bestrating

Over ons

Bestrating Expres richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman. Onze website fungeert als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap.

Wij gaan voor kwaliteit

Doordat stratenmakers uit het heel Nederland in ons bestand zitten kunnen wij u een landelijke dekking garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast controleren wij de bij ons aangesloten bedrijven uitvoerig, dit biedt u zekerheid:

  • De aangesloten bedrijven worden gescreend op basis van kwalitatief werk
  • Controle op inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Bestrating Expres werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Offertes aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website offertes aanvraagt dan ontvangen meerdere bedrijven uw aanvraag. Dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert. U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend.


Bestrating Expres werkt alleen samen met stratenmakers en hoveniers die uitvoerig gescreend zijn. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteit op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Gratis offertes