bestrating offerte

Bestrating offertes aanvragen

Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in bestraten dan is de kans groot dat uw zoektocht hier stopt. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dat meerdere gratis offertes van stratenmakers in uw eigen regio. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit voor een scherpe prijs!

Stratenmakers vergelijken

Het bestraten van uw oprit of volledige tuin is een relatief grote uitgave. Logischerwijs wilt u verschillende professionele bedrijven met elkaar vergelijken op prijs en expertise. Het is daarnaast ook prettig dat u kan worden voorzien van deskundig advies. Bestrating Expres heeft daarom afspraken gemaakt met gerenommeerde specialisten in bestrating bij u uit de omgeving. Wij bewijzen dat een mooie sierbestrating niet per definitie duur hoeft te zijn.

Direct bestrating offertes vergelijken

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en kosten voor bijvoorbeeld het bestraten van uw oprit of tuin, vult u dan eens het offerte formulier op deze pagina in. Onze stratenmakers en hoveniers buigen zich dan over uw offerte aanvraag. U hoort spoedig van ons!

Gratis offertes vergelijken
Welke tuinen?

Soort woning

Tegels aanwezig?

Zand aanwezig?

Bestrating Expres is in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan!Hovenier en sierbestrating

Bestrating Expres is zeer allround, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Wij werken namelijk samen met zowel stratenmakers als hoveniers. Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

 • Bestraten van uw oprit
 • Ontwerp en sierbestrating
 • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
 • Bestraten van uw tuin
 • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
 • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
 • Hovenierswerkzaamheden

 • Bestrtaing Expres ervaringen
  Ik was op zoek naar een stratenmaker voor het bestraten van de oprit. Daarom heb ik offertes aangevraagd via Bestrating Expres. Op korte termijn ontving ik diverse goede aanbiedingen. De prijs viel mij erg mee!
  Geert van Dorpe
  Alkmaar
 • stratenmaker review
  We hadden genoeg van de tuin, die veel teveel onderhoud nodig had. De service van Expres is eenvoudig, maar doeltreffend. Binnen een dag ontving ik vier offertes voor het bestraten van de tuin.
 • Bestrating Expres beoordelingen
  Een aanrader! Ik was op zoek naar een stratenmaker, maar wou niet teveel betalen. Uiteindelijk gekozen voor een vakman bij mij uit de buurt.

Gratis offertes