Bestrating offerte aanvragen

U zoekt een gerenommeerde stratenmaker?
Vergelijk eenvoudig offertes bij specialisten uit de regio!


Bestrating Utrecht

Het (laten) bestraten van uw tuin of oprit is geen alledaagse bezigheid. Bestrating Expres begrijpt dat u daarom behoefte heeft aan advies op maat en een stratenmaker of hovenier die uw sierbestrating, tuintegels of klinkers op gedegen wijze legt. Op deze manier bent u jaren verzekerd van fraaie bestrating rondom uw woning of bedrijfspand. Bestraten hoeft per definitie niet duur te zijn. Neem gerust een kijkje op de website, of vraag eens een offerte aan.

Vakkundige stratenmaker

Een van de voordelen van onze service is dat wij alleen samenwerken met ervaren en gerenommeerde bedrijven uit Utrecht en omgeving. Alle aangesloten stratenmakers en hoveniers dragen het Kluskeurmerk, wat inhoudt in dat het geleverde werk en de bedrijfsvoering wordt gecontroleerd op kwaliteit. Bovendien kunt u gebruik maken van een bemiddelingsregeling indien er onverhoopt een conflict ontstaat tussen u en het bestratingsbedrijf. Kortom, wij zijn gefocust op kwaliteit en bewijzen bovendien dagelijks dat een bestrating niet duur hoeft te zijn. Door uw bestrating te laten leggen door een stratenmaker bent u verzekerd van een strak gelegde oprit of sierbestrating die jaren meegaat!

Sierbestrating en meer

Ieder bestratingsbedrijf dat is aangesloten heeft ruime ervaring in het vak. Omdat wij samenwerken met zowel stratenmakers als hoveniers uit Utrecht kunt u bij ons voor nagenoeg alle werkzaamheden terecht. Alle werkzaamheden onder een hoedje en dat is wel zo prettig voor een goede afstemming.

 • Bestraten van uw oprit
 • Ontwerp en sierbestrating
 • Alle stratenmaker werkzaamheden
 • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
 • Bestraten van uw tuin
 • Leveren van waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
 • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
 • Alle stratenmaker- en hovenierswerkzaamheden


Contact met ons team in Utrecht

Een offerte aanvragen is zeer eenvoudig. Door het formulier op deze pagina in te vullen vraagt u snel en makkelijk meerdere offertes aan bij gerenommeerde vakbedrijven uit Utrecht. U ontvangt volledig vrijblijvend offertes. Aan u de taak om ze te vergelijken. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst mogen zijn!

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha
Vul code in:


 

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Utrecht. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.

Waarom Bestrating Expres Utrecht?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, ook niet in Utrecht. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn:

 • Scherpe prijzen
 • Vakkundige bedrijven
 • Controle op kwaliteit
 • Bemiddelingsregeling bij conflicten
 • Heldere communicatie en dito afspraken

Keurmerken

Keurmerken

Tevreden klanten

Mevr. Stoelwinder – Utrecht
We zijn bezig met het opnieuw inrichten van de tuin. Via Bestrating Expres hebben we hiervoor een offerte aangevraagd. We hebben snel een keuze gemaakt voor een stratenmaker die uiteindelijk de sierbestrating heeft gelegd. We zijn content over de prijs en het eindresultaat!

 

 

Onze specialisten in bestraten uit Utrecht leveren kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven. U kunt bij ons terecht voor het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terrastegels, waaltjes of stoeptegels in uw tuin of oprit. Wij staan voor u klaar!

Comments are closed.