sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Op zoek naar een stratenmaker in Utrecht voor het laten bestraten van een oprit, het ontwerpen en maken van uw terras of aanleg van een tuinpad? Zoek niet verder! Op deze website zult u alles vinden wat u zoekt. Maak hier kennis met onze unieke werkwijze. Op deze website kunt u direct in contact komen met de bij ons aangesloten bedrijven in Utrecht die uw bestratingsklus tegen aantrekkelijke prijzen zullen klaren. Elke stratenmaker heeft een ruime ervaring en werkt snel en vakkundig.

Een mooi terras

Wilt u een mooi terras laten aanleggen? Dan is alleen de beste stratenmaker in Utrecht goed genoeg. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De bij ons aangesloten specialisten op het gebied van bestrating zijn gekwalificeerd, hebben lange ervaring en kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw droomterras. De vakmannen gebruiken voor het bestraten de beste materialen waaronder keramische tegels, betontegels, diverse soorten mozaïektegels, natuursteen tegels en gereconstrueerde natuursteen. De sierbestrating is bovendien binnen korte tijd gelegd. Wij helpen u graag!

Bestraten van uw oprit

Heeft u een grote tuin maar weet u niet precies hoe en welk gedeelte u wilt laten bestraten? Denk dan eens aan een bestrating in de vorm van grindpaden of splitpaden of andere sierbestrating. Een bestrating met split is hoekiger, waardoor er makkelijker een harder pad gevormd wordt. Grind daarentegen is ronder van vorm en blijft meer in beweging. Beide oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en de materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw stratenmaker kan u hierover alles vertellen en zal met u de klus in detail bespreken alvorens aan de slag te gaan.

Persoonlijke service

Door bij ons uw opdracht voor bestraten neer te leggen bent u niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening door een specialist, maar steunt u ook nog eens de lokale economie. Helaas is het namelijk zo dat de grotere ketens het voorbestaan van de kleinere bedrijven met vakmensen uit Utrecht bedreigen. Onze vakmannen zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd en conform de vooraf besproken plannen.

Offerte aanvragen

Heeft u een klus op het gebied van bestrating op de planning staan? Aarzel dan niet langer en neem nu online contact met ons op. Wij vinden voor uw situatie de meeste geschikte stratenmaker in Utrecht die u zo snel mogelijk een vrijblijvende en kosteloze offerte zal toesturen.

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Bestrating Expres Utrecht is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteitscontrole

Wij hanteren een actief controlebeleid om u kwaliteit te kunnen verzekeren, vandaar dat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk. Alle aangesloten specialisten op het gebied van bestraten en tuinieren uit Utrecht worden steekproefsgewijs gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en heeft u recht op onafhankelijke bemiddeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat met de aangesloten stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Kortom, bij ons staat uw belang voorop! Onze voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige stratenmakers en hoveniers uit Utrecht
  • Controle op kwaliteit
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Pietersen – Utrecht
Afgelopen jaar hebben wij onze tuin eindelijk onder handen laten nemen. Ik had een offerte aangevraagd bij Bestrating Expres Utrecht voor het leggen van tuintegels en de aanleg van verschillende perken in de tuin. We hebben goed advies ontvangen en een goede prijs kunnen bedingen.

 

 

Bestrating Expres werkt alleen samen met stratenmakers en hoveniers uit de omgeving van Utrecht die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Oprit bestraten Utrecht

Oprit bestraten

De bestrating van uw oprit kunt u het beste overlaten aan een ervaren stratenmaker. Wilt u kosten besparen en de klus daadwerkelijk zelf uitvoeren? Zorg er dan ten eerste voor dat u rekening houdt met uw eigen veiligheid; gebruik een stofbril en knielappen tijdens het hele proces, en kies voor het juiste gereedschap. Daarnaast dient u bij het bestraten van de oprit te zorgen voor een goede afgetrilde onderlaag en een juist afschot. Wij geven u desgewenst graag meer tips of een prijsopgave op maat.

Tuinbestrating

Tuinbestrating

Veel van onze klanten vrezen dat wanneer zij kiezen voor een sierbestrating in de tuin het natuurgevoel verdwijnt. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Door enkel te kiezen voor grindpaden tussen de borders door, of een klein oppervlakte sierbestrating blijft de tuin heerlijk groen, maar profiteert u eveneens van de voordelen van de bestrating, zoals terrasruimte, of een verbeterd verplaatsgemak. Er zijn diverse vormen van sierbestrating in de tuin mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan beton, kinderkoppen, grind en tegels.

Bestrating Utrecht

Bestrating verwijderen

Een erkend stratenmaker kan voor u de oude bestrating verwijderen voordat u begint aan het opnieuw bestraten van het oppervlak. Wanneer u de oude bestrating laat verwijderen door een stratenmaker, dan heeft u als voordeel dat deze het materiaal eveneens afvoert of recyclet. U draagt op deze manier bij aan een beter milieu, en u voorkomt een rommel op uw eigen terrein. De prijzen voor deze dienst zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. U kunt hiervoor via het contactformulier een offerte opvragen.

 

Leveren stenen

Levering van stenen

Het leveren van stenen brengt extra kosten met zich mee, daarom is het aan te raden om zoveel mogelijk materiaal in één keer te laten leveren. Dit heeft tevens als voordeel dat u zo voorkomt dat de tegels uit verschillende productieseries komen. De maat tussen deze productieseries kan enigszins verschillen. Hebt u niet genoeg ruimte om alle tegels in één keer te laten brengen, spreek dan met het leverbedrijf af dat u al het materiaal uit één productserie ontvangt.

Leveren zand voor bestrating

Leveren van zand

Zand kan men zowel losgestort als in big bags aanleveren. Aan de levering in big bags zitten verschillende voordelen verbonden. De eerste is dat al het zand keurig is opgeborgen, totdat u hier gebruik van maakt. Daarnaast is het bij diverse leveranciers uit Utrecht mogelijk om een ongebruikte big bag weer terug te sturen tegen het aankoopbedrag. De volgende formule geldt voor het berekenen van de hoeveelheid zand die u nodig heeft: lengte x breedte x hoogte x 1.2 (inklinking).

Bestrating ontwerp Utrecht

Ontwerp

Het ontwerp van de sierbestrating voor uw tuin of oprit kan heel simpel zijn, of zeer uitgebreid. Bent u zelf aan een ontwerp begonnen, maar wilt u weten of deze vorm van bestrating technisch mogelijk is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een stratenmaker uit ons netwerk. Deze helpt u met alle plezier verder. Ook voor het maken van een volledig nieuw ontwerp bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Deze kunnen u eveneens voorzien van voorbeelden.

 

Vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag voor gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier en u ontvangt spoedig reactie van onze stratenmakers uit Utrecht!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor de bestrating van uw oprit en tuin kiest u het best voor een stratenmaker uit ons netwerk. Wij garanderen dat elke stratenmaker ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en de klus binnen korte tijd vakkundig voor u uit zal voeren. Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij zenden u diverse offertes toe van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies voor de stratenmaker die bij u past!

Stratenmaker Utrecht

Comments are closed.