sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Moet uw oprit nog aangelegd worden of is deze aan vervanging toe? Wilt u uw huidige achtertuin veranderen en moet de bestrating opnieuw gelegd worden? De stratenmakers uit Utrecht kunnen uw tuin, oprit of parkeerplaats opnieuw voor u bestraten. Vraag bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan voor de diensten van stratenmakers in Utrecht. Voor u het weet liggen alle klinkers bij u thuis of op het werk weer netjes bij elkaar. Vraag dus kosteloos een offerte aan en vergelijk meerdere stratenmakers op prijs en kwaliteit.

Menig stratenmaker vergelijken

Voordat u een willekeurige stratenmaker inschakelt, is het verstandig om het aanbod eerst te vergelijken. Bij ons vraagt u maximaal vijf offertes aan voor de bestrating bij u thuis en vergelijkt u zelf het aanbod in Utrecht. Zo beslist u zelf welke stratenmakers bij u mogen bestraten en weet u zeker dat het bedrijf voldoet aan uw wensen en dat u onder uw budget blijft.

Sierbestrating en meer

Bij de stratenmakers in Utrecht kunt u terecht voor veel uiteenlopende bestrating werkzaamheden.
Naast sierbestrating kunt u bij hen terecht voor uw tuin, hoveniers werkzaamheden of u laat uw oprit bestraten. Wilt u weten hoe u uw oprit het beste kan bestraten of hoe u met klinkers, waaltjes of tuintegels het mooiste effect creëert in uw achtertuin.

Meer dan bestraten alleen

Naast de bestrating is een stratenmaker ook inzetbaar voor het aanleggen en onderhouden van uw achtertuin. Als u weinig tijd over heeft, dan schiet het onderhoud aan uw tuin er vaak bij in. Daarom kunt u dat het beste uit besteden aan een stratenmaker die hoveniers werkzaamheden in de omgeving van Utrecht uitvoert. Zo weet u zeker dat uw tuin altijd in optimale conditie is, want hoveniers hebben veel kennis van flora en fauna.

Vraag een offerte aan

Wilt u een bestrating bedrijf inschakelen? Vergeet dan niet het aanbod te vergelijken. Zo weet u zeker dat u een bedrijf inschakelt die bestrating werk levert van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vraag direct online maximaal vijf offertes aan die u via de e-mail ontvangt. Zo krijgen u snel een overzicht van het aanbod en kan u beginnen met het vergelijken, een keuze maken en de stratenmaker inschakelen voor uw bestrating!

Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Bestrating Expres Utrecht is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteitscontrole

Wij hanteren een actief controlebeleid om u kwaliteit te kunnen verzekeren, vandaar dat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk. Alle aangesloten specialisten worden steekproefsgewijs gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en heeft u recht op onafhankelijke bemiddeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat met de aangesloten bestratingsbedrijf of hovenier uit Utrecht. Kortom, bij ons staat uw belang voorop! Onze voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige stratenmakers en hoveniers uit Utrecht
  • Controle op kwaliteit
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Kersloot – Utrecht
Wij hebben een offerte aangevraagd voor het opnieuw bestraten van de oprit. Binnen een aantal uur hadden wij al een aantal offertes binnen. Door de aanbiedingen te vergelijken hebben we een goede keuze gemaakt voor een erkend bestratingsbedrijf. Wij bevelen de dienst dan ook van harte aan!

 

 

Wij werken alleen samen met stratenmakers en hoveniers uit de omgeving van Utrecht die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.