bestrating offerte aanvragen

U zoekt een vakkundige stratenmaker?
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

Bestrating Utrecht

Heeft u binnenkort iets te laten bestraten? Denk dan eens aan ons! Wij kunnen u namelijk snel in contact brengen met de voor uw situatie meest geschikte stratenmaker in Utrecht.

Diverse bestratingsklussen

De bestrating specialist in Utrecht kan u bij meerdere klussen van dienst zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van oude bestrating en ook het wegbrengen van het oude materiaal, het leveren van puin, zand en grond, het uitwerken van een terrasontwerp conform uw wensen, het betegelen van uw tuin (zowel voor- als achtertuin) of het bestraten van uw oprit met tegels of klinkers. U kan het zo gek niet bedenken en het bestratingsbedrijf in Utrecht regelt het voor u! Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op, wij zoeken zo snel mogelijk de meest geschikte vakman voor uw opdracht.

Een advies op maat

Het beste advies wat u kunt krijgen is vanzelfsprekend een advies van een expert. De bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten hebben gekwalificeerde experts op het gebied van bestrating in dienst die beschikken over jarenlange ervaring. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij de deelnemende bedrijven bovenaan! En ook niet onbelangrijk, als u uw klus uitbesteed aan een stratenmaker in Utrecht steunt u de regionale economie.

Waarom Bestrating Expres Utrecht?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, ook niet in Utrecht. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige bedrijven en controle op kwaliteit

Tevreden klanten

Mevr. Postma – Utrecht
Wij hebben de tuin en sierbestrating laten aanleggen door een hovenier en stratenmaker die is aangesloten bij Bestrating Expres Utrecht. De offerte hadden we snel binnen en ze konden snel aan de opdracht beginnen. Zowel de prijs als het resultaat zijn naar tevredenheid!

Bestrating offerte aanvragen

Vind u het moeilijk in te schatten wat het bestraten u precies gaat kosten? Vul dan op onze website het contactformulier in en kom zo snel in contact met bestratingsbedrijven in Utrecht. Zij kunnen u snel een goed beeld geven van de totale kosten. En dit geheel kosteloos en vrijblijvend, wat wilt u nog meer?!

Offerte aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

vrijblijvende offerte bestrating expres
Wilt u weten wat de prijzen worden voor het bestraten van uw tuin of oprit? Bij Bestrating Expres Utrecht vraagt u gemakkelijk en snel enkele geheel vrijblijvende offertes aan van specialisten uit uw regio.
Oprijlaan bestraten Utrecht

Oprit bestraten

Kan uw oprit wel een nieuwe bestrating gebruiken, en voert u de klus zelf uit? Houdt dan in ieder geval rekening met de volgende factoren. Ten eerste dient de onderlaag van de oprit – licht afgetrild minimaal vijf centimeter te zijn. Ten tweede moet u met piketpaaltjes het afschot instellen. Ten derde: heeft u de straatlaag van de oprit aangelegd, dan kunt u deze afreien. Wilt u meer informatie over het bestraten van een oprit? Wij dienen u graag van advies of een passende prijsopgave. Maak kennis met onze scherpe tarieven!

Sierstrating Utrecht

Tuinbestrating

Er zijn diverse vormen van tuinbestrating beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan houten vlonders, tegels, gras, grind, kinderkoppen of beton. Een stratenmaker kan al deze varianten van sierbestrating voor u aanleggen, of de oude verwijderen. Kies voor een sierbestrating die bij uw huis past. Zo zullen aardekleurige tegels een landelijk gevoel geven, terwijl beton staat voor moderniteit en elegantie. Hebt u behoefte aan een overzicht van de mogelijkheden en kosten van het bestraten van uw tuin? Vul dan het formulier in.

Bestrating verwijderen Utrecht

Bestrating verwijderen

Voordat u een nieuwe sierbestrating bij uw tuin of oprit kan leggen, dient u de oude bestrating eerst te (laten) verwijderen. Een erkend stratenmaker kan u hierbij op verschillende vlakken van dienst zijn. Ten eerste zal deze de oude tegels vakkundig verwijderen, en ten tweede zorgt menig stratenmaker voor het recyclen van de oude materialen. Laat u direct een nieuwe oprit of tuin aanleggen? Vraag dan of de stratenmaker de fundering in optimale staat brengt. De prijzen hiervoor zijn relatief laag.

Stenen leverancier

Levering van stenen

Woont u in Utrecht en hebt u nieuwe stenen besteld voor een oprit of tuin? De meeste leveranciers zorgen voor een kosteloze levering van de bestrating, mits u deze ook door hen laat aanleggen. De prijzen voor levering zitten dan bij de arbeidskosten inbegrepen. Gaat u zelf aan de slag met bestraten? Overleg dan met de aanbieder over de kosten voor het leveren van het materiaal. Bij de meeste aanbieders valt hier goed over te onderhandelen. Wij helpen u desgewenst graag.

Zand leveren bestrating

Leveren van zand

Zand kan zowel losgestort als in big bags worden geleverd. Bij het grootste deel van de leveranciers kost het leveren van losgestort zand niets extra, terwijl het bezorgen van big bags gemiddelde prijzen heeft van 35 euro per bestelling. Hoeveel zand u nodig heeft is afhankelijk van de afmetingen van het oppervlak. Bereken deze voor een handig overzicht in kubieke meters (lengte x breedte x hoogte), en houdt daarbij rekening met het inklinken van de laag (vermenigvuldiging met 1.2).

Tuin aanleggen Utrecht

Ontwerp

Gaat u een volledig nieuwe tuin aanleggen, of wilt u graag meer weten over het ontwerp van een oprit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een stratenmaker helpt u graag met alle stappen van het ontwerp, of bekijkt in hoeverre uw huidige ontwerp toepasbaar is. Wij kunnen u eveneens voorzien van diverse voorbeelden, en deze naar wens voor u combineren of lichtjes aanpassen. Voor een overzicht van de prijzen vult u eenvoudig en snel ons contactformulier in.

legpatronen Utrecht

Legpatronen bestrating

Bij de bestrating van opritten en terrassen komt vaak meer kijken dan u denkt. Zo moet u niet alleen de ondergrond voorbereiden en kiezen uit de verschillende steen- en tegelsoorten, het is ook belangrijk om na te denken over het legpatroon van de stenen. Het gekozen legpatroon is van invloed op de hoeveelheid en soort straatstenen of terrastegels die u nodig hebt. Voorbeelden van legpatronen zijn het blokpatroon, het halfsteensverband, het wildverband en het vissegraatverband. Wij bieden u graag meer informatie.

terras ontwerpen Utrecht

Terras bestraten

In Utrecht is momenteel het bestraten van een terras met natuursteen erg in trek. Voorbeelden van natuursteen zijn marmer, basalt en graniet. De natuursteen is een steen die door zijn natuurlijke, unieke en exclusieve uitstraling het bijna in elke type tuin goed doet. Natuursteen terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, denk hierbij aan bijvoorbeeld wit, zandkleuren, grijs en zwart. Welke steensoort u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Eén van onze professionals helpt u graag bij het maken van een ontwerp.

tegels of stenen gebruiken

Tegels of stenen?

In de wereld van de bestrating wordt er bij het bestraten een onderscheid gemaakt tussen twee soorten stenen; getrommelde en ongetrommelde stenen. Ongetrommelde stenen zorgen voor een meer moderne look, maar zijn ook erg geschikt voor praktische situaties zoals opritten die vaak gebruikt worden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor tegels. Deze hebben een meer decoratieve functie voor terrassen en tuinen.

kleiklinkers Utrecht

Klinkers

Klinkers zijn een zeer bekende soort straatsteen die veelal in Nederland gebruikt wordt. Klinkers kunnen echter ook dienen als steensoort voor het bestraten van een oprit. U hebt hierbij de keuze uit twee soorten klinkers: kleiklinkers en betonklinkers. De soorten hebben veel gelijke kenmerken maar verschillen ook van elkaar. Vul het contactformulier in voor meer informatie over klinkers zoals prijzen en levensduur.

straatstenen

Straatstenen

Naast klinkers biedt menig leverancier uit Utrecht ook andere straatstenen aan. Hierbij moet u onder andere denken aan waaltjes en kasseien. Kasseien zijn in Nederland beter bekend als kinderkopjes, en bieden een zeer authentieke uitstraling. Het nadeel van deze straatstenen is dat ze moeilijk te plaatsen zijn. Laat de bestrating dan ook over aan een erkend stratenmaker bij u uit de regio. Wij helpen u desgewenst met het maken van een ontwerp.

tegels plaatsen

Tegels

Tegels zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals het bedekken van wanden en vloeren. Wilt u graag een deel van uw erf betegelen? Dan moet u kiezen voor speciale terras- of tuintegels. Dergelijke tegels worden door een speciale coating of specifiek productieproces gehard en beschermd tegen de invloeden van weer en wind, om zo de levensduur van de tegels te verlengen.

terrastegels

Terrastegels

Terrastegels kunnen door elke stratenmaker uit Utrecht worden geleverd, tegen aantrekkelijke prijzen. Terrastegels zijn te koop in allerlei soorten en maten, kleuren en designs. Hebt u een beperkt budget? Overweeg dan om tweedehands terrastegels aan te schaffen. Door deze in een uniek patroon te leggen creëert u alsnog een elegante uitstraling.

tuintegels gebruiken Utrecht

Tuintegels

Tot slot bent u bij menig leverancier uit ons netwerk ook aan het juiste adres voor het bestellen van tuintegels en andere vormen van sierbestrating. Onder het begrip sierbestrating verstaan wij onder andere siergrind, kiezels en andere materialen waarmee u de tuin van paadjes en borders kunt voorzien. Vraag via het contactformulier om een vrijblijvende prijsindicatie.

Op zoek naar een stratenmaker in Utrecht? Bij Bestrating Expres bent u aan het juiste adres. Al onze vakmannen zijn uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wij helpen u met alle plezier verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat een erkend stratenmaker voor u kan betekenen op het gebied van de bestrating van uw tuin, of een sierbestrating van uw oprijlaan? Via Bestrating Expres komt u snel in contact met een ervaren stratenmaker uit uw regio. Vul het contactformulier in en wij bieden u geheel gratis en vrijblijvend enkele offertes aan van vakmannen, waarop u op basis van prijzen en aanbiedingen zelf kiest voor de stratenmaker die het best aan uw wensen voldoet.

Contact stratenmaker Utrecht

Comments are closed.