U zoekt een stratenmaker in Utrecht? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Utrecht

Bestrating Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker om uw oprit, tuin of terras in Utrecht te laten bestraten? Bestrating Expres kan u snel in contact brengen met ervaren vakmannen, die de klus voor u kunnen klaren. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel een mooie oprit als het plaatsen van sierbestrating. Ze hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en weten daarom van iedere klus een prachtwerk te maken. Hierbij gebruiken ze moderne technieken en materialen. U kunt ze direct bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij versturen u vervolgens vrijblijvende offertes op maat!

Voor al uw bestratingsklussen

Wilt u graag een terras bestraten of een stratenmaker uit Utrecht inzetten voor een andere klus? Wij werken met diverse gerenommeerde vakmensen in uw regio die u kunnen helpen bij al uw bestratingsklussen zoals:

  • Uw oprit bestraten
  • Oude bestrating verwijderen en afvoeren
  • Bestraten van uw tuin
  • Leveren van natuursteen, waaltjes, terrastegels, tuintegels en stoeptegels
  • Grond- en graafwerk
  • Hovenierswerkzaamheden

Waarom Bestrating Expres Utrecht?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, zo ook niet in Utrecht. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn: scherpe prijzen, vakkundige bedrijven, controle op kwaliteit, heldere communicatie en dito afspraken en hoge klanttevredenheid.

Bestrating offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd in ons werk, en wilt u weten wat het kost om uw tuin te laten bestraten? Ontvangt u graag meer informatie van een erkend stratenmaker? Of wilt u meer leren over sierbestrating en natuursteen? Vul dan op het contactformulier uw wensen in. Wij sturen u vervolgens een gratis en volledig vrijblijvend offertes op maat toe van specialisten bij u uit de regio. Vergelijk deze offertes op basis van prijs en aanbod, en bespaar zo tot wel 35% op het totaalbedrag. Wij zijn u met alle plezier van dienst!Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vraag vrijblijvend offertes aan!
legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Wanneer u bestrating wilt (laten) aanleggen dan zijn er diverse legpatronen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een halfsteensverband, molenwiekverband of een blokverband. Een uniek legverband is het wildverband. Voor het wildverband maakt een stratenmaker gebruik van stenen van verschillende afmetingen die in een repeterend patroon worden gelegd. Het wildverband geeft dan ook een uniek en speels effect, zonder dat het chaotisch wordt. De kosten voor het aanleggen van een wildverband zijn wel relatief hoog.


terras bestraten Utrecht

Terras bestraten

Het bestraten van een terras kan gedaan worden met behulp van straatstenen. Het gebruik van sierbestrating of terrastegels zorgt echter voor een eleganter en moderner resultaat. Wilt u de komende zomer heerlijk genieten van de zon? Maak dan gebruik van de diensten van een professioneel stratenmaker uit Utrecht. Deze zal met behulp van geavanceerde technieken de bestrating snel en vakkundig leggen. Samen met u zal worden gekeken naar het gewenste soort steen en legpatroon, en u geniet snel van het resultaat.

sierbestrating Utrecht

Sierbestrating

Wanneer u een terras laat bestraten, raden wij u het leggen van sierbestrating aan. Dit type bestrating heeft een bijzondere kleur, vorm of gelegd in een bijzonder legverband. Dit is een eenvoudige manier om terrassen een eigen karakter te geven. Er is de keuze uit vele verschillende soorten sierbestrating. In Utrecht is op dit moment de grote betontegel erg populair bij moderne tuinen. Het is echter ook een mogelijkheid om waaltjes of natuurstenen in wildverband te laten leggen voor een uniek karakter.


grondwerken

Grondwerken

Voordat de stratenmaker kan beginnen met het aanleggen van de bestrating, zal u verschillende grondwerken moeten uitvoeren. Met deze grondwerken bedoelen wij bijvoorbeeld het uitgraven van uw oprit en het afvoeren van deze grond. U kunt er uiteraard voor kiezen om de grondwerken zelf uit te voeren, maar als het om grote oppervlakken gaat raden wij u aan een stratenmaker in te schakelen. Met het juiste gereedschap is het grondwerk al in één werkdag afgerond, terwijl u alleen meer tijd nodig zou hebben.

voortuin bestraten Utrecht

Voortuin bestraten

Uiteraard is het mogelijk om een stratenmaker in te huren voor het bestraten van uw voortuin. Dit ziet er strak en modern uit en u heeft geen last meer van onkruid in uw voortuin. De voorzijde van uw woning in Utrecht ziet er in het vervolg altijd netjes uit! Het nadeel hiervan is dat er geen beplanting meer aanwezig is, die inkijk van buitenaf zou kunnen blokkeren. Dit is echter eenvoudig te compenseren met behulp van gordijnen of lamellen in huis.


grindpad aanleggen

Grindpad aanleggen

Voor een speels effect raden wij u aan meerdere soorten stenen te gebruiken bij het bestraten van uw voor- of achtertuin. Als u een strak en modern terras laat leggen is dit bijvoorbeeld goed te combineren met het aanleggen van een grindpad. Door het gebruik van verschillende stenen oogt de tuin een stuk ruimer. Bovendien is een grindpad relatief eenvoudig aan te leggen zonder dat u hier veel geld in hoeft te investeren.


Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker in Utrecht die u kan helpen bij het aanleggen van terras, tuin of oprit? Dan bent u bij Bestrating Expres aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en de specialisten uit ons netwerk helpen u snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen.
Kosten bestrating

Eén van de meest gestelde vragen van klanten uit Utrecht is: wat kost het bestraten van mijn oprit of tuin? Uiteraard is het antwoord op deze vraag afhankelijk van het formaat van uw voor- of achtertuin. Een stratenmaker hanteert gemiddeld €35,- tot €65,- per uur of €15,- tot €25,- per vierkante meter. Een andere grote invloed op de totaalprijs is de keuze voor de tegelsoort. Zo is betonbestrating met €10,- tot €30,- per vierkante meter relatief voordelig. Wilt u liever een unieke tegel? Ga dan voor een natuursteen. Deze kost ongeveer €30,- tot €70,- per vierkante meter. Houd er rekening mee dat er bijkomende kosten zijn voor de grondwerken, opsluitbanden en het ophoogzand.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u meer weten over de prijzen voor het bestraten van uw oprit? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor diverse straatstenen en klinkers? Of hebt u een vraag over het zelf leggen van de bestrating? Onze professionals uit Utrecht beantwoorden uw hulpvragen met alle plezier, en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvend offertes toe. Vul op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in, en wij helpen u zo spoedig mogelijk.


Stratenmaker Utrecht
Bestrating offertes aanvragen