U zoekt een stratenmaker in Apeldoorn? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Apeldoorn

Bestrating Apeldoorn

Moet uw oprit nog aangelegd worden of is deze aan vervanging toe? Wilt u uw huidige achtertuin veranderen en moet de bestrating opnieuw gelegd worden? De stratenmakers uit Apeldoorn kunnen uw tuin, oprit of parkeerplaats opnieuw voor u bestraten. Vraag bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan voor de diensten van stratenmakers in Apeldoorn. Voor u het weet liggen alle klinkers bij u thuis of op het werk weer netjes bij elkaar. Vraag dus kosteloos een offerte aan en vergelijk meerdere stratenmakers op prijs en kwaliteit.

Menig stratenmaker vergelijken

Voordat u een willekeurige stratenmaker inschakelt, is het verstandig om het aanbod eerst te vergelijken. Bij ons vraagt u maximaal vijf offertes aan voor de bestrating bij u thuis en vergelijkt u zelf het aanbod in Apeldoorn. Zo beslist u zelf welke stratenmakers bij u mogen bestraten en weet u zeker dat het bedrijf voldoet aan uw wensen en dat u onder uw budget blijft.

Werkzaamheden stratenmaker

Bij de stratenmakers in Apeldoorn kunt u terecht voor veel uiteenlopende bestrating werkzaamheden. Naast sierbestrating kunt u bij hen terecht voor uw tuin, hoveniers werkzaamheden of u laat uw oprit bestraten. Wilt u weten hoe u uw oprit het beste kan bestraten of hoe u met klinkers, waaltjes of tuintegels het mooiste effect creëert in uw achtertuin.

Meer dan bestraten alleen

Naast de bestrating is een stratenmaker ook inzetbaar voor het aanleggen en onderhouden van uw achtertuin. Als u weinig tijd over heeft, dan schiet het onderhoud aan uw tuin er vaak bij in. Daarom kunt u dat het beste uit besteden aan een stratenmaker die hoveniers werkzaamheden in de omgeving van Apeldoorn uitvoert. Zo weet u zeker dat uw tuin altijd in optimale conditie is, want hoveniers hebben veel kennis van flora en fauna.

Bestrating offertes aanvragen

Wilt u een bestrating bedrijf inschakelen? Vergeet dan niet het aanbod te vergelijken via ons contactformulier. Zo weet u zeker dat u een bedrijf inschakelt die bestrating werk levert van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vraag direct online maximaal vijf offertes aan die u via de e-mail ontvangt. Zo krijgen u snel een overzicht van het aanbod en kan u beginnen met het vergelijken, een keuze maken en de stratenmaker inschakelen voor uw bestrating!

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Apeldoorn. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vraag gratis offertes aan en vergelijk prijzen!

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Het bestraten van een oprit of terras kan heel simpel zijn. Om de uitstraling van het oppervlak echter te verbeteren, is het ook een optie om te kiezen voor een speciaal patroon waarin de stenen gelegd worden. Er zijn diverse legpatronen gebruikelijk voor het plaatsen van straatstenen en terrastegels. Zo bestaat er het blokverband, het wildverband en het halfsteensverband. Het wildverband is hiervan de minst bekende, maar levert door het gebruik van diverse steenafmetingen een speels resultaat op.


terras bestraten Apeldoorn

Terras bestraten

Wilt u graag een deel van uw tuin bestraten zodat er een terras ontstaat achter uw pand in Apeldoorn? Dan raden wij aan om eerst samen met een erkend stratenmaker of hovenier te kijken naar de diverse opties op het gebied van terrastegels, sierbestrating en een afwisseling met groen en planten. Wij zorgen ervoor dat uw terras compleet naar uw wensen wordt gemaakt, en dat u de komende zomer van een heerlijk wooncomfort geniet. Wij zijn u met alle plezier van dienst en informeren u over de opties.

sierbestrating aanleggen Apeldoorn

Sierbestrating

Sierbestrating is niet alleen functioneel, het zorgt juist voor stijlvol en mooi straatwerk in tuinen. U hebt de keuze uit verschillende soorten sierbestrating waardoor het eenvoudig is om deze aan te sluiten op uw eigen stijl. Sierbestrating bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling van de tuin. Houdt u bijvoorbeeld van de klassieke uitstraling? Dan zijn de authentieke waaltjes wellicht het meest geschikt voor uw terras. In een moderne tuin doet betonbestrating het erg goed omdat deze in grote formaten verkrijgbaar is.


afvoeren van grond Apeldoorn

Grondwerken

Voordat u het terras of een pad laat leggen door een stratenmaker uit Apeldoorn, is het belangrijk dat er grondwerken zijn uitgevoerd. Vele verschillende werkzaamheden behoren tot de grondwerken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een teveel aan grond afgevoerd moet worden. Wellicht is het storten van puin nodig om een stevige ondergrond te creëren. Voordat men sierbestrating kan aanleggen moet er zand geleverd worden, het is bovendien belangrijk dat de ondergrond helemaal vlak is gemaakt.

zijtuin bestraten Apeldoorn

Voortuin bestraten

Men denkt bij bestrating al gauw aan het terras of de oprit. Het is echter ook erg mooi om de voortuin van bestrating te voorzien. Het bestraten van de voortuin brengt een aantal voordelen met zich mee. U hebt namelijk vrijwel geen onderhoud en ook geen last van vele insecten zoals in een tuin met gras wel het geval is. En schijnt de zon het grootste deel aan de voorkant van uw woning? Dan kunt u lekker op het terras in de voortuin gaan zitten.


grindpad aanleggen Apeldoorn

Grindpad aanleggen

In plaats van een pad naar het terras te bestraten is het ook mogelijk om hier een grindpad te creëren. U hebt de keuze uit verschillende soorten grind waardoor u het pad eenvoudig aan uw smaak aanpast. Een nadeel van een grindpad is dat deze minder toegankelijk is voor rolstoelen en kinderwagens. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om een worteldoek onder het grindpad te leggen. Als u dit niet doet dan zal uw pad na een aantal maanden niet meer zichtbaar zijn door al het onkruid.
Wilt u de komende zomer heerlijk kunnen genieten van uw eigen terras? Laat dan een stratenmaker uit het netwerk van Bestrating Expres Apeldoorn u helpen bij het maken van een ontwerp en de bestrating. Vul het contactformulier in en geniet van vakkundig werk tegen lage prijzen!
Kosten bestrating

De kosten van bestrating worden door een aantal factoren bepaald, waaronder: de soort bestrating, extra opties zoals opsluitbanden en de moeilijkheidsgraad van het legverband. In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen per tegelsoort. Zo kosten koppelstones bijvoorbeeld €15,- tot €30,- per m², terwijl waaltjes al gauw €30,- tot €50,- per m² kosten. Zoals u in onderstaande tabel ziet worden de kosten van de stratenmaker uit Apeldoorn per uur of per m² berekend. Wenst u een lastig legverband voor uw terras? Dan zal de vakman een uurtarief rekenen omdat de klus meer tijd kost van het leggen van een eenvoudig motief.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Denkt u dat de bestrating van uw oprit zijn beste tijd heeft gehad? Of wilt u nu eindelijk weleens een mooie sierbestrating om uw tuin af te maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend bij ons een offerte aan. U ontvangt dan de prijzen van enkele stratenmakers uit Apeldoorn, die u gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. U zit nergens aan vast, en kan aan de hand van de prijzen bepalen wat u wel of niet doet.


Stratenmaker Apeldoorn
Bestrating offertes aanvragen