sierbestrating offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

Bestrating Amersfoort

Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in bestraten dan is de kans groot dat uw zoektocht stopt bij Bestrating Expres. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat wij de kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten stratenmakers en hoveniers controleren. Wij garanderen dat al onze specialisten uit Amersfoort uitstekend zijn gediplomeerd en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten bestrating, denk aan het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes of stoeptegels.

Stratenmakers vergelijken

Het bestraten van uw oprit of volledige tuin is een relatief grote uitgave. Logischerwijs wilt u verschillende professionele bedrijven uit regio Amersfoort met elkaar vergelijken op prijs en expertise. Het is daarnaast ook prettig dat u deskundig advies krijgt. Wij hebben daarom afspraken gemaakt met gerenommeerde specialisten in bestrating bij u in de regio. Wij bewijzen dat een mooie sierbestrating niet per definitie duur hoeft te zijn!

Hovenier en sierbestrating Amersfoort

Ieder gelieerd bestratingsbedrijf is zeer allround, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Wij werken namelijk samen met zowel stratenmakers als hoveniers uit Amersfoort. Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Bestraten van uw tuin
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Hovenierswerkzaamheden

Tevreden klanten

Fam. Amerongen – Amersfoort
Wat ons goed is bevallen aan de service van Bestrating Expres is de snelheid en de kwaliteit van de aangesloten stratenmakers. Nog dezelfde dag hebben we meerdere adviezen ontvangen. Het bestraten is vlot verlopen en we zijn tevreden over het resultaat. Een aanrader dus!

Direct offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het bestraten van uw oprit of tuin? Of wilt u weten welk soort straatstenen het meest geschikt zijn voor aanleggen van een oprijlaan? Vul dan ons offerteformulier op deze pagina in. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk uw wensen of vragen aan, en wij sturen u spoedig een antwoord op uw vragen. Desgewenst zorgen onze stratenmakers en hoveniers uit Amersfoort tevens voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. U hoort spoedig van ons!

Offerte aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

offertes aanvragen
Bestrating Expres Amersfoort is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!
Parking bestraten Amersfoort

Oprit bestraten

Wilt u zelf de oprit bestraten? Dan dient u eerst de ondergrond te prepareren. Hierbij zijn er verschillende punten zeer belangrijk: het fundament en de afwatering. Zorg ervoor dat de oprit altijd een beetje schuin afloopt naar de straatkant, zodat het water goed kan weglopen. Daarnaast moet er onder de bestrating een stevig fundament liggen zodat de straatstenen of klinkers het gewicht van een auto kunnen dragen en na verloop van tijd niet zullen verzakken of beschadigen.

Sierbestrating Amersfoort

Tuinbestrating

Naast het bestraten van de oprijlaan, is het ook een optie om een tuinbestrating uit te voeren. Onder het begrip kunt u drie zaken verstaan: de bestrating van de tuin met als doel het creëren van een groot terras, een tuinbestrating waarbij er paden door de tuin worden aangelegd, of een project waarbij de tuin deels van sierbestrating en grind wordt voorzien zoals een rotstuin. Wij helpen u desgewenst graag bij het maken van een ontwerp, of het kiezen van de tuintegels.

Bestrating Amersfoort

Bestrating verwijderen

Het is in de meeste gevallen noodzakelijk om de oude bestrating te verwijderen voordat u nieuwe tegels kunt leggen. Bij het verwijderen van oude straatstenen hoeft u niet zeer voorzichtig te werk te gaan. Het is echter wel belangrijk dat u de gehele steenlaag verwijdert, en deze op een nette manier recyclet of naar de stort brengt. Een stratenmaker uit Amersfoort kan u hierover van advies dienen of de oude bestrating snel en vakkundig voor u verwijderen. Wij zijn u graag van dienst.

Tegels leveren

Levering van stenen

Voor de levering van stenen gelden diverse tips en tricks. Het belangrijkste is dat de klinkers of tegels uit dezelfde bakserie komen. Zo voorkomt dat er verschil bestaat in de kleur en kwaliteit van de stenen. Dit bereikt u het gemakkelijkst door alle gewenste stenen in één keer te bestellen bij een leverancier uit Amersfoort. Is dit niet mogelijk? Maak dan afspraken met de aanbieder om alles vanuit één serie te blijven leveren. Bij veel specialisten is dit eenvoudig te regelen.

Zand leveren voor bestraten

Leveren van zand

Veel van onze klanten vergeten dat zij niet alleen moeten nadenken over het soort bestrating dat zij nodig hebben, maar ook over het zand dat als basis dient voor de fundering. Er zijn diverse soorten zand verkrijgbaar zoals drainzand, metselzand en aanvulzand. Hebt u geen idee welke zandsoort er nodig is voor het bestraten van uw oprijlaan of tuin? Vraag dan een stratenmaker om advies. Deze kan niet alleen tips geven over het soort zand, maar ook de hoeveelheid die u nodig hebt.

Bestrating wildverband ontwerp Amersfoort

Ontwerp

Wist u dat er diverse legpatronen zijn waarin u de klinkers en andere tegels kunt leggen? Er bestaat bijvoorbeeld een vissengraatverband en een wildverband. Voor welk patroon u kiest, dat is afhankelijk van uw visie op stijl en design. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en het aantal tegels dat u moet bestellen, raden wij dan ook om een ontwerp te laten maken. Met een ontwerp krijgt u inzicht in de ruimte en de vele opties voor het bestraten.

vissegraatverband bestrating Amersfoort

Legpatronen bestrating

Zoals aangegeven zijn er meedere legpatronen mogelijjk zoals een blokverband, vissegraatverband en halfsteensverband. Eén legpatroon willen wij graag speciaal voor u uitlichten, dat is het wildverband. Bij het wildverband maakt een stratenmaker uit Amersfoort gebruik van een enkele of twee steensoorten in diverse afmetingen. Deze worden in een afwisselend patroon gelegd, waardoor het geheel speels maar toch stijlvol aandoet.

terrasbestrating Amersfoort

Terras bestraten

Het werk van een erkend stratenmaker bestaat niet alleen uit het bestraten van wegen en oprijlanen. Een specialist uit ons netwerk helpt u tevens graag bij het bestraten van tuinen en terrassen. Bij het aanleggen van een terrasbestrating zullen wij eerst met u overleggen over uw wensen en voorwaarden. Een hovenier uit Amersfoort kan op basis daarvan een offerte op maat maken, of bij u langs komen om een ontwerp te maken voor het terras. Wij helpen u met alle plezier.

Soorten bestrating Amersfoort

Tegels of stenen?

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Amersfoort de vraag of zij beter kunnen kiezen voor tegels of stenen voor een bestrating. Deze keus is echter volledig afhankelijk van het soort bestrating dat u wilt toepassen en uw eisen daaraan. Zo kunt u bij het bestraten van de oprit beter kiezen voor straatstenen of klinkers in plaats van tegels. Deze kunnen de gewichten n drukkrachten van bijvoorbeeld een auto beter verdelen.

Straatklinkers

Klinkers

Klinkers zijn een zeer bekend fenomeen in Nederland voor het bestraten van wegen. Veel mensen weten echter niet dat er twee verschillende soorten klinkers verkrijgbaar zijn: betonklinkers en kleiklinkers. Voor welke soort klinkers u kiest, maakt weinig uit. Alle klinkers hebben een hoge kwaliteit en goede kleurvastheid. Voor meer informatie over de verschillen tussen klinkers verwijzen wij graag naar ons contactformulier.

straatstenen Amersfoort

Straatstenen

Naast klinkers zijn er nog andere varianten straatstenen te bestellen bij menig leverancier uit Amersfoort. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook kasseien: in Nederland beter bekend als kinderkopjes. Deze straatstenen zorgen voor een uniek en authentiek resultaat, die bij veel traditioneel panden niet misstaat. Wilt u weten welke straatstenen wij allemaal in het assortiment hebben? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

stoeptegels

Tegels

Tegels worden vaak verward met stenen en vice versa. Er is echter wel degelijk een verschil tussen stenen en tegels aan te wijzen. Over het algemeen geldt dat een tegel een plat soort bestrating is, die langer is dan dat deze dik is. Is de tegel dikker dan dat hij lang is? Dan spreken we meestal over een steen. Een stratenmaker kan u meer vertellen over de sterktes van een tegelsoort.

terrastegels bestrating Amersfoort

Terrastegels

Bent u van plan om een deel van de tuin om te toveren tot een heerlijk terras? Dan moet u kiezen uit het grote aanbod aan terrastegels. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit natuurstenen terrastegels die een heerlijk rustgevend gevoel bieden, betontegels die zorgen voor een elegante uitstraling en kleine tegeltjes die een authentiek gevoel oproepen. Wij adviseren u graag.

tuintegels leggen Amersfoort

Tuintegels

Naast het leggen van terrastegels is het tevens een optie om in een tuin speciale tuintegels te plaatsen. Tuintegels en ook sierbestrating maken van elke tuin een unieke plek, waar het heerlijk vertoeven is. Voordat u de tuintegels of sierbestrating plaatst raden wij wel aan eerst een ontwerp te maken. Vraag een hovenier of stratenmaker uit Amersfoort om hulp bij dit ontwerp.

Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Amersfoort die u kan helpen bij de bestrating van uw tuin, terras of oprit? De specialisten van Bestrating Expres helpen u gegarandeerd snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat een stratenmaker uit ons netwerk voor u kan betekenen op het gebied van het bestraten van uw tuin, oprit of uw terrasruimte? Hebt u een vraag over het soort terrastegels of tuintegels die u het beste voor de bestrating kunt gebruiken? Aarzel dan niet om op ons contactformulier uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven. Wij sturen u spoedig enkele offertes op maat toe van specialisten uit de regio Amersfoort.

Stratenmaker offertes Amersfoort

Comments are closed.