sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!


Bestrating Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in bestraten dan is de kans groot dat uw zoektocht stopt bij Bestrating Expres. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat wij de kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten stratenmakers en hoveniers controleren. Het Kluskeurmerk dat wij voeren verzekert u van gekwalificeerde bedrijven uit de omgeving van Utrecht. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten bestrating, denk aan het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes of stoeptegels.

Stratenmakers vergelijken

Het bestraten van uw oprit of volledige tuin is een relatief grote uitgave. Logischerwijs wilt u verschillende professionele bedrijven uit regio Utrecht met elkaar vergelijken op prijs en expertise. Het is daarnaast ook prettig dat u deskundig advies krijgt. Wij hebben daarom afspraken gemaakt met gerenommeerde specialisten in bestrating bij u in de regio. Wij bewijzen dat een mooie sierbestrating niet per definitie duur hoeft te zijn!

Hovenier en sierbestrating Utrecht

Ieder gelieerd bestratingsbedrijf is zeer allround, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Wij werken namelijk samen met zowel stratenmakers als hoveniers uit Utrecht. Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

 • Bestraten van uw oprit
 • Ontwerp en sierbestrating
 • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
 • Bestraten van uw tuin
 • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
 • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
 • Hovenierswerkzaamheden


Direct offertes vergelijken

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en kosten voor bijvoorbeeld het bestraten van uw oprit of tuin, vult u dan eens het offerte formulier op deze pagina in. Onze stratenmakers en hoveniers uit Utrecht en omgeving buigen zich dan over uw offerte aanvraag. U hoort spoedig van ons!

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Bestrating Expres Utrecht is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteitscontrole

Wij hanteren een actief controlebeleid om u kwaliteit te kunnen verzekeren, vandaar dat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk. Alle aangesloten specialisten op het gebied van bestraten en tuinieren uit Utrecht worden steekproefsgewijs gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en heeft u recht op onafhankelijke bemiddeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat met de aangesloten stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Kortom, bij ons staat uw belang voorop! Onze voordelen op een rijtje:

 • Scherpe prijzen en heldere communicatie
 • Vakkundige stratenmakers en hoveniers uit Utrecht
 • Controle op kwaliteit
 • Bemiddelingsregeling bij conflicten

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Fam. Amerongen – Utrecht
Wat ons goed is bevallen aan de service van Bestrating Expres is de snelheid en de kwaliteit van de aangesloten stratenmakers. Nog dezelfde dag hebben we meerdere adviezen ontvangen. Het bestraten is vlot verlopen en we zijn tevreden over het resultaat. Een aanrader dus!

 

 

Wij werken alleen samen met stratenmakers en hoveniers uit de omgeving van Utrecht die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.