U zoekt een stratenmaker in Utrecht? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Utrecht

Bestrating Utrecht

Rondom de meeste woningen en bedrijfspanden zijn er verschillende mogelijkheden voor bestrating. Onder de term bestrating valt dan ook niet alleen het bestraten van wegen, maar ook het leggen van tuinpaden, het aanleggen van een terras of het vervangen van de klinkers op uw oprit. Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker die u bij één van de bovenstaande klussen kan ondersteunen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bestrating experts uit Utrecht helpen u met plezier bij het bestraten van tuin, terras of oprit, of zorgen voor een prachtige sierbestrating. Vraag via het contactformulier vrijblijvend enkele offertes aan.

Vakkundig stratenmaker

Wij werken samen met verschillende bestrating experts, verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat er bij een spoedklus altijd iemand in de buurt van Utrecht actief is. Maar ook dat het bij ons mogelijk is om de aanbiedingen van verschillende professionals met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor de stratenmaker die het beste bij u past. Wij garanderen dat elke stratenmaker een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en u vakkundig van dienst zal zijn.

Geef uw tuin een mooi uiterlijk!

Sierbestrating is een term die wordt gebruikt voor verschillende soorten bestrating die niet alleen functioneel maar ook een decoratief doel hebben. Het begrip kan worden toegepast op het bestraten van het terras met speciale terrastegels, maar ook op het leggen van tuinpaadjes van grind, kiezels of houtsnippers. Voor sierbestrating geldt dat de uitstraling van tuinen en terrassen sterk verbeterd wordt. De kosten voor sierbestrating zijn meestal iets hoger dan voor standaard betegeling.

Waarom Bestrating Expres?

Er zijn in Nederland en dus ook in Utrecht heel wat specialisten op het gebied van bestraten actief. Waarom is Bestrating Expres een goede keuze? Wij staan ten eerste voor een hoogwaardige kwaliteit werk, waarbij onze specialisten enkel gebruik maken van de nieuwste technieken. Ten tweede staan wij voor zeer aantrekkelijke prijzen. Doordat u de offertes van verscheidene specialisten met elkaar kunt vergelijken zult u altijd profiteren van een zo laag mogelijke prijs.

Direct contact

Wilt u graag direct in contact komen met een erkend stratenmaker uit Utrecht? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Geef hierop aan wat uw wensen zijn voor de bestrating van uw terras, tuin of oprit, en geef ook aan of u liever klinkers, terrastegels of een ander soort stenen heeft. Wij zullen u op basis van uw wensen enkele vrijblijvende offertes toesturen. Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor sierbestrating? Stel deze dan ook via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

Hulp nodig bij het bestraten van uw terras? Of wilt u graag een oprit aan uw voortuin toevoegen? Een stratenmaker uit ons netwerk in Utrecht helpt u met plezier. Vraag kosteloos offertes aan!

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Zoals al aangegeven kunnen terras- en tuintegels in verschillende legverbanden worden geplaatst. Het gaat dan eigenlijk om patronen in kleur en vorm waarmee uw zitplek een geheel eigen sfeer krijgt. Veel gebruikte verbanden zijn het wildverband, het elleboogverband en het blokverband. Het is afhankelijk van uw wensen op het gebied van prijs en uitstraling voor welk verband u het beste kunt kiezen. Vanwege de warme en kleurrijke sfeer die het oplevert wordt door onze klanten tegenwoordig vaak gekozen voor het wildverband.


terras bestraten Utrecht

Terras bestraten

De bestrating van terrassen is iets gemakkelijker dan het bestraten van een oprit. Dit komt doordat terrassen vaak minder draagkracht nodig hebben, en daarmee een minder lange voorbereiding. Wel moet u er bij de bestrating van het terras rekening mee houden dat de afwatering goed is geregeld. Een oplossing is de plaatsing van een putje. Voor het bestraten van terrassen kan gebruik worden gemaakt van klinkers, maar ook van speciale terrastegels. Deze zijn platter en kunnen in meerdere kleuren en designs worden geleverd.

siertegels Utrecht

Sierbestrating

Er bestaan twee soorten bestrating: bestrating die puur voor de functionaliteit of voor de sier gelegd worden. Hoewel sierbestrating zeker functioneel is, is het ook belangrijk dat dit de uitstraling van uw tuin, oprit of terras verbetert. Onder deze term bestaan dan ook vele verschillende tegelsoorten. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde tuintegels of tegels met afwijkende formaten. Laat u uw terras in wildverband leggen? Ook dit doet een stratenmaker uit Utrecht voornamelijk voor de uitstraling ervan.


ophogen van de tuin

Grondwerken

Een stratenmaker kan ook verschillende grondwerken voor u uitvoeren. Met de term grondwerken doelen we op alle werkzaamheden die aan het bestraten vooraf gaan. Denk hierbij dus aan het verwijderen van oude bestrating of bloemenperkjes, het uitgraven van uw oprit of terras en het ophogen van uw tuin. Om op de kosten te besparen is het mogelijk om de grondwerken zelf uit te voeren, maar het scheelt u een hoop tijd als u hiervoor stratenmakers uit Utrecht inschakelt.

voortuin laten bestraten

Voortuin bestraten

Vaak kiezen klanten uit Utrecht om hun achtertuin te bestraten. Maar het is natuurlijk evengoed mogelijk om juist de voortuin te bestraten! Dit is, zeker wanneer u geen groene vingers hebt, een voordelige en onderhoudsvriendelijke oplossing. Uw tuin ziet er altijd netjes uit, zonder dat u tijd kwijt bent aan het snoeien van planten. Het is natuurlijk ook mogelijk om in de voortuin de beplanting te combineren met bestrating. Op deze manier creëert u bijvoorbeeld een goede zitplek om van de laatste avondzon te kunnen genieten.


oprit met grind bestraten

Grindpad aanleggen

Klanten uit Utrecht denken vaak dat een grindpad duur en lastig te onderhouden is. Dit is echter zeker niet het geval! Grind is juist een hele voordelige keuze. Met het gebruik van grindmatten is het onderhoud bovendien minimaal. Naast een grindpad, is het tevens mogelijk om uw oprit met grind te bestraten. Niet alleen is het materiaal een voordelige keuze, maar omdat het aanleggen van grind relatief eenvoudig is, is de stratenmaker minder tijd kwijt. Daardoor bespaart u ook nog eens op de arbeidskosten.Op zoek naar nieuwe bestrating voor de oprit? Of wilt u weten welke verschillende soorten legverbanden een stratenmaker voor u kan leggen? Bij ons hebt u een ruime keuze uit diverse klinkers en straatstenen. Kom in contact met een stratenmaker.
Kosten bestrating

Voordat klanten uit Utrecht hun tuin opnieuw laten bestraten, vragen zij zich één ding af: wat gaat de bestrating voor de tuin kosten? Dit is van twee belangrijke factoren afhankelijk: de arbeidskosten en de materiaalkosten. De arbeidskosten kunnen enorm verschillen per bedrijf, daarom loont het altijd om meerdere prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Gemiddeld rekent de vakman ongeveer €15,- tot €25,- per vierkante meter. Het gaat hierbij om simpele leverbanden. Is het een klus die iets meer precisie vereist, zoals het leggen van een wildverband? Dan rekent het bedrijf vaak een uurprijs. Voor het aanleggen van een wildverband liggen de kosten in Utrecht gemiddeld tussen de €35,- en €65,-.De materiaalkosten kunt u zelf eenvoudig beïnvloeden door voor een duur- of goedkope steensoort te kiezen. Betonbestrating is namelijk relatief voordelig, dit kost ongeveer €10,- tot €30,- per vierkante meter. Het voordeel hiervan is dat u met goedkope betonbestrating ook de uitstraling van duurdere natuurstenen na kan bootsen. Natuurstenen kosten gemiddeld €30,- tot €70,- per vierkante meter, dus met betonbestrating bent u een stuk voordeliger uit. Vergeet niet dat u aan de stenen alleen niet voldoende heeft. U zal ook ophoogzand en opsluitbanden moeten aanschaffen. De opsluitbanden zorgen ervoor dat de tegels niet wegzakken, en kosten ongeveer €4,- per vierkante meter.

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Utrecht die u kan helpen bij het bestraten van de oprit of het leggen van sierbestrating in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze stratenmakers hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpen u graag bij één van de vele bestratingklussen. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en snel een aantal vrijblijvende offertes aan van specialisten bij u uit de regio.


Stratenmaker Utrecht
Bestrating offertes aanvragen