U zoekt een stratenmaker in Almere? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Almere

Bestrating Almere

Indien u op zoek bent naar een goede stratenmaker voor uw tuin en terras in Almere, bent u bij Bestrating Expres aan het juiste adres! Wij werken in de gehele regio Almere met de beste vakmannen die u snel van dienst kunnen zijn. Of het nou gaat om het bestraten van een oprit, het aanbrengen van sierbestrating of het plaatsen van natuursteen: wij helpen u verder! Iedere gelieerde professional werkt met de nieuwste materialen en heeft daarbij maar één doel: uw tuin op een duurzame, mooie manier bestraten. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, waarna wij u offertes toesturen van diverse vakmannen bij u in de buurt.

Vakkundige stratenmaker

Wanneer u gebruik maakt van onze service, geniet u mee van de vele voordelen die een stratenmaker u bieden kan. Zoekt u naar een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Heeft u een vakman nodig om een mooi terras aan te leggen? Wilt u uw tuin laten bestraten met sierbestrating of natuursteen? Wij zien toe op een perfecte bestrating van zowel uw oprit, tuinoppervlak als terras in Almere. We kunnen de kwaliteit van het werk van de specialisten garanderen doordat ze jarenlange werkervaring hebben. Hierdoor hebben ze zich bewezen in hun sector en leveren ze immer hoogstaande kwaliteit.

Werkzaamheden stratenmaker

Bent u op zoek naar een origineel type bestrating voor bijvoorbeeld uw terras? Dan kunt u ervoor kiezen om uw tuin te laten bestraten met sierbestrating! Onze vakspecialisten hebben daarnaast nog veel meer in hun mars:

  • Uw oprit bestraten
  • Oude bestrating verwijderen en afvoeren
  • Tuinen bestraten
  • Leveren van natuursteen, waaltjes, terrastegels, tuintegels en stoeptegels
  • Uitvoeren van graafwerk
  • Hovenierswerk

Direct contact

Bent u geïnteresseerd naar ons werk in Almere? Wilt u snel in contact komen met een stratenmaker voor het aanleggen van uw oprit? Vul dan het contactformulier in, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn. We sturen u meteen offertes door van gelieerde specialisten in uw regio. Door offerte-voorstellen te vergelijken, bespaart u uiteindelijk op het totaalbedrag!

Wij zijn in der loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestraten, ontwerp, sierbestrating en tuin aanleg. Laat u overtuigen en vraag eens geheel vrijblijvend offertes aan via het contactformulier!

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Voordat u stenen of tegels laat leggen in uw tuin of de oprit, is het van belang om na te denken over het patroon waarin u de bestrating wilt plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om gewoon de stenen er in standaard rijen in te leggen, maar er zijn vele variaties in legverbanden mogelijk. Voorbeelden zijn het blokverband, het vissegraatverband en het halfsteensverband. Een speciale variant is het wildverband, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse afmetingen van dezelfde steen.


terras bestraten Almere

Terras bestraten

Het bestraten van het terras is een klus die vaak enige voorbereiding vereist. In de meeste gevallen worden namelijk tuinen omgewerkt tot terrassen, wat betekent dat de ondergrond nog geprepareerd moet worden. Het gaat hierbij om het reguleren van de afwatering en het egaliseren van de ondergrond. Laat deze klussen altijd uitvoeren door een erkend stratenmaker uit Almere. Zo weet u zeker dat u lange tijd van een heerlijk wooncomfort kunt genieten. Wij zijn u graag van dienst.

sierbestrating prijzen Almere

Sierbestrating

Sierbestrating is, zoals de naam al zegt, bestrating welke voor de sier in uw tuin, het terras of de oprit wordt gelegd. U hebt de keuze uit verschillende soorten sierbestrating, zoals koppelstones, waaltjes of flagstones. De sierbestrating die u kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. In een moderne tuin staat het bijvoorbeeld erg mooi als de stratenmaker uit Almere een terras met natuursteen en betonbestrating legt. Het is ook mogelijk om sierbestrating te combineren met split of grind.


tuin egaliseren

Grondwerken

Grondwerken bestaan uit vele verschillende klussen. Denk hierbij aan het verzetten en ontgraven van de grond, het aanbrengen van drainage en het leveren van zand en grond. Ook het plaatsen van funderingsmaterialen en verhardingen behoren tot grondwerken. Een mooi terras, pad of een mooie oprit begint met grondwerken. U kunt namelijk niet zomaar terrastegels in de aarde leggen. Het is belangrijk dat de ondergrond stevig en vlak is, dat deze niet doorzakt en dat water goed weg kan lopen.

achtertuin bestraten Almere

Voortuin bestraten

Twijfelt u wat u met uw voortuin gaat doen? Het is mogelijk om deze van tuintegels te voorzien. Het voordeel van een voortuin met bestrating is dat u hier vrijwel geen onderhoud aan hebt. Hierdoor geniet u van een mooie voortuin zonder dat het veel kost. Een ander voordeel is dat u door de tuinbestrating een trap stevig kan neerzetten als u de ramen van uw huis in Almere gaat wassen. Als u de bestrating van de voortuin laat overlopen in de oprit dan zorgt dit voor een ruimtelijk aanzicht.


tuinpad aanleggen met grind

Grindpad aanleggen

Het is een leuk idee om richting uw terras een grindpad te leggen. Grind is onderhoudsvrij en het heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Er zijn vele verschillende soorten grind verkrijgbaar, in een verscheidenheid aan kleuren en formaten. Houd er rekening mee dat een grindpad minimaal 80 cm breed moet zijn. Het leggen van een worteldoek onder het grindpad is bovendien cruciaal. Een worteldoek voorkomt dat het grind binnen een paar maanden helemaal overwoekerd wordt door onkruid.
Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker die u kan helpen bij het bestraten van terras, tuin en oprit? Aan Bestrating Expres zijn netwerk zijn uitstekende gediplomeerde stratenmakers en hoveniers gelieerd. Kom in contact via het contactformulier!
Kosten bestrating

Denkt u erover na om bestrating te laten leggen op bijvoorbeeld uw terras? Het is vanzelfsprekend dat u benieuwd bent naar de kosten hiervan. De kosten hangen af van verschillende factoren, waaronder het legverband en het soort bestrating dat u kiest. Betonbestrating kost zo’n €10,- tot €30,- per m² terwijl natuursteen al gauw €30,- tot €70,- per m² kost. Het is verstandig om de bestrating te laten leggen door een stratenmaker uit Almere. Deze rekent een prijs per m² of een prijs per uur. Wat hij rekent is afhankelijk van hoe moeilijk de klus is. Wenst u een speciaal legverband? Dan rekent de stratenmaker uit Almere een uurtarief omdat de klus meer tijd kost.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Vraag bij ons prijzen aan voor het bestraten van uw oprit of tuin, de aankoop van materiaal, of voor het verwijderen van bestaande bestrating. De beste stratenmakers uit Almere zijn bij ons aangesloten, en door bij ons uw aanvraag voor prijzen te doen kunt u van meerdere aanbieders uit deze omgeving een prijsopgave bekijken en vergelijken. Dit is altijd zonder aankoopverplichting, dus u mag te allen tijde besluiten om het bestraten achterwege te laten. Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het contactformulier.


Stratenmaker Almere
Bestrating offertes aanvragen