bestrating offerte aanvragen

U zoekt een vakkundige stratenmaker?
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker om uw oprit, tuin of terras in Utrecht te laten bestraten? Bestrating Expres kan u snel in contact brengen met ervaren vakmannen, die de klus voor u kunnen klaren. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel een mooie oprit als het plaatsen van sierbestrating. Ze hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en weten daarom van iedere klus een prachtwerk te maken. Hierbij gebruiken ze moderne technieken en materialen. U kunt ze direct bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij versturen u vervolgens vrijblijvende offertes op maat!

Voor al uw bestratingsklussen

Bent u op zoek naar een goede stratenmaker in Utrecht? Wij werken met diverse gerenommeerde vakmensen in uw regio die u kunnen helpen bij al uw bestratingsklussen.

 • Hovenierswerkzaamheden
 • Uw oprit bestraten
 • Oude bestrating verwijderen en afvoeren
 • Bestraten van uw tuin.
 • Leveren van natuursteen, waaltjes, terrastegels, tuintegels en stoeptegels.
 • Grond- en graafwerk.


Terras aanleg

Wilt u een terras laten aanleggen in uw tuin in Utrecht? Dan is het handig om gebruik te maken van het werk van een professionele stratenmaker. Met behulp van sierbestrating, natuursteen en andere bestratingsvormen legt hij het terras voor u in no-time aan.

Oprit bestraten

Een stratenmaker kan uw oprit gemakkelijk voor u van een bestrating voorzien. Door secuur te werk te gaan en hierbij gebruik te maken van de nieuwste materialen, weet de vakman uw opritbestrating op een secure wijze aan te leggen.

Voor alle steensoorten en tegels

Alle aangesloten specialisten in Utrecht kunnen u helpen met verscheidene soorten stenen en tegels. Wat dacht u van terrastegels, tuintegels of stoeptegels? Ze kunnen allen geleverd worden als sierbestrating of natuursteen.

Bestrating offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in ons werk, en wilt u weten wat het kost om uw tuin te laten bestraten? Ontvangt u graag meer informatie van de stratenmaker? Of wilt u meer leren over sierbestrating en natuursteen? Vul dan het contactformulier in, waardoor u een gratis en volledig vrijblijvende offerte-aanvraag doet. Wij versturen u offertes van verschillende specialisten bij u in de buurt, zodat u de voorstellen kunt vergelijken. Door te vergelijken bespaart u op het totaalbedrag!

Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.

Waarom Bestrating Expres Utrecht?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, zo ook niet in Utrecht. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn:

 • Scherpe prijzen
 • Vakkundige bedrijven
 • Controle op kwaliteit
 • Bemiddelingsregeling bij conflicten
 • Heldere communicatie en dito afspraken

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Mevr. Verhoef – Utrecht
Wij hebben de tuin laten bestraten door een bestratingsbedrijf die wij hebben gevonden via Bestrating Expres Utrecht. Nadat de aanvraag was verzonden kregen we snel meerdere offertes toegestuurd. De prijzen waren scherp en de communicatie prettig. Ik raad de service dan ook van harte aan!

 

 

Ieder bestratingsbedrijf dat deelneemt, levert kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven. Wij zijn uw partner voor het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terrastegels, waaltjes of stoeptegels in uw tuin of oprit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Comments are closed.