sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

Bestrating Utrecht

Indien u op zoek bent naar een goede stratenmaker voor uw tuin en terras in Utrecht, bent u bij Bestrating Expres aan het juiste adres! Wij werken in de gehele regio Utrecht met de beste vakmannen die u snel van dienst kunnen zijn. Of het nou gaat om het bestraten van een oprit, het aanbrengen van sierbestrating of het plaatsen van natuursteen: wij helpen u verder! Iedere gelieerde professional werkt met de nieuwste materialen en heeft daarbij maar één doel: uw tuin op een duurzame, mooie manier bestraten. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, waarna wij u offertes toesturen van diverse vakmannen bij u in de buurt.

Vakkundige stratenmaker

Wanneer u gebruik maakt van onze service, geniet u mee van de vele voordelen die een stratenmaker u bieden kan. Zoekt u naar een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Heeft u een vakman nodig om een mooi terras aan te leggen? Wilt u uw tuin laten bestraten met sierbestrating of natuursteen? Wij zien toe op een perfecte bestrating van zowel uw oprit, tuinoppervlak als terras in Utrecht. We kunnen de kwaliteit van het werk van de specialisten garanderen doordat ze jarenlange werkervaring hebben. Hierdoor hebben ze zich bewezen in hun sector en leveren ze immer hoogstaande kwaliteit.

Sierbestrating en meer

Bent u op zoek naar een origineel type bestrating voor bijvoorbeeld uw terras? Dan kunt u ervoor kiezen om uw tuin te laten bestraten met sierbestrating! Onze vakspecialisten hebben daarnaast nog veel meer in hun mars:

  • Hovenierswerk
  • Uw oprit bestraten
  • Oude bestrating verwijderen en afvoeren
  • Tuinen bestraten
  • Leveren van natuursteen, waaltjes, terrastegels, tuintegels en stoeptegels.
  • Uitvoeren van graafwerk.

Tevreden klanten

Fam. de Haan– Utrecht
In de zoektocht naar een bestratingsbedrijf kwam ik terecht bij de service van Bestrating Expres. Na de aanvraag heb ik op binnen een dag diverse prijsopgaven thuis voor de sierbestrating. Inmiddels is deze gelegd en het resultaat mag er zeker zijn. Fijne dienstverlening!

Direct contact

Bent u geïnteresseerd naar ons werk in Utrecht? Wilt u snel in contact komen met een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Vul dan het contactformulier in, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn. We sturen u meteen offertes door van gelieerde specialisten in uw regio. Door offerte-voorstellen te vergelijken, bespaart u uiteindelijk op het totaalbedrag!

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.

vrijblijvend contact stratenmaker
Wij zijn in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!
Oprit bestraten

Oprit bestraten

Bestrating voor de oprit moet stevig zijn, nog meer dan sierbestrating. Dit is omdat auto’s zwaar zijn, en zomaar verzakkingen kunnen veroorzaken in uw oprit. Een professionele stratenmaker uit Utrecht weet raad met uw oprit, door bijvoorbeeld gebruik te maken van ophoogzand als fundering, u legverbanden aan te raden, randafwerking te gebruiken en stenen van minimaal 7 cm dik aan te raden. De stratenmaker kan de oprit al in een dag klaar hebben, waarbij prijzen vooral afhangen van de materialen.

Sierbestrating Utrecht

Tuinbestrating

Bestrating in de tuin, ofwel sierbestrating, geeft de tuin een nette uitstraling. Bovendien is bestrating in de tuin gemakkelijker in onderhoud dan begroeiing. Sierbestrating in de tuin hoeft minder stevig te zijn dan de oprit, dus dunnere stenen zijn een optie. Sierbestrating voor de tuin is er in verschillende soorten. Sierbestrating is er in beton, natuursteen, of hout, en kan in vele verbanden worden gelegd. Het strak bestraten van de tuin is een echte klus voor de stratenmaker uit Utrecht. Vooral bij sierbestrating in de tuin komt dit voor.

Bestraten Utrecht

Bestrating verwijderen

Het verwijderen van oude bestrating is een heel karwei. Het is echter zeker aan te bevelen om het oude te verwijderen voordat u nieuwe tegels of stenen laat bestraten. Dit is omdat het eroverheen bestraten zorgt dat regenwater moeilijker weg kan komen, waardoor de nieuwe materialen kunnen gaan drijven. Het verwijderen van oud plaveisel is zwaar werk, waarin de stratenmaker zeer thuis is. Bovendien kan de stratenmaker uit Utrecht daarna meteen doorgaan met het bestraten van een nieuw ontwerp. Ideaal!

Stenen leverancier Utrecht

Levering van stenen

Kiest u een bepaald materiaal uit dat past bij het ontwerp van de sierbestrating of andere bestrating, dan bestaat de kans dat de stenen in kwestie nog niet direct beschikbaar zijn. Natuurlijk verschilt het per geval hoe lang het duurt voor de stenen kunnen worden geleverd op uw adres in of nabij Utrecht. Echter, als u een professional uit ons bestand kiest, weet u zeker dat u de beste service krijgt, ook op gebied van steenlevering. Prijzen verschillen per steensoort.

Zand bestrating

Leveren van zand

Zand kan ook geleverd worden door de stratenmaker uit Utrecht. Omdat zand voor ieder plaveisel nodig is, is er vrijwel altijd genoeg op voorraad. Voor het bestraten is zand van zeer groot belang; als fundering onder het steen en om over de bestrating heen te strooien, zodat tussen de tegels ook zand komt te liggen. Als laatste stap van het bestraten zal de stratenmaker uit Utrecht nog worden ‘afgetrild’ met speciale apparatuur, zodat zand en steen goed op elkaar aansluiten.

Bestrating ontwerpen Utrecht

Ontwerp

U kunt zelf een opzet maken voor een ontwerp, waarna de stratenmaker uit Utrecht kan bepalen of dit mogelijk is en het eventueel nog ietwat zal aanpassen. De stratenmaker kan echter ook naar aanleiding van uw wensen met een voorstel komen voor de bestrating. Voor sierbestrating of bestrating van bijvoorbeeld de oprit zijn veel mogelijkheden, zoals patronen in steenlegging of vormen die bij het bestraten kunnen worden gemaakt met de materialen.

Steenverband bestrating

Legpatronen bestrating

Voordat u stenen of tegels laat leggen in uw tuin of de oprit, is het van belang om na te denken over het patroon waarin u de bestrating wilt plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om gewoon de stenen er in standaard rijen in te leggen, maar er zijn vele variaties in legpatronen mogelijk. Voorbeelden zijn het blokverband, het vissegraatverband en het halfsteensverband. Een speciale variant is het wildverband, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse afmetingen van dezelfde steen.

Bestrating terras Utrecht

Terras bestraten

Het bestraten van het terras is een klus die vaak enige voorbereiding vereist. In de meeste gevallen worden namelijk tuinen omgewerkt tot terrassen, wat betekent dat de ondergrond nog geprepareerd moet worden. Het gaat hierbij om het reguleren van de afwatering en het egaliseren van de ondergrond. Laat deze klussen altijd uitvoeren door een erkend stratenmaker uit Utrecht. Zo weet u zeker dat u lange tijd van een heerlijk wooncomfort kunt genieten. Wij zijn u graag van dienst.

verschil stenen en tegels

Tegels of stenen?

Als u een bestrating aan gaat leggen, dan hebt u de keus uit zowel tegels als stenen. Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Utrecht de vraag wat het exacte verschil is tussen deze twee materialen. Hoewel de definities af en toe verschillen, gaan wij uit van tegels als lang en plat, terwijl stenen wat dikker zijn en korter in lengte. Meer weten over de verschillen in prijzen en bestrating mogelijkheden? Vraag de stratenmaker.

kleiklinkers Utrecht

Klinkers

Voor het bestraten van wegen wordt meestal gebruik gemaakt van klinkers. Klinkers zijn namelijk gemakkelijk te produceren, en kunnen eenvoudig worden gelegd. Voor de bestrating van de oprit bij uw pand in Utrecht is het ook een optie om voor klinkers te kiezen. Bij menig leverancier zijn zowel betonklinkers als kleiklinkers verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wij bieden u desgewenst meer informatie.

straatstenen bestraten

Straatstenen

Naast klinkers bieden onze leveranciers uit Utrecht ook andere soorten straatstenen aan. Een voorbeeld hiervan zijn kasseien en waaltjes. Kasseien werden vroeger vaak gebruikt voor het bestraten van Belgische wegen, in Nederland kennen we deze beter als kinderkopjes. Deze bieden een rustieke en authentieke uitstraling. De stenen zijn wel relatief moeilijk te leggen, vraag daarom een stratenmaker om hulp.

betontegels Utrecht

Tegels

Zoals al eerder aangegeven zijn tegels vrij plat en lang in vergelijking met stenen. Het gevolg is dat tegels eerder een decoratieve functie hebben dan stenen. Tegels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele soorten en maten, en van verschillende materiaal. Zo bieden onze professionals niet alleen natuurstenen tegels, maar ook betontegels en kleitegels.

terrastegel bestrating

Terrastegels

Om een geheel eigen uitstraling te geven aan het terras, dient u de juiste tegel te kiezen. Kiest u bijvoorbeeld voor grote egale betontegels? Dan krijgt u een moderne en enigszins industriële uitstraling. Hebt u liever een wat warmere sfeer? Kies dan voor terrastegels in aardetinten en combineer dit met wit (nep)marmer. U waant zich al snel in mediterraans gebied.

Siergrindtegels Utrecht

Tuintegels

Wanneer u de tuin gaat betegelen, dan hebt u de keuze uit veel soorten tuintegels. Zo zijn er de tuintegels die tevens terrastegels zijn, maar ook speciale vormen van sierbestrating. Voorbeelden hiervan zijn siergrind en kiezels, waarmee u paadjes door de tuin kunt aanleggen. Wilt u graag uw tuin verbeteren? Laat dan een stratenmaker of hovenier uit Utrecht een ontwerp voor u maken.

Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker die u kan helpen bij het bestraten van terras, tuin en oprit? Bij Bestrating Expres Utrecht werken uitstekende gediplomeerde stratenmakers en hoveniers die u met alle plezier van dienst zijn!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag bij ons prijzen aan voor het bestraten van uw oprit of tuin, de aankoop van materiaal, of voor het verwijderen van bestaande bestrating. De beste stratenmakers uit Utrecht zijn bij ons aangesloten, en door bij ons uw aanvraag voor prijzen te doen kunt u van meerdere aanbieders uit deze omgeving een prijsopgave bekijken en vergelijken. Dit is altijd zonder aankoopverplichting, dus u mag te allen tijde besluiten om het bestraten achterwege te laten.

Bestrating Expres Utrecht

Comments are closed.