bestrating offerte aanvragen

U zoekt een vakkundige stratenmaker?
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Heeft u binnenkort iets te laten bestraten? Denk dan eens aan ons! Wij kunnen u namelijk snel in contact brengen met de voor uw situatie meest geschikte stratenmaker in Utrecht.

Diverse bestratingsklussen

De bestrating specialist in Utrecht kan u bij meerdere klussen van dienst zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van oude bestrating en ook het wegbrengen van het oude materiaal, het leveren van puin, zand en grond, het uitwerken van een terrasontwerp conform uw wensen, het betegelen van uw tuin (zowel voor- als achtertuin) of het bestraten van uw oprit met tegels of klinkers. U kan het zo gek niet bedenken en het bestratingsbedrijf in Utrecht regelt het voor u! Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op, wij zoeken zo snel mogelijk de meest geschikte vakman voor uw opdracht.

Terras aanleg

In Utrecht is momenteel het bestraten van een terras met natuursteen erg in trek. Voorbeelden van natuursteen zijn marmer, basalt en graniet. De natuursteen is een steen die door zijn natuurlijke, unieke en exclusieve uitstraling het bijna in elke type tuin goed doet. Natuursteen terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, denk hierbij aan bijvoorbeeld wit, zandkleuren, grijs en zwart.

Voor alle steensoorten en tegels

In de wereld van de bestrating wordt er bij het bestraten een onderscheid gemaakt tussen twee soorten stenen; getrommelde en ongetrommelde stenen. Een cobblestone terras of het bestraten met abbeystones zijn voorbeelden van een getrommelde steen; een bewerking van een steen zodat deze een rustieke en oudere uitstraling krijgt. Ongetrommelde stenen zorgen voor een meer moderne look, maar zijn ook erg geschikt voor praktische situaties zoals opritten die vaak gebruikt worden. Een voorbeeld van zo’n steen is de betonklinker.

Een advies op maat

Het beste advies wat u kunt krijgen is vanzelfsprekend een advies van een expert. De bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten hebben gekwalificeerde experts op het gebied van bestrating in dienst die beschikken over jarenlange ervaring. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij de deelnemende bedrijven bovenaan! En ook niet onbelangrijk, als u uw klus uitbesteed aan een stratenmaker in Utrecht steunt u de regionale economie.

Bestrating offerte aanvragen

Vind u het moeilijk in te schatten wat het bestraten u precies gaat kosten? Vul dan op onze website het contactformulier in en kom zo snel in contact met bestratingsbedrijven in Utrecht. Zij kunnen u snel een goed beeld geven van de totale kosten. En dit geheel kosteloos en vrijblijvend, wat wilt u nog meer?!

Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.

Waarom Bestrating Expres Utrecht?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, ook niet in Utrecht. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn:

  • Scherpe prijzen
  • Vakkundige bedrijven
  • Controle op kwaliteit
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten
  • Heldere communicatie en dito afspraken

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Mevr. Postma – Utrecht
Wij hebben de tuin en sierbestrating laten aanleggen door een hovenier en stratenmaker die is aangesloten bij Bestrating Expres Utrecht. De offerte hadden we snel binnen en ze konden snel aan de opdracht beginnen. Zowel de prijs als het resultaat zijn naar tevredenheid!

 

 

Onze specialisten in bestraten uit Utrecht leveren kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven. U kunt bij ons terecht voor het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terrastegels, waaltjes of stoeptegels in uw tuin of oprit. Wij staan voor u klaar!

Comments are closed.