U zoekt een stratenmaker in Groningen? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Groningen

Bestrating Groningen

Voor het aanzicht van uw huis of bedrijf in Groningen is het belangrijk dat de bestrating netjes is aangelegd. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij uw bezoek. Laat u oprit bestraten door een stratenmaker of uw tuin onderhouden door de hoveniers in Groningen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken na en weet u zeker dat alles er altijd netjes en verzorgd bij ligt. Vraag kosteloos een offerte bij ons aan en vergelijk meerdere stratenmakers in Groningen op prijs en kwaliteit. Het aanvragen van een offerte voor uw bestrating neemt weinig tijd in beslag, en als u eenmaal stratenmakers heeft ingeschakeld, heeft u hier alleen maar voordeel van.

Menig stratenmaker vergelijken

Als u hebt besloten om stratenmakers in te zetten voor de bestrating van uw achtertuin of oprit, dan is het belangrijk dat u niet een willekeurig bedrijf inschakelt maar het aanbod eerst uitvoerig vergelijkt. Zo weet u zeker dat u uw achtertuin of oprit laat bestraten door een professional die verstand heeft van sierbestrating, een oprit bestraten of een tuin onderhouden. Vraag bij ons geheel vrijblijvend meerdere offertes aan voor de diensten van stratenmakers uit Groningen.

Werkzaamheden stratenmaker

Het leggen van sierbestrating is een van de meest voorkomende werkzaamheden van een stratenmaker uit Groningen. Maar naast het aanleggen van sierbestrating is een oprit bestraten ook een belangrijke taak. Daarnaast behoren diverse hovenierswerkzaamheden ook tot hun takenpakket. Het aanleggen van klinkers, waaltjes en tuintegels is een specifieke klus die goed moet gebeuren. Deze bestrating klus kunt u het beste overlaten aan professionele stratenmakers.

Meer dan bestraten alleen

Naast het aanleggen van sierbestrating is een stratenmaker ook inzetbaar als hovenier om alle werkzaamheden aan uw tuin te doen. Wilt u uw achtertuin laten bestraten maar weet u niet precies hoe u uw tuin wilt vormgeven? Hoveniers kunnen u voorzien van tuinadvies en deze voor u aanleggen net als het ontwerp. Als de achtertuin in aangelegd is onderhoud geen enkel probleem. Zo weet u zeker dat uw tuin en de bestrating er altijd mooi en verzorgd bij ligt.

Vraag gratis offertes aan

Vraag bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend offertes aan om het aanbod van stratenmakers in Groningen te vergelijken voor de bestrating bij u thuis of op het werk. Door meerdere offertes aan te vragen kunt u een voor u passende keuze maken die past bij uw wensen.Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Groningen. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vergelijk stratenmakers uit uw regio!
legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Zoals al aangegeven bij het ontwerp van de tuin, oprit of het terras zijn er diverse legpatronen mogelijk. De meest voorkomende patronen zijn het halfsteensverband, blokverband, elleboogverband en visgraatverband (voor klinkers en straatstenen). Daarnaast is het ook mogelijk om de bestrating in een wildverband te leggen. Bij een wildverband wordt gebruik gemaakt van stenen in diverse afmetingen die in een strak patroon worden gelegd. Het wildverband zorgt dan ook voor een speels resultaat, waarbij de afwisseling niet overheerst.


terras bestraten Groningen

Terras bestraten

Wilt u de komende zomer heerlijk in de zon genieten op uw eigen terras? Overweeg dan om een deel van uw tuin te bestraten of uw huidige terras opnieuw van bestrating te voorzien. Voor de bestrating van terrassen kunt u gebruik maken van verscheidene terrastegels of van een speciaal soort sierbestrating. Hebt u behoefte aan een overzicht van de diverse mogelijkheden op het gebied van terrasbestrating, of wilt u inspiratie opdoen? Een stratenmaker uit Groningen kan u enkele voorbeelden tonen.

sierbestrating laten leggen

Sierbestrating

Klanten vragen ons regelmatig naar het verschil tussen sierbestrating en normale bestrating. Normale bestrating is enkel functioneel en laat u rechttoe rechtaan leggen. Sierbestrating laat u daarentegen aanleggen voor het esthetische aspect. Daarom is sierbestrating enorm populair voor het leggen van een terras. Gekleurde waaltjes geven uw terras nou eenmaal een compleet andere uitstraling dan standaard stoeptegels. Een stratenmaker kan u tevens adviseren over de mogelijke legverbanden, om het terras een bijzonder karakter te geven.


grondwerken Groningen

Grondwerken

Wist u dat bestrating niet zomaar op de grond aangelegd kan worden? Alle werkzaamheden aan de grond voorafgaand aan het bestraten noemen wij grondwerken. Denk hierbij aan het uitgraven van uw terras of tuinpad en het egaliseren van het ophoogzand. Veel klanten kiezen ervoor om zelf de grondwerken uit te voeren. Dat kan prima, maar bij grotere oppervlakken is het aan te raden om een stratenmaker om hulp te vragen. Zij beschikken over het juiste gereedschap waarmee u de grondwerken snel afrondt.

voortuin laten bestraten Groningen

Voortuin bestraten

Veel klanten laten hun achtertuin of oprit bestraten, maar het is uiteraard ook een optie om bestrating in uw voortuin aan te leggen! Dit komt zeker van pas wanneer u geen groene vingers hebt. Er komt namelijk geen onderhoud aan te pas, en toch ziet de voorzijde van uw woning er het hele jaar door netjes uit. Een strakke voortuin verhoogd daarmee tevens de waarde van het huis. Ook in de voortuin is er een hoop mogelijk wat betreft de verschillende tegelsoorten.


grindpad aanleggen Groningen

Grindpad aanleggen

Heeft u een beperkt budget maar wilt u toch graag een tuinpad realiseren? Kies dan voor een grindpad! Dit is relatief voordelig, omdat het aanleggen van grind nou eenmaal sneller gedaan is dan het bestraten van het tuinpad. Bovendien zorgt het grind voor een goede afwatering, waardoor u minder snel last heeft van een teveel aan water. Grind is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en vormen zodat u het goed kan combineren met de tuintegels van uw terras.


Wilt u graag uw tuin, terras of tegel laten bestraten door een erkend stratenmaker? Dan bent u bij Bestrating Expres Groningen aan het juiste adres. Onze specialisten werken snel en vakkundig, opdat u al snel van een verhoogd wooncomfort geniet. Vul vandaag nog het contactformulier in!
Kosten bestrating

U kunt de kosten voor het bestraten verdelen in twee kosten: de arbeidskosten en de materiaalkosten. Uiteraard heeft u zelf een grote invloed op de materiaalkosten. Als u een beperkt budget heeft dan is er volop keuze uit budgetvriendelijke tuinstenen: betonbestrating voor ongeveer €10,- tot €30,- per vierkante meter, koppelstones voor gemiddeld €15,- tot €30,- per vierkante meter of zelfs grind vanaf gemiddeld €7,50 per vierkante meter. Wist u dat u ook een invloed heeft op de arbeidskosten? Het uurtarief verschilt namelijk per stratenmaker. Daarom is het verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Dit doet u eenvoudig door ons contactformulier in te vullen met een duidelijke beschrijving van uw bestratingwerken.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat het gaat kosten om uw terras of oprit te laten bestraten door een erkend stratenmaker uit Groningen? Hebt u een vraag over het verschil in straatstenen en klinkers voor de bestrating van uw oprijlaan? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sierbestrating in uw tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Geef hierop uw wensen aan, en wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk.


Stratenmaker Groningen
Bestrating offertes aanvragen