sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Op zoek naar een specialist in Utrecht voor het laten bestraten van een oprit, het ontwerpen en maken van uw terras of aanleg van een tuinpad? Zoek niet verder! Op deze website zult u alles vinden wat u zoekt. Maak hier kennis met onze unieke werkwijze. Op deze website kunt u direct in contact komen met de bij ons aangesloten bedrijven in Utrecht die uw bestratingsklus op professionele wijze zullen klaren.

Een mooi terras

Wilt u een mooi terras laten aanleggen? Dan is alleen de beste terrasspecialist in Utrecht goed genoeg. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De bij ons aangesloten specialisten op het gebied van bestrating zijn gekwalificeerd, hebben lange ervaring en kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw droomterras. De vakmannen gebruiken voor het bestraten de beste materialen waaronder keramische tegels, betontegels, diverse soorten mozaïektegels, natuursteen tegels en gereconstrueerde natuursteen.

Bestraten van uw oprit

Heeft u een grote tuin maar weet u niet precies hoe en welk gedeelte u wilt laten bestraten? Denk dan eens aan een bestrating in de vorm van grindpaden of splitpaden. Een bestrating met split is hoekiger, waardoor er makkelijker een harder pad gevormd wordt. Grind daarentegen is ronder van vorm en blijft meer in beweging. Beide oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en de materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Maar uw bestratingsspecialist kan u hierover alles vertellen en zal met u de klus in detail bespreken alvorens aan de slag te gaan.

Persoonlijke service

Door bij ons uw opdracht voor bestraten neer te leggen bent u niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening door een specialist, maar steunt u ook nog eens de lokale economie. Helaas is het namelijk zo dat de grotere ketens het voorbestaan van de kleinere bedrijven met vakmensen uit Utrecht bedreigen. Onze vakmannen zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd en conform de vooraf besproken plannen.

Offerte aanvragen

Heeft u een klus op het gebied van bestrating op de planning staan? Aarzel dan niet langer en neem nu online contact met ons op. Wij vinden voor uw situatie de meeste geschikte bestratingsspecialist in Utrecht die u zo snel mogelijk een vrijblijvende en kosteloze offerte zal toesturen.


Offerte aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha

Vul code in:


 

Bestrating Expres Utrecht is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteitscontrole

Wij hanteren een actief controlebeleid om u kwaliteit te kunnen verzekeren, vandaar dat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk. Alle aangesloten specialisten op het gebied van bestraten en tuinieren uit Utrecht worden steekproefsgewijs gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en heeft u recht op onafhankelijke bemiddeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat met de aangesloten stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Kortom, bij ons staat uw belang voorop! Onze voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige stratenmakers en hoveniers uit Utrecht
  • Controle op kwaliteit
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Pietersen – Utrecht
Afgelopen jaar hebben wij onze tuin eindelijk onder handen laten nemen. Ik had een offerte aangevraagd bij Bestrating Expres Utrecht voor het leggen van tuintegels en de aanleg van verschillende perken in de tuin. We hebben goed advies ontvangen en een goede prijs kunnen bedingen.

 

 

Bestrating Expres werkt alleen samen met stratenmakers en hoveniers uit de omgeving van Utrecht die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.