Op zoek naar nieuwe bestrating in Eindhoven? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

 

bestrating Eindhoven

Bestrating Eindhoven

Staat de beplanting in uw tuin er ook maar droevig bij omdat u simpelweg geen tijd heeft om dit goed te onderhouden? Bespaar uzelf de moeite en laat bestrating aanleggen. ZO ziet uw voortuin er het hele jaar stralend uit, zonder dat u ook maar één vinger hoeft uit te steken. Door te kiezen voor sierbestrating krijgt u tuin bovendien een unieke, niet-alledaagse sfeer.

Bent u geïnteresseerd in het bestraten van uw voor- of achtertuin? Of is uw oprit dringend aan nieuwe bestrating toe? Betaal dan niet teveel, en maak gebruik van ons netwerk van specialisten. Vergelijk vrijblijvend offertes, om zo tot wel 40% op de kosten te besparen!

Waarom Bestrating Expres Eindhoven?

Eén van de voordelen van onze service is dat wij alleen samenwerken met ervaren en gerenommeerde bedrijven uit Eindhoven en omgeving. Alle stratenmakers die bij ons netwerk zijn aangesloten, hebben ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn uitstekend gediplomeerd. Bovendien bieden zij allemaal scherpe tarieven. Doordat u de kans krijgt om de kosten van diverse bedrijven met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor het bestraten van uw voor- of achtertuin. Bij een stratenmaker uit ons netwerk bent u dus verzekerd van een strak gelegde oprit of sierbestrating die jarenlang meegaat!

 

Vrijblijvend offertes aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

We zijn bezig met het opnieuw inrichten van de tuin. Via Bestrating Expres hebben we hiervoor een offerte aangevraagd. We hebben snel een keuze gemaakt voor een stratenmaker die uiteindelijk de sierbestrating heeft gelegd. We zijn content over de prijs en het eindresultaat!

Mevr. M. Horn - Eindhoven

Navigeer op deze pagina naar:

Tuin bestraten | Oprit bestraten | Terras bestraten | Soorten bestrating | Aanleg van bestrating | Kosten bestrating

Wat kan een stratenmaker voor u doen?

Wij werken samen met bestratingsbedrijven uit Eindhoven die allen beschikken over ruime ervaring in het vak. Behalve bestraten voeren zij ook diverse andere werkzaamheden voor u uit. Natuurlijk kunt u bij een stratenmaker uit Eindhoven terecht voor de grondwerken, maar u kunt ook uw oude sierbestrating door één van de experts laten verwijderen en afvoeren. Dit scheelt u een hoop tijd en energie. Een andere taak die bestratingsbedrijven vaak op zich nemen, is het leveren van de stenen en zand. Zonder geschikt vervoer is dit door het grote gewicht nagenoeg onmogelijk. Daarom is het fijn om dit aan één bedrijf uit te besteden. De meest voorkomende werkzaamheden van stratenmakers zijn:

 • Het bestraten van uw oprit
 • Het ontwerpen en leggen van sierbestrating
 • Het verwijderen en afvoeren van uw oude bestrating
 • Het bestraten van uw oprit of terras
 • Het leveren van waaltjes, sierbestrating, terrastegels, tuintegels en stoeptegels
 • Graafwerkzaamheden en het leveren van grond en zand
 • Hovenierswerkzaamheden

Soorten bestrating voor uw tuin, oprit en terras

U kunt voor uw oprit, tuin of terras kiezen uit een breed aanbod aan diverse soorten bestrating. Doordat er zoveel keuze is, is er voor elk budget en iedere smaak iets geschikts te vinden. Kies bijvoorbeeld voor betonbestrating als u op zoek bent naar goedkope stenen. Of laat natuurstenen plaatsen wanneer u graag een unieke uitstraling creëert.

Door bovendien te kiezen uit diverse legverbanden, bepaalt u zelf hoe uw terras of oprit eruit komt te zien. In Eindhoven zijn dit de meest gekozen soorten bestrating:

 • Betonbestrating
 • Gebakken bestrating
 • Natuurstenen
 • Grind

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Een aanvraag doen voor meerdere offertes, is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier op deze pagina in te vullen. Met één druk op de knop vraagt u vervolgens gemakkelijk tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes aan bij specialisten uit uw eigen omgeving. Vergelijk deze offertes niet alleen op prijs, maar ook op aanbod, eventuele extra kosten en voorwaarden en garanties. Zo weet u zeker dat u een goedkope stratenmaker inschakelt die goed bij u past. Door te vergelijken bespaart u al snel tot wel 40% op de totale kosten.tuinbestrating

Tuin bestraten

Voor vele klanten is de tuin een belangrijk onderdeel bij hun huis. Het is daarom belangrijk dat deze volledig naar uw wensen is ingericht. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een ruim terras aan te leggen.,Maar om optimaal te genieten van de achtertuin is het wellicht verstandiger om een ontwerp te laten maken. Kies in plaats van één groot terras, voor meerdere kleine terrassen. Zo krijgt de tuin een speels karakter en oogt het een stuk ruimer. Door verschillende hoeken in te richten voor verschillende doeleinden, voorkomt u bovendien dat een groot deel van de grond niet gebruikt wordt.


bestrating voortuin Eindhoven

Voortuin bestraten

Klanten besteden regelmatig veel tijd en aandacht aan de uitstraling van de achtertuin, waarna de voortuin een beetje wordt vergeten. Toch heeft het bestraten van voortuinen ook vele voordelen! Zonder beplanting oogt uw (vaak kleine) voortuin bijvoorbeeld een stuk ruimer. En niet alleen uw voortuin knapt ervan op, maar ook uw woning. Door woekerende planten te vervangen door strakke sierbestrating heeft u namelijk veel meer lichtinval in huis. Ook binnenshuis wordt het daardoor een stuk lichter en lijkt uw woning groter. Wat voor veel klanten ook erg belangrijk is, is dat de voortuin geen onderhoud meer vereist. Zo ziet de voorkant van uw woning er altijd strak en verzorgd uit en maakt u een goede indruk bij al uw gasten.

Oprit bestraten

Het bestraten van de oprit is één van de meest uitgevoerde taken van stratenmakers uit Eindhoven. Doordat de oprit in de meeste gevallen gebruikt wordt voor het parkeren van de auto, is het belangrijk dat deze bestand is tegen dit grote gewicht. Een goede oprit is afhankelijk van een aantal factoren: de dikte van de stenen die gebruikt worden, een goede fundering en boordstenen, het legverband en de afwerking.

Stratenmakers gebruiken voor opritten doorgaans een fundering met ophoogzand van 25 tot 35 centimeter en kiezen voor een steen van minimaal 5 centimeter dik. Qua legverbanden is het belangrijk om een stevig verband, zoals het elleboog- of keperverband te gebruiken.bestraten van terras

Terras bestraten

Voor het bestraten van terrassen heeft menig aanbieder uit Eindhoven vele terrastegels in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor goedkope betontegels die een industriële en moderne look geven aan uw terras. Of kies voor natuurstenen terrastegels die een meer natuurlijke sfeer creëren. Een ruim terras is de ideale locatie om ’s zomers met het hele gezin buiten te tafelen, of om lekker te kunnen loungen met een goed boek. Als u een groter tuinoppervlak heeft kunt u er ook voor kiezen om meerdere kleinere terrassen te creëren. Houd daarbij rekening met de stand van de zon. Als u ’s avonds lang buiten wilt zitten, is het wel zo fijn dat u zo lang mogelijk van de warme zonnestralen kunt genieten!


kosten bestrating Eindhoven

Kosten bestrating

Klanten die nieuwe bestrating willen laten aanleggen, vragen ons regelmatig wat het bestraten precies gaat kosten. Het is moeilijk een vaste prijs te noemen, omdat de kosten afhankelijk zijn van diverse factoren: de arbeidskosten, uw materiaalkeuze en uiteraard het te bestraten oppervlak. Gemiddeld genomen liggen de arbeidskosten rond de €35,- tot €65,- per uur of tussen de €15,- tot €25,- per vierkante meter. Hierop kunt u eenvoudig besparen door op zoek te gaan naar de goedkoopste stratenmaker uit Eindhoven. Maak hiervoor gratis en vrijblijvend gebruik van onze service. Ook wat betreft het materiaal kunt u de prijs beïnvloeden. Grind is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf €7,50 per vierkante meter, terwijl natuursteen een stuk duurder is. Dit kost ongeveer €30,- tot €70,- per vierkante meter.

Soort tegel of steen Gemiddelde prijzen per m²*
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,50,- per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
Tegels of stenen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het exacte verschil is tussen tegels en stenen. Hoewel de definities hiervoor kunnen verschillen, gaan wij uit van een verschil op basis van de dikte en de lengte van het product. Wanneer de lengte groter is dan de dikte, dan spreken wij over het algemeen van een tegel. Tegels zijn qua formaat vaak groter en platter. Stenen zijn compacter en vaak iets dikker. In principe kunt u zelf kiezen of u straatstenen of tuintegels wilt laten plaatsen. Voor de oprit wordt het gebruik van tegels echter afgeraden. Vanwege het formaat en de smallere dikte, zijn deze minder goed bestand tegen zware gewichten.


tegels of stenen in Eindhoven

Tegels

Moet u kiezen tussen tegels of stenen? Dan kiest u feitelijk tussen decoratie en functionaliteit. Klinkers zijn bijvoorbeeld enorm functioneel, maar bieden een minder unieke uitstraling. Tegels daarentegen worden voornamelijk ingezet met een decoratief of esthetisch resultaat als hoofddoel. Het leggen van tegels is doorgaans iets ingewikkelder dan het leggen van stenen. Vanwege het grotere formaat zijn tuintegels zwaarder en is het lastiger deze perfect recht te leggen. Wanneer tegels niet allemaal recht liggen, valt dit meer op dan wanneer kleine stenen niet allemaal even recht liggen. Daarom is het niet aan te raden om tegels zonder ervaring zelf aan te leggen.


betontegels

Betontegels

Natuurlijk kunt u kiezen voor natuurstenen tegels voor een natuurlijke sfeer., Maar bij een beperkt budget is betonbestrating ook een goede mogelijkheid. Betontegels zijn vaak een stuk goedkoper dan gebakken tegels. Dat heeft vooral te maken met de productiemethode. Betontegels worden in grote voorraden tegelijk geproduceerd, waardoor de kosten laag blijven. In de meeste gevallen zijn betontegels gekleurd door middel van een toplaag. Dit houdt in dat er bovenop de tegel een dunne, gekleurde laag zit. Zoals u zich wellicht kunt indenken, zal deze laag na verloop van tijd gaan slijten. Betontegels zijn dus minder kleurvast dan gebakken bestrating.

terrastegels Eindhoven

Terrastegels

Wanneer u een terras van tegels wilt aanleggen, dan zullen de meeste stratenmakers u terrastegels aanraden. Terrastegels zijn bij vele specialisten uit Eindhoven verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal formaten., Zo kunt u terrastegels van 50 x 50 centimeter laten aanleggen, maar u kunt er ook voor kiezen om terrastegels van één vierkante meter aan te leggen! Hoe groter de tegel, hoe moeilijker het bestraten is. Voor een egaal oppervlak zonder verzakkingen is het daarom ook verstandig om een ervaren stratenmaker in te schakelen.


tuintegels in Eindhoven

Tuintegels

Natuurlijk kunt u ook uw gehele tuin bestraten met tuintegels. Veel van onze klanten uit Eindhoven vragen zich af wat precies het verschil is tussen terrastegels en tuintegels. Een eenduidig antwoord hierop is niet te geven. Vaak komen beide tegelsoorten namelijk redelijk met elkaar overeen. Als u een klein stuk grond heeft, dan kunt u deze groter laten ogen door te kiezen voor een grotere tuintegel. Uiteraard bent u bij het bestraten met tuintegels zeker niet beperkt tot een standaard lineair legverband. Door te kiezen voor het halfsteens legverband of een diagonaal legverband krijgt uw tuin zonder al te veel moeite een bijzondere uitstraling.Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Eindhoven. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vraag kosteloos offertes aan!
straatstenen

Straatstenen

Naast tegels blijven ook straatstenen enorm populair in Eindhoven. Hoewel klinkers nog steeds het meest gebruikt worden als straatbedekking, zijn er ook vele andere varianten straatstenen mogelijk. Zo wordt er in België bijvoorbeeld op veel plaatsen nog gebruik gemaakt van kasseien. Dit is een steensoort die in Nederland ook wel bekend staat als kinderkopjes. Wanneer u de oprit wilt laten bestraten, dan zijn straatstenen een echte aanrader. Het liefst zijn deze stenen minimaal 5 centimeter dik, zodat deze niet beschadigd raken door het gewicht van uw auto. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw voor- of achtertuin te bestraten met straatstenen.


klinkers Eindhoven

Klinkers

Klinkers zijn traditioneel de meest toegepaste stenen voor het bedekken van wegen in Nederland. Klinkers hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te produceren zijn, en een relatief lange levensduur hebben. Wilt u klinkers plaatsen op uw oprijlaan? Dan heeft u de keuze uit betonklinkers en kleiklinkers. Het verschil tussen deze twee soorten klinkers is het materiaal. Ook de kosten kunnen daardoor flink verschillen. Qua kwaliteit zit er echter weinig verschil tussen beton- en kleiklinkers. Klinkers hebben een standaardformaat, maar zijn wel verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren. Veel klanten kiezen voor de traditionele bruin-rode kleuren, maar andere opties zijn gele, grijze of zelfs zwarte klinkers.


gebakken klinkers Eindhoven

Gebakken klinkers

Kleiklinkers, ook wel gebakken klinkers, worden geproduceerd door klei in een oven te bakken. Deze productiemethode geeft de kleiklinker ook zijn kleur: hier worden dus geen kleurstoffen meer aan toegevoegd. Doordat de klinkers door en door gekleurd zijn, zijn kleiklinkers enorm kleurvast. Sterker nog: na verloop van tijd zullen de kleuren van uw klinkers alleen nog maar mooier worden, omdat de kleur door slijtage feller wordt. Het grootste nadeel van gebakken klinkers is de prijs. Door de intensieve productiemethode ligt de kostprijs hoger dan de prijs van betonklinkers.


siergrind

Siergrind

Siergrind is, vergeleken met andere soorten bestrating, enorm voordelig. Daarnaat ziet het er ook nog eens elegant uit. Grind is een geschikte keuze voor de realisatie van een tuinpad, maar kan ook goed gebruikt worden voor het bestraten van een terras of zelfs een oprit! Uiteraard is het ook mogelijk om sierbestrating te combineren met siergrind. Kies bijvoorbeeld voor een grindpad in combinatie met terrassen van sierbestrating. Hierdoor ontstaat een speels effect in uw tuin en oogt deze ruimtelijker. Voor het aanleggen van grind raden wij u aan gebruik te maken van grindmatten., Deze zorgen ervoor dat het grind op de juiste plek blijft liggen.Op zoek naar stratenmakers uit Eindhoven?

Vergelijk vrijblijvend prijzen van verschillende specialisten en bespaar tot 40%!

Gratis offertes aanvragen
bestrating laten aanleggen

Bestrating aanleggen

Wanneer u een stratenmaker uit ons netwerk in Eindhoven inschakelt, wordt uw bestrating van A tot Z verzorgd. Dit begint natuurlijk al bij de grondwerken. Uw oude bestrating wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd, zodat u hier niet mee blijft zitten. Ook zullen de specialisten het oppervlak uitgraven en ophogen, om de kwaliteit van uw bestrating te garanderen.

Na het bestraten zorgen de vakmannen tevens voor een goede afwerking. Hieronder wordt het aftrillen en invoegen van de stenen verstaan. Dit zorgt ervoor dat de klinkerwerken goed vastliggen, en na verloop van tijd niet zullen gaan schuiven.


bestrating ontwerp

Ontwerp

Voor het plaatsen van straatstenen, terrastegels en tuintegels maken wij gebruik van diverse legpatronen zoals het blokverband en wildverband. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor legpatronen, de afwisseling tussen tuin en sierbestrating, of het gebruik van diverse steensoorten? Wij maken graag samen met u een ontwerp voor het gehele oppervlak. Het ontwerp wordt samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Het kan dus altijd worden aangepast en geeft u een duidelijk inzicht in de diverse mogelijkheden voor de ruimte. Wilt u niet alleen bestraten maar graag de hele tuin aanpakken? Dan stellen de stratenmakers uit ons netwerk graag een ontwerp voor de gehele voor- of achtertuin voor u op.legverbanden

Legverbanden

Het wildverband is één van de patronen waarin stenen kunnen worden gelegd. Bij het wildverband maken de specialisten gebruik van één steensoort met verschillende afmetingen en eventueel variërende kleuren. Het leuke aan het wildverband is dat u profiteert van een speels resultaat terwijl er voldoende eenheid is om een stijlvol geheel te creëren. Andere verbanden waarin de experts de tegels of klinkers kunnen leggen zijn onder andere het blokverband, het halfsteensverband, of het visgraatverband. Een stratenmakerkan u adviseren over de diverse legverbanden. Zo is het bij de oprit bijvoorbeeld belangrijk om te kiezen voor een legverband waarbij de stenen als het ware in elkaar gevlochten worden. Hiermee realiseert u namelijk een erg sterk resultaat.


levering stenen in Eindhoven

Levering van stenen

Wanneer u een grote partij stenen of tegels bestelt, is het aan te raden om deze in één keer te laten leveren door een stratenmaker uit Eindhoven. Wanneer u kiest voor een enkele leveringsdatum dan bent u verzekerd van een gelijke kleur en dichtheid van de stenen. Bovendien bespaart u hiermee flink op de leveringskosten. U voorkomt namelijk dat het leveringsbedrijf een tweede keer bij u langs moet komen.

Hebt u te weinig ruimte voor de opslag van alle straatstenen? Houdt dan steeds een gedeelte van de oude levering over om te vermengen met de nieuwe. Zo vallen de verschillen minder op en bespaart u ruimte.Wilt u uw tuin omtoveren tot een terras waar u heerlijk kunt vertoeven deze zomer? Neem dan contact op met de vakmannen van Bestrating Expres Eindhoven. Zij helpen u snel en vakkundig met het aanleggen van sierbestrating, terrastegels of tuintegels naar uw wensen!
grondwerken

Grondwerken

Alle werkzaamheden vooraf aan het bestraten noemen wij de grondwerken. Als u wilt besparen op de kosten, dan kunt u ervoor kiezen om de grondwerken zelf uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het uitgraven van uw oprit of terras tot ongeveer 10 centimeter diep. Dit is een zware klus, zeker als u dit met de hand gaat doen. Plan daarom voldoende tijd in! Na het uitgraven van de oprit zal u de grond moeten ophogen en egaliseren. U kunt er echter ook voor kiezen om de grondwerken uit te besteden aan een stratenmaker uit Eindhoven. Deze beschikt over de juiste hulpmiddelen waardoor het grondwerk al binnen een werkdag afgerond kan zijn.


leveren van zand

Leveren van zand

Naast de levering van klinkers of tuintegels zult u ook rekening moeten houden met het aanleveren van grote hoeveelheden zand. Zand is bij vrijwel elke aanbieder uit Eindhoven verkrijgbaar in zakken van één of vijf kubieke meter, of in hele grote hoeveelheden als 20 kubieke meter. U kunt daarbij een keuze maken uit de diverse zandsoorten zoals drainzand, betonzand en metselzand. Om geld te besparen kunt u er ook voor kiezen om het zand los gestort te laten leveren. Hierbij wordt het zand niet in een grote zak geleverd, maar wordt het los gestort op uw grond. Daarbij is het wel belangrijk dat u het zand alleen op uw eigen grond laat storten.
bestrating verwijderen in Eindhoven

Bestrating verwijderen

Wilt u graag het aanzicht van uw terras verbeteren door nieuwe terrastegels of sierbestrating te plaatsen? Dan is het noodzakelijk dat u eerst de oude bestrating laat verwijderen. Natuurlijk kunt u dit zelf doen om geld te besparen. Onderschat deze klus echter niet., Zonder de juiste hulpmiddelen is het verwijderen van bestrating erg zwaar. Houd ook rekening met het feit dat u de bestrating moet laten afvoeren. Als u een stratenmaker inschakelt, dan zal hij al uw oude bestrating voor u verwijderen en afvoeren, zodat u niet met het puin blijft zitten.


uitbesteden van bestrating in Eindhoven

Zelf bestrating leggen of uitbesteden?

Wanneer u uw tuin wilt bestraten, kunt u hiervoor een stratenmaker inschakelen. Hij zal ervoor zorgen dat de bestrating op correcte wijze geplaatst wordt, zodat het jarenlang goed blijft liggen. U kunt natuurlijk ook stenen laten leveren en zelf bestraten. Vergis u echter niet: bestraten lijkt misschien eenvoudig, maar het is niet voor niets een vak. Het is zwaar werk en neemt gerust een paar werkdagen in beslag. Als u wilt dat uw de bestrating er strak en verzorgd uit ziet dan raden wij u aan dit uit te besteden aan een professional. Zeker wanneer u zelf geen ervaring heeft in bestraten.


Voordelen inschakelen stratenmaker

 • De bestrating van uw oprit of terras ziet er strak en netjes uit.
 • U bent verzekerd van een goede afwatering.
 • U bespaart uzelf een hoop tijd, energie en spierpijn.
 • Het bestraten is in korte tijd afgerond.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor bestrating bij u thuis in Eindhoven? Wilt u weten wat de kosten bedragen voor de diensten van een erkend stratenmaker uit de regio? Of heeft u een vraag over de voorbereiding voor het bestraten van een oprijlaan? Aarzel dan niet om met ons in contact te komen. Wij brengen u vervolgens in contact met een aantal erkende stratenmakers uit uw regio. Vergelijk de verschillende offertes van de specialisten en kies voor de stratenmaker die het beste bij u past! Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste service tegen de scherpste prijs.Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 122 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes82%

 • Prijzen92%

 • Snelheid70%

 • Algemene beoordeling81%

Klantervaringen

klantervaring van van Keulen“Ons terras was na een aantal jaar gaan verzakken, dus we wilden het graag professioneel laten vernieuwen. De stratenmaker kwam uit Eindhoven en heeft alle oude bestrating verwijderd en afgevoerd. Het nieuwe terras ligt er strak in!”
A. van Keulen

klantervaring van De Wit“Onkruid op ons terras verwijderen was elk jaar weer een enorm karwei. Bestrating Expres Eindhoven heeft ons geadviseerd bij de keuze van de juiste steensoort en een nieuw terras voor ons aangelegd. Onkruid tussen de stenen verwijderen behoort bij ons nu tot het verleden.”
J. de Wit

klantervaring van Oudshoorn“Afgelopen winter hebben we een huis gekocht. Fantastische woning, maar het terras zag er echt niet uit. De stratenmakers van Bestrating Expres Eindhoven kwamen met een goed idee. De prijs viel ons enorm mee en na 3 weken konden we al van ons nieuwe terras genieten.”
B. Oudshoorn

Gratis offertes