verwijderen en afvoeren oude bestrating

Verwijderen en afvoeren van oude bestrating

Bent u van plan een nieuwe oprit aan te leggen? Of wilt u uw terras eindelijk eens van een unieke tegelvloer voorzien? Dan is het aan te raden de huidige bestrating of beplanting af te (laten) voeren. Dit voorkomt problemen met de afwatering van het oppervlak, en eventuele ongewenste aangroei van planten en grassen. Het afvoeren van de bestrating kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, bijvoorbeeld door de oude tegels aan vrienden of familie aan te bieden. Is er veel dat weggehaald moet worden en weet u niet waar u moet beginnen? Het is ook mogelijk om hiervoor contact op te nemen met een professional. Deze zal u al het werk uit handen nemen, opdat u binnen korte tijd van een heerlijk nieuw terras geniet.

Mogelijkheden afvoeren oude bestrating

Met het verwijderen van uw oude tuintegels komen ongetwijfeld een hoop tegels vrij. Wanneer u uw nieuwe tuin wilt aanleggen is het echter wel van belang dat u zo snel mogelijk van de stenen afkomt. Helaas kunt u dit niet zomaar ergens kwijt. Wanneer de tuintegels nog in goede staat zijn, is het mogelijk om deze via marktplaats te verkopen. Zeker gebakken stenen zijn erg populair op de tweedehands markt, omdat deze er met de jaren eigenlijk alleen maar mooier uit gaan zien. Als het voornamelijk puin is, dan kunt u het tegen vaste kosten ook kwijt bij uw gemeente. Afhankelijk van de gemeente kunt u het laten afvoeren, zodat u de stenen niet zelf hoeft te vervoeren.

Bestrating laten verwijderen

Het verwijderen van de tuintegels is een zware klus die meerdere dagen in beslag neemt. Wij raden u daarom van harte aan om een stratenmaker in te schakelen. Als u een vakman inschakelt voor zowel het verwijderen en afvoeren van uw tuintegels als het aanleggen van uw nieuwe bestrating, krijgt u meestal een korting. Bovendien beschikt de stratenmaker over de juiste gereedschappen waarmee hij uw tuintegels in korte tijd kan verwijderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij sturen u graag een aantal offertes van vakmannen uit uw regio, zodat u verzekerd bent van de beste service tegen de laagste prijzen.bestrating verwijderen

Rugpijn voorkomen? Directe hulp!

Hebt u genoeg van uw huidige oprit of terras, wilt u een deel van de huidige tuin vervangen door siertegels, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze professionals via het contactformulier. Wij helpen u graag met het complete proces: van het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating tot het planten van de nieuwe borders. Wij staan voor u klaar. Hebt u behoefte aan een overzicht van de bijbehorende prijzen? Geef dan via het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen aan. Wij sturen u dan de diezelfde dag nog meerdere offertes toe die u op basis van prijs en aanbod kunt vergelijken. Hopelijk tot snel!


oude bestrating afvoeren

Kosten verwijderen én afvoeren oude bestrating

Voordat u uw tuin opnieuw kunt bestraten is het noodzakelijk om deze volledig leeg te halen. De kosten voor het leeghalen van uw tuin worden onderverdeeld in twee categorieën: de kosten voor het verwijderen van de stenen en de kosten voor het afvoeren van uw tegels. Als u beide werkzaamheden door dezelfde stratenmaker laat uitvoeren krijgt u vaak een extra korting, waardoor u voordelig uit bent. De exacte kosten verschillen per situatie en per stratenmaker. Wilt u zeker weten wat u gaat betalen? Neem dan contact met ons op. Door het contactformulier in te vullen vraagt u eenvoudig een aantal offertes aan zodat u een duidelijk overzicht heeft van de te verwachten kosten.


Bij Bestrating Expres regelen wij het verwijderen en de afvoer van uw oude bestrating als u opnieuw gaat bestraten. Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan!

Gratis offertes