sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

Bestrating Utrecht

Op zoek naar een stratenmaker in Utrecht voor het laten bestraten van een oprit, het ontwerpen en maken van uw terras of aanleg van een tuinpad? Zoek niet verder! Op deze website zult u alles vinden wat u zoekt. Maak hier kennis met onze unieke werkwijze. Op deze website kunt u direct in contact komen met de bij ons aangesloten bedrijven in Utrecht die uw bestratingsklus tegen aantrekkelijke prijzen zullen klaren. Elke stratenmaker heeft een ruime ervaring en werkt snel en vakkundig.

Bestraten van uw oprit

Heeft u een grote tuin maar weet u niet precies hoe en welk gedeelte u wilt laten bestraten? Denk dan eens aan een bestrating in de vorm van grindpaden of splitpaden of andere sierbestrating. Een bestrating met split is hoekiger, waardoor er makkelijker een harder pad gevormd wordt. Grind daarentegen is ronder van vorm en blijft meer in beweging. Beide oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en de materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw stratenmaker kan u hierover alles vertellen en zal met u de klus in detail bespreken alvorens aan de slag te gaan.

Persoonlijke service

Door bij ons uw opdracht voor bestraten neer te leggen bent u niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening door een specialist, maar steunt u ook nog eens de lokale economie. Helaas is het namelijk zo dat de grotere ketens het voorbestaan van de kleinere bedrijven met vakmensen uit Utrecht bedreigen. Onze vakmannen zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd en conform de vooraf besproken plannen.

Tevreden klanten

Fam. Pietersen – Utrecht
Afgelopen jaar hebben wij onze tuin eindelijk onder handen laten nemen. Ik had een offerte aangevraagd bij Bestrating Expres Utrecht voor het leggen van tuintegels en de aanleg van verschillende perken in de tuin. We hebben goed advies ontvangen en een goede prijs kunnen bedingen.

Offerte aanvragen

Heeft u een klus op het gebied van bestrating op de planning staan? Aarzel dan niet langer en neem nu online contact met ons op. Wij vinden voor uw situatie de meeste geschikte stratenmaker in Utrecht die u zo snel mogelijk een vrijblijvende en kosteloze offerte zal toesturen.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.

Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker in Utrecht die u kan helpen bij de sierbestrating van uw tuin? De specialisten van Bestrating Expres zijn u met alle plezier van dienst.
Bestrating oprit Utrecht

Oprit bestraten

De bestrating van uw oprit kunt u het beste overlaten aan een ervaren stratenmaker. Wilt u kosten besparen en de klus daadwerkelijk zelf uitvoeren? Zorg er dan ten eerste voor dat u rekening houdt met uw eigen veiligheid; gebruik een stofbril en knielappen tijdens het hele proces, en kies voor het juiste gereedschap. Daarnaast dient u bij het bestraten van de oprit te zorgen voor een goede afgetrilde onderlaag en een juist afschot. Wij geven u desgewenst graag meer tips of een prijsopgave op maat.

Tuin bestraten Utrecht

Tuinbestrating

Veel van onze klanten vrezen dat wanneer zij kiezen voor een sierbestrating in de tuin het natuurgevoel verdwijnt. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Door enkel te kiezen voor grindpaden tussen de borders door, of een klein oppervlakte sierbestrating blijft de tuin heerlijk groen, maar profiteert u eveneens van de voordelen van de bestrating, zoals terrasruimte, of een verbeterd verplaatsgemak. Er zijn diverse vormen van sierbestrating in de tuin mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan beton, kinderkoppen, grind en tegels.

Bestratingsbedrijf Utrecht

Bestrating verwijderen

Een erkend stratenmaker kan voor u de oude bestrating verwijderen voordat u begint aan het opnieuw bestraten van het oppervlak. Wanneer u de oude bestrating laat verwijderen door een stratenmaker, dan heeft u als voordeel dat deze het materiaal eveneens afvoert of recyclet. U draagt op deze manier bij aan een beter milieu, en u voorkomt een rommel op uw eigen terrein. De prijzen voor deze dienst zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. U kunt hiervoor via het contactformulier een offerte opvragen.

Tegels leveren Utrecht

Levering van stenen

Het leveren van stenen brengt extra kosten met zich mee, daarom is het aan te raden om zoveel mogelijk materiaal in één keer te laten leveren. Dit heeft tevens als voordeel dat u zo voorkomt dat de tegels uit verschillende productieseries komen. De maat tussen deze productieseries kan enigszins verschillen. Hebt u niet genoeg ruimte om alle tegels in één keer te laten brengen, spreek dan met het leverbedrijf af dat u al het materiaal uit één productserie ontvangt.

Leveren zand voor bestrating

Leveren van zand

Zand kan men zowel losgestort als in big bags aanleveren. Aan de levering in big bags zitten verschillende voordelen verbonden. De eerste is dat al het zand keurig is opgeborgen, totdat u hier gebruik van maakt. Daarnaast is het bij diverse leveranciers mogelijk om een ongebruikte big bag weer terug te sturen tegen het aankoopbedrag. De volgende formule geldt voor het berekenen van de hoeveelheid zand die u nodig heeft: lengte x breedte x hoogte x 1.2 (inklinking).

Bestrating ontwerp Utrecht

Ontwerp

Het ontwerp van de sierbestrating voor uw tuin of oprit kan heel simpel zijn, of zeer uitgebreid. Bent u zelf aan een ontwerp begonnen, maar wilt u weten of deze vorm van bestrating technisch mogelijk is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een stratenmaker uit ons netwerk. Deze helpt u met alle plezier verder. Ook voor het maken van een volledig nieuw ontwerp bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Deze kunnen u eveneens voorzien van voorbeelden.

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Voor het bestraten van opritten, terrassen en tuinen zijn diverse legpatronen beschikbaar. Met legpatronen bedoelen we het patroon waarin wij de stenen neerleggen. Het gekozen legpatroon is van invloed op de uitstraling van het oppervlak. Zo worden bij een wildverband de stenen in een uniek patroon gelegd, waarmee u een speelse sfeer creëert. Bij een blokverband liggen de straatstenen of klinkers daarentegen netjes naast elkaar in blokjes van twee of vier. Dit geeft een meer professionele look aan uw oprijlaan. Behoefte aan advies? Wij helpen u graag!

terras bestraten Utrecht

Terras bestraten

Wilt u een mooi terras laten aanleggen? Dan is alleen de beste stratenmaker in Utrecht goed genoeg. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De bij ons aangesloten specialisten op het gebied van bestrating zijn gekwalificeerd, hebben lange ervaring en kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw droomterras. De vakmannen gebruiken voor het bestraten de beste materialen waaronder keramische tegels, betontegels, diverse soorten mozaïektegels, natuursteen tegels en gereconstrueerde natuursteen. De sierbestrating is bovendien binnen korte tijd gelegd.

bestrating Utrecht

Tegels of stenen?

Wilt u weten of u beter tegels of stenen kunt laten leggen? Vraag dan een stratenmaker uit Utrecht om advies. Het antwoord op deze vraag is namelijk afhankelijk van uw exacte wensen voor stijl en functionaliteit. Over het algemeen adviseren wij wel om stenen te plaatsen bij het bestraten van de oprit en tegels voor het terras of de tuin. Dit omdat stenen meer gewicht kunnen dragen dan tegels.

klinkers

Klinkers

Op de Nederlandse straten liggen voornamelijk klinkers. Dit komt doordat klinkers gemakkelijk te produceren zijn tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u graag klinkers gebruiken voor de bestrating van uw oprijlaan of parkeerplaats? Dan hebt u de keuze uit betonklinkers en kleiklinkers. Deze twee soorten verschillen weinig van elkaar, het is dan ook aan u welke van deze twee klinkers u kiest.

kasseien Utrecht

Straatstenen

Bij onze leveranciers uit Utrecht koopt u niet alleen klinkers als straatstenen, ook kasseien en waaltjes zijn bij menig specialist verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar het assortiment aan straatstenen dat bij u in de buurt wordt aangeboden? Aarzel dan niet om uw vragen door te geven via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen spoedig en helpen u met alle plezier verder.

terras en tuintegels

Tegels

Hebt u maar een beperkt budget, maar wilt u wel graag tegels kopen voor bij uw terras of tuin? Overweeg dan om tweedehands terras- of tuintegels aan te schaffen. Terrastegels zijn vaak verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen, en worden vaak ook op te grote schaal ingekocht. Door restpartijen met elkaar te combineren in een wildverband creëert u een unieke stijl.

terrastegels

Terrastegels

Bij het aanschaffen van tegels voor het betegelen van tuinen en terrassen is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van het product. Zo dient u te kiezen voor terrastegels met een speciale beschermlaag die de tegels beschermt tegen weer en wind. Is er geen coating over de terrastegels geplaatst, dan zal de levensduur en kwaliteit drastisch verminderen.

sierbestrating aanleggen Utrecht

Tuintegels

Hebt u de hulp van een stratenmaker of hovenier uit ons netwerk ingeroepen voor het betegelen van uw tuin? Overweeg dan ook eens de mogelijkheden van tuintegels of sierbestrating. Met behulp van sierbestrating zoals grind, kiezels of houtsnippers wordt het mogelijk om paadjes aan te leggen in uw tuin of borders af te schermen. Wij maken graag een vrijblijvend ontwerp voor u.

Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, of het bestraten van uw oprit? Bij Bestrating Expres Utrecht vindt u altijd de juiste vakman tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u graag enkele vrijblijvende offertes aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor de bestrating van uw oprit en tuin kiest u het best voor een stratenmaker uit ons netwerk. Wij garanderen dat elke stratenmaker ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en de klus binnen korte tijd vakkundig voor u uit zal voeren. Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij zenden u diverse offertes toe van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies voor de stratenmaker die bij u past!

Stratenmaker Utrecht

Comments are closed.