U zoekt een stratenmaker in Almere? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

 

bestrating Almere

Bestrating Almere

Wilt u nieuwe bestrating op uw oprit laten leggen? Wilt u graag meer weten over stenen en tegels die geschikt zijn voor uw terras in Almere? Of wilt u uw tuin laten bestraten met sierbestrating door een erkend stratenmaker? Lees op deze pagina meer over de soorten bestrating, de mogelijkheden en legverbanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor koppelstones, grote tegels of juist voor natuursteen.

Daarnaast vertellen wij u iets meer over de gemiddelde prijzen. Ontvang meerdere vrijblijvende offertes door het contactformulier in te vullen. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten van uw bestrating in Almere.

 

Waarom Bestrating Expres Almere?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, ook niet in Almere. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van de expertise van de professionals die zich hebben aangesloten bij ons netwerk. Een stratenmaker uit ons netwerk ondersteunt u perfect bij het bestraten van uw tuin, oprit of terras. Sierbestrating, grote tuintegels of juist natuursteen? Het is allemaal mogelijk. De stratenmakers hebben veel ervaring en geven u deskundig advies. Ga ook voor scherpe prijzen, goede communicatie en snelheid en vul het contactformulier in.

 

Vrijblijvend offertes aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

Wij hebben de tuin en sierbestrating laten aanleggen door een hovenier en stratenmaker die is aangesloten bij Bestrating Expres Almere. De offerte hadden we snel binnen en ze konden snel aan de opdracht beginnen. Zowel de prijs als het resultaat zijn naar tevredenheid!

Mvr. in het Riet - Almere

Navigeer op deze pagina naar:

Tuin bestraten | Oprit bestraten | Terras bestraten | Soorten bestrating | Aanleg van bestrating | Kosten bestrating

Soorten bestrating voor uw tuin, oprit en terras

Denkt u erover na om uw tuin, oprit of terras te bestraten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Voor uw tuin en terras is het een optie om te kiezen voor sierbestrating met natuursteen, waaltjes, koppelstones of andere tegels. Voor uw oprit is het verstandig om te kiezen voor sterke straatstenen. Dit heeft te maken met het gewicht dat de oprit moet kunnen dragen zonder verzakkingen. Betonbestrating is ook een mogelijkheid, dit is vaak een stuk goedkoper dan andere steensoorten. Bestrating van beton is ook zeer geschikt voor grote terrastegels. Combineer de bestrating van uw tuin, oprit of terras met grind of groen voor een mooi effect.

 • Betonbestrating
 • Koppelstones
 • Tegels
 • Waaltjes
 • Natuursteen
 • Grind

Wat kan een stratenmaker voor u doen?

Een stratenmaker voert veel verschillende werkzaamheden voor u uit. Heeft u oude sierbestrating die verwijderd moet worden? Schakel dan een stratenmaker in voor een snelle afhandeling. De stratenmaker kan desgewenst direct beginnen met de nieuwe bestrating van uw oprit, tuin of uw terras in Almere. Moeten er grondwerken uitgevoerd worden zoals het aanleggen van drainage? Ook dat voert een stratenmaker voor u uit. Daarnaast staat de stratenmaker klaar voor het leveren van allerlei steen- en tegelsoorten en geeft hij deskundig advies. Het beste advies wat u kunt krijgen is vanzelfsprekend een advies van een expert.

 • Oprit, tuin en terras bestraten.
 • Oude bestrating verwijderen.
 • Afvoeren oude stenen en overtollige grond.
 • Leveren verschillende soorten stenen en tegels.
 • Uitvoeren van grondwerken.
 • Aanleggen plantenbakken en perkjes.

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u graag meer weten wat het bestraten u precies gaat kosten? Vul het contactformulier in en kom zo snel in contact met bestratingsbedrijven in de omgeving van Almere. Zij kunnen u snel een goed beeld geven van de totale kosten. En dit geheel kosteloos en vrijblijvend, wat wilt u nog meer?tuinbestrating in Almere

Tuin bestraten

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuin te bestraten. Hierbij moet u niet alleen denken aan een aanleggen van een terras met terrastegels, maar ook aan het bestraten van de voortuin. Een betegelde tuin geeft u vele voordelen en u hoeft er maar weinig onderhoud aan te plegen. Wanneer u uw tuin laat bestraten met tuintegels is het belangrijk om de drainage en de afwatering goed te regelen. Dit voorkomt verzakkingen en andere problemen. Een stratenmaker uit Almere staat voor u klaar om alles te regelen. Ga voor een moderne look met grote tuintegels of juist een authentieke uitstraling met sierbestrating.


bestraten voortuin

Voortuin bestraten

Het is mogelijk om de voortuin te bestraten met tuintegels. Door te kiezen voor dezelfde stijl bestrating als de oprit creëert u een mooi ruimtelijk effect. Een voortuin met bestrating vergt minder onderhoud dan wanneer er veel gras of planten staan. Daarnaast ziet er het altijd netjes uit. Wilt u toch iets groens? Sierbestrating in combinatie met plantenbakken is erg mooi. Of kies voor gedeeltes met grind. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Voor uw voortuin heeft u de keuze uit verschillende soorten tuintegels. Welke tuintegels geschikt zijn voor uw voortuin is afhankelijk van het budget, de stijl en uw persoonlijke wensen.

Oprit bestraten

Kan uw oprit wel nieuwe bestrating gebruiken? Laat dan uw oprit bestraten door een erkend stratenmaker uit de omgeving van Almere met bijvoorbeeld straatstenen. De stratenmaker zorgt ervoor dat de onderlaag stevig is en egaal. De onderlaag is belangrijk voor de stevigheid van uw oprit, want de straatstenen moeten later het gewicht van de auto’s kunnen dragen. De stratenmaker zal gebruik maken van ophoogzand of extra fundering en trilt de onderlaag goed af.

Met een stratenmaker uit Almere bent u verzekerd van een prachtige oprit waar u jarenlang plezier van heeft. De prijs van uw oprit hangt van de grootte en de gekozen stenen. bestraten terras Almere

Terras bestraten

In Almere is momenteel het bestraten van een terras met terrastegels van natuursteen erg in trek. Voorbeelden van natuursteen zijn marmer, basalt en graniet. Natuursteen is een steen die door zijn natuurlijke, unieke en exclusieve uitstraling het bijna in elke type tuin goed doet. Natuursteen terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, denk hierbij aan bijvoorbeeld wit, zandkleuren, grijs en zwart. Het is ook mogelijk om voor betontegels, klinkers of waaltjes te kiezen. Koppelstones zijn ook erg gewild voor een terras door de vormen. Welke terrastegels u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Een professional helpt u graag bij het maken van een ontwerp.


prijs bestrating Almere

Kosten bestrating

De kosten van bestraten worden beïnvloed door de grootte van de tuin of het terras, de gekozen tegelsoort en het tarief van de stratenmaker uit Almere. Het is het meest voordelig om uw tuin te voorzien van grind. De kosten hiervan beginnen bij €7,50,- per m². Als uw voorkeur uitgaat naar bestrating dan moet u rekening houden met vanaf prijzen van €15,- tot €70,- per m². Wat de kosten van de stratenmaker uit Almere zijn hangen af van de klus. Een ingewikkelde sierbestrating wordt veelal per uur berekend omdat dit hem meer tijd dan een standaard patroon kost. In onderstaande prijstabel vindt u een aantal gemiddelde kosten per tegelsoort.

Soort tegel of steen Gemiddelde prijzen per m²*
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,50,- per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
Tegels of stenen?

In de wereld van de bestrating wordt er bij het bestraten een onderscheid gemaakt tussen stenen en tegels. Hierbij is voornamelijk het formaat van belang. Een steen is compacter en dikker dan de platte en grotere tegel. Tegels hebben meer een decoratieve functie en kunnen gebruikt worden voor tuinen en terrassen. Stenen worden veel gebruikt voor wegen in Almere en voor het bestraten van de oprit. Door het formaat en de stevigheid zijn ze geschikt om veel gewicht te kunnen dragen. We maken hierbij nog onderscheid tussen getrommelde en ongetrommelde stenen.


stenen of tegels in Almere

Tegels

Tegels zijn vaak lang en plat. De meeste tegels zijn een stuk dunner dan de kleine stenen. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals het bedekken van wanden en vloeren. Wilt u graag een deel van uw erf betegelen? Dan moet u kiezen voor speciale terras- of tuintegels. Dergelijke tegels worden door een speciale coating of specifiek productieproces gehard en beschermd tegen de invloeden van weer en wind, om zo de levensduur van de tegels te verlengen. Grote terastegels zijn niet geschikt voor de oprit, omdat ze het hoge gewicht van de auto’s niet goed kunnen dragen.


betontegels

Betontegels

Heeft u een kleiner budget? Dan zijn betontegels erg interessant voor u. Door het productieproces is het mogelijk om betontegels relatief goedkoop te produceren. Maar niet alleen voor een kleiner budget zijn betontegels aantrekkelijk. Door het strakke uiterlijk van de tuintegels zijn ze ook erg gewild voor een moderne uitstraling. Betontegels zijn in allerlei kleuren en formaten te bestellen. Om de tegels van beton van een kleur te voorzien worden ze bedekt met een dun laagje coating. Nadeel is dat de coating kan slijten. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor natuursteen voor uw tuin in Almere.
terrastegels voor tuin in Almere

Terrastegels

Het is mogelijk allerlei soorten terrastegels door een stratenmaker uit Almere te laten leveren en te leggen. Vaak tegen aantrekkelijke prijzen. Terrastegels zijn te koop in allerlei soorten en maten, kleuren en designs. Hebt u een beperkt budget? Overweeg dan om tweedehands terrastegels aan te schaffen of te kiezen voor betonbestrating. Door deze in een uniek patroon te leggen creëert u alsnog een elegante uitstraling. Een moderne look creëert u door grote en strakke tegels te plaatsen. We zien vaak dat men dan kiest voor een grijze of antraciet kleur. Kies voor aardetinten en kleinere stenen en tegels voor een warmere uitstraling.


tuintegels in Almere

Tuintegels

Door uw tuin te betegelen profiteert u van een aantal voordelen. U hoeft bijvoorbeeld nog maar weinig onderhoud aan uw tuin te plegen en u heeft veel ruimte om een terras te creëren. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over de afwatering en drainage. Hierbij kan een stratenmaker uit Almere u goed helpen. Wanneer het afvoeren van het overtollige water niet goed geregeld is, heeft u sneller kans op plassen water en verzakkingen. Laat sierbestrating aanleggen door een stratenmaker voor veel uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om siergrind, kiezels en sierkeien te plaatsen in uw tuin.Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Almere. De experts uit ons netwerk bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Kom vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven.https://www.bestrating-expres.nl/wp-admin/themes.php
straatstenen Almere

Straatstenen

Voor de bestrating van uw tuin, oprit of terras in Almere is het mogelijk om verschillende soorten straatstenen te bestellen. Zowel gebakken als getrommelde straatstenen zijn mogelijk of betonstenen. Voorbeelden van straatstenen zijn bijvoorbeeld klinkers, waaltjes en kasseien. Ook met straatstenen kunt u prachtige sierbestrating laten aanleggen. Een stratenmaker uit Almere informeert u met plezier over de diverse mogelijkheden voor straatstenen en zal u desgewenst een persoonlijk advies geven. Voor het aanleggen van kasseien is het verstandig om een stratenmaker in te schakelen. Deze steensoort is namelijk lastig te leggen door de vorm.


klinkers in Almere

Klinkers

Klinkers zijn een zeer bekende soort straatsteen die veelal in Nederland gebruikt wordt voor het aanleggen van wegen. Het is echter ook mogelijk om klinkers te gebruiken voor de bestrating van bijvoorbeeld uw oprit. Ze zijn hier erg geschikt voor omdat ze dik en stevig zijn. Hierdoor kunnen ze het gewicht van de auto’s goed dragen. Daarnaast worden klinkers redelijk snel gelegd en gaan ze erg lang mee. U heeft hierbij de keuze uit twee verschillende soorten klinkers, namelijk kleiklinkers en betonklinkers. Betonklinkers hebben vaak aantrekkelijke prijzen en dit maakt ze zeer gewild in Almere.


gebakken klinkers Almere

Gebakken klinkers

Kleiklinkers worden ook wel eens gebakken klinkers genoemd. Er bestaan zowel oud als nieuw gebakken klinkers. Het verschil tussen deze twee soorten zit hem voornamelijk in het uiterlijk van de stenen. Oud gebakken klinkers worden getrommeld. Hierdoor zijn de randjes en hoeken afgebrokkeld. Daarnaast zien we vaak veel kleurverschillen in de bestrating met oud gebakken klinkers. Samen met het trommel geeft dit een rustieke uitstraling. Nieuw gebakken klinkers zijn strakker en hebben minder kleurverschil. Deze soort heeft een moderne look. Welke geschikt is voor uw tuin of oprit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.


siergrind

Siergrind

Siergrind is op verschillende manieren toepasbaar in uw tuin in Almere. Zo is het mogelijk om grind van een hardere soort te storten voor uw terras. Dit is niet alleen goedkoop, maar ook een snelle manier om een oprit te creëren. Siergrind kunt u ook gebruiken om grindpaden aan te leggen in uw tuin. Een grindpad in een tuin richting het terras of de voortuin staat erg mooi. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten, kleuren en formaten grind. Of u combineert grind met tegels in uw voortuin. We maken onderscheid tussen siergrind en siersplit. Siergrind heeft rondere vormen en siersplit is hoekig.Wilt u uw oprit, tuin of terras laten bestraten?

Vraag gratis offertes aan scherpe prijs en kies de stratenmaker die bij u past!

Gratis offertes aanvragen
bestrating aanleggen in Almere

Bestrating aanleggen

Het bestraten van een oppervlakte begint en stopt niet bij alleen het neerleggen van de straatstenen of terrastegels. Voordat de stratenmaker kan beginnen zal hij de ondergrond gereed maken. Hierbij is het soms nodig om grondwerken uit te voeren. Bij grote en zwaardere steensoorten worden er hulpmiddelen gebruikt om te zorgen voor een perfecte plaatsing. Na het bestraten zal de stratenmaker de sierbestrating aftrillen en invegen. Dit zorgt ervoor dat de bestrating goed blijven liggen en niet verplaatst of scheef komt te liggen. Een voordeel van de stratenmaker is dat hij ook de eventuele oude bestrating voor u verwijdert en alles netjes schoonmaakt.


ontwerp voor bestrating

Ontwerp

Gaat u een volledig nieuwe tuin aanleggen, of wilt u graag meer weten over het ontwerp van een oprit? Een stratenmaker helpt u graag met alle stappen van het ontwerp. Het is handig om van tevoren te bepalen wat u graag wilt gaan bestraten, welke stijl u wilt en of u ook een speciaal legverband wilt. Daarnaast is ook het budget van invloed op het uiteindelijke ontwerp. Bepaal samen met de stratenmaker het ontwerp of geef de stratenmaker de vrije hand voor uw sierbestrating. Voor een overzicht van de prijzen vult u eenvoudig en snel ons contactformulier in.legverbanden in Almere

Legverbanden

Bij de bestrating van opritten en terrassen komt vaak meer kijken dan u denkt. Zo moet u niet alleen de ondergrond voorbereiden en kiezen uit de verschillende steen- en tegelsoorten, het is ook belangrijk om na te denken over het legpatroon. Het gekozen legpatroon bepaalt niet alleen de uitstraling van uw terras of sierbestrating, maar is ook van invloed op de hoeveelheid van de stenen die u nodig heeft. Een uniek patroon creëert u met een wildverband. De stratenmaker maakt dan een legverband met dezelfde soort steen, maar dan met allemaal verschillende afmetingen. Andere legverbanden zijn het vissegraatverband, halfsteensverband en het blokpatroon.


stenen levering Almere

Levering van stenen

Wilt u graag nieuwe stenen bestellen voor uw oprit of tuin in Almere? Dan hebben wij nog een aantal tips voor u. Bestel een grote partij altijd in één keer om kleurverschil tussen verschillende leveringen te voorkomen. Bovendien bespaart u zo ook op de leveringskosten. Is dit niet mogelijk? Mix dan de verschillende partijen door elkaar, zodat het kleurverschil minder goed opvalt. Soms is het mogelijk om uw stenen kosteloos te laten leveren. Dit is vaak het geval wanneer u er ook voor kiest om de bestrating door hen aan te laten leggen.Op zoek naar een stratenmaker in Almere? Bij Bestrating Expres bent u aan het juiste adres. Al onze vakmannen zijn uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Vraag gratis offertes aan!
grondwerken

Grondwerken

Grondwerken zijn vaak onmisbaar als u een tuin of nieuwe sierbestrating in Almere laat aanleggen. Hierbij moet er eerst gekeken worden naar de kwaliteit van de grond. Is het erg vochtig? Dan is het verstandig om een drainage aan te leggen om dit probleem op te lossen.

Een stratenmaker kan alle grondwerken die nodig zijn voor de bestrating voor u uitvoeren. Van de drainage tot het creëren van een stevige ondergrond voor onder het terras of de oprit. Soms is het noodzakelijk om puin aan te brengen in de ondergrond om hem te verstevigen.


levering zand in Almere

Leveren van zand

Er zijn verschillende mogelijkheden om zand te laten leveren. Het zand wordt losgestort bij uw woning in Almere of wordt in grote big bags geleverd. Laat u informeren bij uw stratenmaker over de kosten van het zand. Daarnaast kan de stratenmaker precies voor u uitrekenen hoeveel zand u nodig heeft. Dit is afhankelijk van de afmetingen van het oppervlakte en de steensoort die u wilt laten leggen. Het zand wordt gebruikt als fundering waarop de bestrating gelegd kunnen worden. Daarnaast gebruikt de stratenmaker het zand voor het invegen en het aftrillen van de stenen. Het zand vormt een laagje tussen de sierbestrating en versterkt de constructie.
bestrating verwijderen

Bestrating verwijderen

Voordat u een nieuwe sierbestrating bij uw tuin of oprit kan leggen, dient u de oude bestrating eerst te (laten) verwijderen. Een erkend stratenmaker kan u hierbij op verschillende vlakken van dienst zijn. Ten eerste zal de stratenmaker de oude tegels vakkundig verwijderen. Hiervoor gebruikt hij vaak speciale hulpmiddelen die het proces vergemakkelijken en versnellen. Ten tweede kan hij zorgen voor het afvoeren van bestrating, zodat u er niet mee blijft zitten. Soms is het ook mogelijk om de oude sierbestrating te recyclen. Schakelt u een stratenmaker in voor het verwijderen van de bestrating? Dan kan hij daarna direct beginnen om de nieuwe sierbestrating aan te leggen.


uitbesteden van bestrating in Almere

Zelf bestrating leggen of uitbesteden?

Vaak denkt men dat het gemakkelijk is om bestrating zelf aan te leggen. Toch raden wij aan om een stratenmaker uit de regio Almere hiervoor in te schakelen. Er kunnen namelijk een aantal dingen fout gaan. Zo moet de ondergrond egaal zijn en geschikt voor de stenen, maar moet ook de afwatering perfect geregeld zijn. Bij een slechte bestrating zult u last hebben van verzakkingen, plassen water en scheve stenen. Met een stratenmaker heeft u deze problemen niet. Hij zorgt ervoor dat de ondergrond goed is, dat de stenen en tegels op de juiste manier gelegd zijn en dat het water afgevoerd kan worden.


Voordelen inschakelen stratenmaker

 • U hoeft het zware werk niet zelf toe.
 • Geen hoge kosten met dure apparaten en hulpmiddelen.
 • Deskundig advies en vakkundige bestrating.
 • Hoge kwaliteit en snelle levering.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor de bestrating van uw tuin, terras of oprit in Almere? Wilt u grote terrastegels of tuintegels laten plaatsen op uw terras? Of denkt u na over een mooie sierbestrating met straatstenen?

Vul het contactformulier in om een aantal gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten.Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 122 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes82%

 • Prijzen92%

 • Snelheid70%

 • Algemene beoordeling81%

Klantervaringen

klantervaring van Boersma“Nadat wij het contact hadden gelegd ontvingen we al snel aanbiedingen van bedrijven. Na overleg hebben we één gekozen en we zijn hier zeer tevreden over. Onze oprit ligt er perfect bij en de hulp was zeer professioneel.”
A. Boersma

klantervaring van de Jong“Wij hadden problemen met onze oprit en we wilden graag nieuwe sierbestrating laten leggen. Hiervoor schakelden we Bestrating Expres in en al snel hadden we contact met een stratenmaker. De nieuwe oprit ligt er perfect bij. “
H. de Jong

klantervaring van Verhoeven“Na het kopen van ons nieuwe huis moesten we de tuin nog flink aanpakken. We kozen ervoor om het straten door een professional te laten doen en daar zijn we nog elke dag blij mee. Het ziet er mooi uit en we gebruiken de terrassen vaak. “
J. Verhoeven

Bestrating offertes aanvragen