bestrating hovenier

Hovenier

Naast (sier)bestrating experts kunt u bij ons terecht voor een erkende, vakkundige hovenier. Zo houdt u de aanpak van uw gehele tuin onder één dak. Dat is niet alleen overzichtelijk, maar voorkomt ook problemen door slechte afstemming. Bij ons vindt u een hovenier die u van dienst is van tuinontwerp tot tuinonderhoud.

Tuinontwerp en -aanleg

Bij ieder tuinontwerp staan uw wensen centraal. Voordat de eerste potloodschets op papier staat, inventariseert onze hovenier wat u graag wilt. Hierna meet en noteert de hovenier de eigenschappen van uw huidige tuin, denk aan afmetingen van het huis en perceel, hoogteverschillen, indeling en zoninval. Vervolgens wordt het schetsontwerp gemaakt. Deze bespreekt onze hovenier met u en wordt aan de hand van uw wensen definitief gemaakt.

Bent u tevreden met het definitieve ontwerp, dan kunt u onze hovenier de opdracht geven de schets uit te voeren. Door ons grote netwerk zijn alle disciplines in huis die horen bij het vak als hovenier. Van grondwerk, beplanting, zaaien, kunstgras, tot hagen, houten constructies, hekwerk, tuinhuisjes, verlichting, waterpartijen en speeltoestellen. Uiteraard wordt de uitvoeringsperiode pas vastgesteld na overleg tussen u en de hovenier.

Tuinonderhoud

Om uw tuin in goede conditie te houden is tuinonderhoud nodig. En niet alleen in het voor- en najaar. Onze hovenier instrueert u graag, maar kan u ook het werk uit handen nemen. Wel zo gemakkelijk, en u bent zeker van een blijvend mooie tuin. Onze aanbod aan onderhoudswerkzaamheden is groot: van snoei- en kapwerk, tot maaien, bemesten, grondbewerking, beplanting, uitdunnen en bescherming.

Heeft u altijd al een mooie tuin gewild, die voldoet aan úw wensen en waarin u zorgeloos kunt genieten? Vraag dan vandaag nog gratis een offerte bij ons op. Bekijk vervolgens in alle rust het aanbod van menig hovenier uit uw omgeving. Uiteraard zit u nergens aan vast.

Wat kosten de werkzaamheden van een hovenier?

De kosten voor tuinwerkzaamheden variëren afhankelijk van de aard van de klus. Voor het ontwerpen van een tuin, bekend als tuinontwerp, liggen de kosten tussen de €50 en €70 per uur, en de prijs per vierkante meter varieert van €40 tot €70. Deze kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de ervaring van de tuinontwerper. Bij tuinaanleg, wat betreft de aanleg van een nieuwe tuin, variëren de uurtarieven van €30 tot €40, terwijl de kosten per vierkante meter tussen de €50 en €100 liggen. Deze prijsverschillen zijn te wijten aan de omvang van het project en de materialen die gebruikt worden. Tuinrenovatie, oftewel het vernieuwen van een bestaande tuin, kost ongeveer €40 per uur. De vierkante meterprijs voor tuinrenovatie ligt tussen de €50 en €100, afhankelijk van de aard van de renovatiewerkzaamheden. Tot slot, voor regulier tuinonderhoud, zoals snoeien, onkruid verwijderen en het onderhouden van planten, variëren de kosten van €35 tot €50 per uur en van €25 tot €35 per vierkante meter.

Bij Bestrating Expres kunt u terecht voor een stratenmaker, maar ook wanneer u op zoek bent naar een erkende hovenier bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw bestrating en tuininrichting op elkaar af te stemmen ontstaat het mooiste resultaat!

Gratis offertes