U zoekt een stratenmaker in Nijmegen? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Nijmegen

Bestrating Nijmegen

Het (laten) bestraten van uw tuin of oprit is geen alledaagse bezigheid. Bestrating Expres begrijpt dat u daarom behoefte heeft aan advies op maat en een stratenmaker of hovenier die uw sierbestrating, tuintegels of klinkers op gedegen wijze legt. Op deze manier bent u jaren verzekerd van fraaie bestrating rondom uw woning of bedrijfspand. Bestraten hoeft per definitie niet duur te zijn. Neem gerust een kijkje op de website, of vraag kosteloos offertes aan.

Vakkundige stratenmaker

Een van de voordelen van onze service is dat wij alleen samenwerken met ervaren en gerenommeerde bedrijven uit Nijmegen en omgeving. Alle stratenmakers en hoveniers die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn uitstekend gediplomeerd. Dit betekent dat wij garant staan voor een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hechten daarbij een groot belang aan kwaliteit en een uitstekende klantvriendelijkheid. Hebt u vragen of opmerkingen over onze service? Laat dit ons dan weten. Door uw bestrating te laten leggen door een stratenmaker bent u verzekerd van een strak gelegde oprit of sierbestrating die jaren meegaat!

Werkzaamheden stratenmaker

Ieder bestratingsbedrijf dat is aangesloten heeft ruime ervaring in het vak. Omdat wij samenwerken met zowel stratenmakers als hoveniers uit Nijmegen kunt u bij ons voor nagenoeg alle werkzaamheden terecht. Alle werkzaamheden onder een hoedje en dat is wel zo prettig voor een goede afstemming.

  • Bestraten van uw tuin en oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Alle stratenmaker- en hovenierswerkzaamheden

Vraag gratis offertes aan

Een offerteaanvraag doen bij Bestrating Expres is zeer eenvoudig. Door het contactformulier op deze pagina in te vullen vraagt u snel en makkelijk meerdere offertes aan bij gerenommeerde vakbedrijven uit Nijmegen. U ontvangt enkel volledig vrijblijvende offertes. Aan u de taak om ze te vergelijken en te kiezen voor de specialist die het beste bij u past. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst mogen zijn!

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Nijmegen. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vraag kosteloos offertes aan!

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Het wildverband is één van de patronen waarin stenen kunnen worden gelegd. Bij het wildverband maken wij gebruik van één steensoort met verschillende afmetingen en eventueel variërende kleuren. Het leuke aan het wildverband is dat u profiteert van een speels resultaat terwijl er voldoende eenheid is om een stijlvol geheel te creëren. Andere verbanden waarin wij de tegels of klinkers kunnen leggen zijn onder andere het blokverband, het halfsteensverband, of het vissegraatverband. Wij zijn u met alle plezier van dienst in Nijmegen.


terras bestraten Nijmegen

Terras bestraten

Voor het bestraten van terrassen heeft menig aanbieder uit Nijmegen vele terrastegels in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grote betontegels die een industriële en moderne look geven aan uw terras, of voor natuurstenen terrastegels die een meer natuurlijk element bieden. Hebt u behoefte aan een authentieke sfeer achterhuis? Overweeg dan de mogelijkheid van het kopen van kasseien of kinderkopjes. Het plaatsen van de terrastegels kunt u het beste overlaten aan een erkend stratenmaker voor een optimaal resultaat.

sierbestrating in de tuin Nijmegen

Sierbestrating

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten, moet deze niet alleen praktisch zijn maar vooral ook mooi. Het leggen van sierbestrating is daarom steeds populairder. Deze term is erg breed. Zo is er een ruim aanbod aan tuintegels met verschillende kleuren en formaten, maar ook de standaard betontegel kan tot dit type bestrating gerekend worden. De grote tegels passen enorm goed bij een moderne woning. Kiest u voor een wildverband of ander bijzonder legverband? Dan wordt ook dit beschouwd als sierbestrating.


uitgraven van de oprit

Grondwerken

Alle werkzaamheden vooraf aan het bestraten noemen wij de grondwerken. Als u wilt besparen op de kosten, dan kunt u ervoor kiezen om de grondwerken zelf uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het uitgraven van uw oprit of terras tot ongeveer 10 centimeter diep. Dit is een zware klus, zeker als u dit met de hand gaat doen. Plan daarom voldoende tijd in! Na het uitgraven van de oprit zal u de grond moeten ophogen en egaliseren.

voortuin opknappen

Voortuin bestraten

Het bestraten van uw voortuin biedt vele voordelen. Zonder de beplanting oogt uw voortuin bijvoorbeeld al een stuk ruimer. En niet alleen uw tuin knapt er van op, maar ook uw woning. U zal namelijk meer lichtinval in huis hebben waardoor het binnen ook een stuk lichter en groter lijkt. Een ander belangrijk voordeel is dat uw voortuin geen onderhoud vereist, u heeft minder overlast van insecten en de voorkant van het huis ziet er altijd strak en netjes uit.


grind aanleggen Nijmegen

Grindpad aanleggen

Wij geven u drie belangrijke redenen om een grindpad aan te leggen: het is onderhoudsvriendelijk, budget vriendelijk en waterdoorlatend. Bovendien is grind een mooie aanvulling aan uw tuinontwerp en past het goed samen met allerlei verschillende soorten tuintegels. Bovendien is een grindpad relatief eenvoudig aan te leggen met behulp van een grindmat. Deze zorgt ervoor dat het grind op de juiste plek blijft liggen. Er is ruime keuze uit verschillende soorten grind en split.Wilt u uw tuin omtoveren tot een terras waar u heerlijk kunt vertoeven deze zomer? Neem dan contact op met de vakmannen van Bestrating Expres Nijmegen. Zij helpen u snel en vakkundig met het aanleggen van sierbestrating, terrastegels of tuintegels naar uw wensen!
Kosten bestrating

Klanten die nieuwe bestrating willen laten aanleggen vragen ons regelmatig wat het bestraten gaat kosten. Dit is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren: de arbeidskosten, uw materiaalkeuze en het te bestraten oppervlak. De arbeidskosten liggen gemiddeld rond de €35,- tot €65,- per uur of €15,- tot €25,- per vierkante meter. Door offertes te vergelijken weet u zeker dat u de scherpste arbeidskosten betaalt. Daarnaast geldt: hoe groter het oppervlak, hoe hoger de kosten. Koppelstones kosten ongeveer €15,- tot €30,- per vierkante meter terwijl u voor natuursteen gemiddeld €30,- tot €70,- per vierkante meter betaalt. Wilt u zeker weten wat het bestraten gaat kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan via ons contactformulier.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor bestrating bij uw huis in Nijmegen? Wilt u weten wat de kosten worden voor de diensten van een erkend stratenmaker uit de regio? Of hebt u een vraag over de voorbereiding voor het leggen van straatstenen op een oprijlaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag snel en sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wij helpen u met alle plezier.


Stratenmaker Nijmegen
Bestrating offertes aanvragen