U zoekt een vakkundige stratenmaker in Amsterdam? Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Vergelijk eenvoudig diverse offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!
Bestrating Amsterdam
Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in bestraten dan is de kans groot dat uw zoektocht stopt bij Bestrating Expres. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat wij de kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten stratenmakers en hoveniers controleren. Wij garanderen dat al onze specialisten uit Amsterdam uitstekend zijn gediplomeerd en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten bestrating, denk aan het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes of stoeptegels.

Stratenmakers vergelijken

Het bestraten van uw oprit of volledige tuin is een relatief grote uitgave. Logischerwijs wilt u verschillende professionele bedrijven uit regio Amsterdam met elkaar vergelijken op prijs en expertise. Het is daarnaast ook prettig dat u deskundig advies krijgt. Wij hebben daarom afspraken gemaakt met gerenommeerde specialisten in bestrating bij u in de regio. Wij bewijzen dat een mooie sierbestrating niet per definitie duur hoeft te zijn!

Hovenier en sierbestrating Amsterdam

Ieder gelieerd bestratingsbedrijf is zeer allround, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Wij werken namelijk samen met zowel stratenmakers als hoveniers uit Amsterdam. Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Bestraten van uw tuin
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Hovenierswerkzaamheden

Direct offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het bestraten van uw oprit of tuin? Of wilt u weten welk soort straatstenen het meest geschikt zijn voor aanleggen van een oprijlaan? Vul dan ons offerteformulier op deze pagina in. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk uw wensen of vragen aan, en wij sturen u spoedig een antwoord op uw vragen. Desgewenst zorgen onze stratenmakers en hoveniers uit Amsterdam tevens voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. U hoort spoedig van ons!


Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Amsterdam. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.
legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Zoals aangegeven zijn er meedere legpatronen mogelijjk zoals een blokverband, vissegraatverband en halfsteensverband. Eén legpatroon willen wij graag speciaal voor u uitlichten, dat is het wildverband. Bij het wildverband maakt een stratenmaker uit Amsterdam gebruik van een enkele of twee steensoorten in diverse afmetingen. Deze worden in een afwisselend patroon gelegd, waardoor het geheel speels maar toch stijlvol aandoet.


terras bestraten Amsterdam

Terras bestraten

Het werk van een erkend stratenmaker bestaat niet alleen uit het bestraten van wegen en oprijlanen. Een specialist uit ons netwerk helpt u tevens graag bij het bestraten van tuinen en terrassen. Bij het aanleggen van een terrasbestrating zullen wij eerst met u overleggen over uw wensen en voorwaarden. Een hovenier uit Amsterdam kan op basis daarvan een offerte op maat maken, of bij u langs komen om een ontwerp te maken voor het terras. Wij helpen u met alle plezier.

Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Amsterdam die u kan helpen bij de bestrating van uw tuin, terras of oprit? De specialisten van Bestrating Expres helpen u gegarandeerd snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen!Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat een stratenmaker uit ons netwerk voor u kan betekenen op het gebied van het bestraten van uw tuin, oprit of uw terrasruimte? Hebt u een vraag over het soort terrastegels of tuintegels die u het beste voor de bestrating kunt gebruiken? Aarzel dan niet om op ons contactformulier uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven. Wij sturen u spoedig enkele offertes op maat toe van specialisten uit de regio Amsterdam.


Stratenmaker Amsterdam
Bestrating offertes aanvragen