U zoekt een vakkundige stratenmaker in Utrecht? Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Vergelijk eenvoudig diverse offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!
Bestrating Utrecht

Bestrating Utrecht

Het (laten) bestraten van uw tuin of oprit is geen alledaagse bezigheid. Bestrating Expres begrijpt dat u daarom behoefte heeft aan advies op maat en een stratenmaker of hovenier die uw sierbestrating, tuintegels of klinkers op gedegen wijze legt. Op deze manier bent u jaren verzekerd van fraaie bestrating rondom uw woning of bedrijfspand. Bestraten hoeft per definitie niet duur te zijn. Neem gerust een kijkje op de website, of vraag eens een offerte aan.

Vakkundige stratenmaker

Een van de voordelen van onze service is dat wij alleen samenwerken met ervaren en gerenommeerde bedrijven uit Utrecht en omgeving. Alle stratenmakers en hoveniers die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn uitstekend gediplomeerd. Dit betekent dat wij garant staan voor een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hechten daarbij een groot belang aan kwaliteit en een uitstekende klantvriendelijkheid. Hebt u vragen of opmerkingen over onze service? Laat dit ons dan weten. Door uw bestrating te laten leggen door een stratenmaker bent u verzekerd van een strak gelegde oprit of sierbestrating die jaren meegaat!

Sierbestrating en meer

Ieder bestratingsbedrijf dat is aangesloten heeft ruime ervaring in het vak. Omdat wij samenwerken met zowel stratenmakers als hoveniers uit Utrecht kunt u bij ons voor nagenoeg alle werkzaamheden terecht. Alle werkzaamheden onder een hoedje en dat is wel zo prettig voor een goede afstemming.

  • Bestraten van uw tuin en oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Alle stratenmaker- en hovenierswerkzaamheden

Contact met ons team in Utrecht

Een offerte aanvragen bij Bestrating Expres is zeer eenvoudig. Door het formulier op deze pagina in te vullen vraagt u snel en makkelijk meerdere offertes aan bij gerenommeerde vakbedrijven uit Utrecht. U ontvangt enkel volledig vrijblijvende offertes. Aan u de taak om ze te vergelijken en te kiezen voor de specialist die het beste bij u past. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst mogen zijn!


Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.
legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Het wildverband is één van de patronen waarin stenen kunnen worden gelegd. Bij het wildverband maken wij gebruik van één steensoort met verschillende afmetingen en eventueel variërende kleuren. Het leuke aan het wildverband is dat u profiteert van een speels resultaat terwijl er voldoende eenheid is om een stijlvol geheel te creëren. Andere patronen waarin wij de tegels of klinkers kunnen leggen zijn onder andere het blokverband, het halfsteensverband, of het vissegraatverband. Wij zijn u met alle plezier van dienst in Utrecht.


terras bestraten Utrecht

Terras bestraten

Voor het bestraten van terrassen heeft menig aanbieder uit Utrecht vele terrastegels in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grote betontegels die een industriële en moderne look geven aan uw terras, of voor natuurstenen terrastegels die een meer natuurlijk element bieden. Hebt u behoefte aan een authentieke sfeer achterhuis? Overweeg dan de mogelijkheid van het kopen van kasseien of kinderkopjes. Het plaatsen van de terrastegels kunt u het beste overlaten aan een erkend stratenmaker voor een optimaal resultaat.

Wilt u uw tuin omtoveren tot een terras waar u heerlijk kunt vertoeven deze zomer? Neem dan contact op met de vakmannen van Bestrating Expres Utrecht. Zij helpen u snel en vakkundig met het aanleggen van sierbestrating, terrastegels of tuintegels naar uw wensen!Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor bestrating bij uw huis in Utrecht? Wilt u weten wat de kosten worden voor de diensten van een erkend stratenmaker uit de regio? Of hebt u een vraag over de voorbereiding voor het leggen van straatstenen op een oprijlaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag snel en sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wij helpen u met alle plezier.


Stratenmaker Utrecht
Bestrating offertes aanvragen