sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Indien u op zoek bent naar een goede stratenmaker voor uw tuin en terras in Utrecht, bent u bij Bestrating Expres aan het juiste adres! Wij werken in de gehele regio Utrecht met de beste vakmannen die u snel van dienst kunnen zijn. Of het nou gaat om het bestraten van een oprit, het aanbrengen van sierbestrating of het plaatsen van natuursteen: wij helpen u verder! Iedere gelieerde professional werkt met de nieuwste materialen en heeft daarbij maar één doel: uw tuin op een duurzame, mooie manier bestraten. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, waarna wij u offertes toesturen van diverse vakmannen bij u in de buurt.

Vakkundige stratenmaker

Wanneer u gebruik maakt van onze service, geniet u mee van de vele voordelen die een stratenmaker u bieden kan. Zoekt u naar een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Heeft u een vakman nodig om een mooi terras aan te leggen? Wilt u uw tuin laten bestraten met sierbestrating of natuursteen? Wij zien toe op een perfecte bestrating van zowel uw oprit, tuinoppervlak als terras in Utrecht. We kunnen de kwaliteit van het werk van de specialisten garanderen doordat ze jarenlange werkervaring hebben. Hierdoor hebben ze zich bewezen in hun sector en leveren ze immer hoogstaande kwaliteit.

Sierbestrating en meer

Bent u op zoek naar een origineel type bestrating voor bijvoorbeeld uw terras? Dan kunt u ervoor kiezen om uw tuin te laten bestraten met sierbestrating! Onze vakspecialisten hebben daarnaast nog veel meer in hun mars:

  • Hovenierswerk
  • Uw oprit bestraten
  • Oude bestrating verwijderen en afvoeren
  • Tuinen bestraten
  • Leveren van natuursteen, waaltjes, terrastegels, tuintegels en stoeptegels.
  • Uitvoeren van graafwerk.


Direct contact

Bent u geïnteresseerd naar ons werk in Utrecht? Wilt u snel in contact komen met een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Vul dan het contactformulier in, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn. We sturen u meteen offertes door van gelieerde specialisten in uw regio. Door offerte-voorstellen te vergelijken, bespaart u uiteindelijk op het totaalbedrag!

Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Wij zijn in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteitscontrole

Wij hanteren een actief controlebeleid om u kwaliteit te verzekeren, vandaar dat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk. Ieder bestratingsbedrijf wordt steekproefsgewijs gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en heeft u recht op onafhankelijke bemiddeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat met de aangesloten stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Kortom, bij ons staat uw belang voorop! Onze voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige stratenmakers en hoveniers uit Utrecht
  • Controle op kwaliteit
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. De Haan– Utrecht
In de zoektocht naar een bestratingsbedrijf kwam ik terecht bij de service van Bestrating Expres. Na de aanvraag heb ik op binnen een dag diverse prijsopgaven thuis voor de sierbestrating. Inmiddels is deze gelegd en het resultaat mag er zeker zijn. Fijne dienstverlening!

 

 

Bestrating Expres werkt alleen samen met erkende stratenmakers die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.