legverbanden

Legverbanden

Voordat er een begin gemaakt wordt met de bestrating, is het verstandig om te kiezen uit de vele verschillende legverbanden. Doordat er veel varianten zijn als het gaat om legverbanden, is er altijd één die aansluit bij uw wensen en past bij uw tuin en woning. Het leggen van klinkers kan in vele diverse legverbanden, zoals bijvoorbeeld een wildverband. Een stratenmaker laat u voorbeelden zien van meerdere legverbanden, zodat u een goede keuze kunt maken voor legverbanden in uw tuin. Bij een speels effect kiest u bijvoorbeeld voor een wildverband. Voor het bestraten met diverse legverbanden zoals een wildverband schakelt u gemakkelijk onze stratenmaker in tegen lage prijzen.

Diverse soorten legverbanden

Bij het leggen van bestrating heeft u, naast de keuze voor de straatstenen, ook de keuze uit diverse legverbanden. Met het legverband doelen wij op de manier waarop de stratenmaker de klinkers legt. Dit kan rechttoe rechtaan, zoals het vaak gebeurt bij standaard betonbestrating, maar u kunt er ook een patroon in laten leggen. Of kies voor een wildverband om het natuurlijke karakter van uw tuin te vergroten. Naast het wildverband is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een dubbel visgraatverband, een circelverband of zelfs waaierverband. Dit geeft uw terras een uniek karakter, waardoor u nog meer plezier van uw tuin heeft.

Welk legverband kiest u?

Er is de keuze uit vele verschillende soorten legverbanden, maar niet elk straatwerk is geschikt voor iedere toepassing. Als u een oprit wilt laten aanleggen, dan heeft u natuurlijk een veel sterker verband nodig dan wanneer het gaat om een terras of tuinpad. Een wildverband is voor een oprit bijvoorbeeld ongeschikt, terwijl het wildverband bij een tuinpad erg karakteristiek is. Bovendien is niet ieder type bestrating geschikt voor elk legverband. Wilt u gebruik maken van klinkers? Door het formaat zijn klinkers vooral geschikt voor een elleboog-, keper-, of halfsteendsverband. Wilt u liever een circel of waaierverband laten aanleggen? Kies dan voor koppelstones. Dankzij het kleine, vierkante formaat is deze steensoort erg geschikt voor ronde vormen.
Onze specialisten in bestrating leggen klinkers voor u en bestraten met legverbanden die u mooi vindt, zoals een wildverband, een blokverband of elleboogverband. Wij staan voor u klaar!Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen of vervangen van straatwerk? Met een bijzonder legverband zoals het wildverband geeft u de achter- of voortuin een uniek karakter! De stratenmakers uit ons netwerk kunnen uw straatwerk aanleggen in onder meer wildverband, keperverband of blokverband. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u weten wat het straatwerk u gaat kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Door ons contactformulier in te vullen vraagt u eenvoudig een aantal offertes aan, die u vervolgens vergelijkt op prijs en aanbod. Zo betaalt u de scherpste prijzen voor de beste service!


legverband

Gratis offertes

Gratis bestrating offertes vergelijken?

Bespaar op de kosten door offertes van bestratingsbedrijven te vergelijken!

Start de gratis aanvraag