bestrating leads

Bestrating leads ontvangen

Bent u stratenmaker of een bestratingsbedrijf en wilt u graag meer opdrachten ontvangen in uw eigen regio? Dat kan via Bestrating Expres! Rechts op deze pagina heeft u de mogelijkheid om zich aan te melden. Vermeld bij uw aanvraag duidelijk uw werkgebied zodat we u beter en sneller van dienst kunnen zijn.
Wanneer u het formulier volledig invult nemen wij spoedig contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Het is een vrijblijvende aanvraag, dus er zitten geen verplichtingen aan verbonden.

Klanten uit uw eigen regio

Het unieke van ons systeem is dat u alleen opdrachten (leads) ontvangt uit de regio waarin u werkzaam bent. Wij hebben veel ervaring in het werven van leads voor het midden en kleinbedrijf op de lokale markt. U kan dus meeprofiteren van onze kennis! Op exact dezelfde wijze als u ons gevonden heeft, zijn er dagelijks vele potentiƫle klanten in uw regio die op zoek zijn naar uw dienst. Dus wilt u extra opdrachten ontvangen in deze moeilijke tijd? Neem dan eens contact met ons op.

No lead, no pay

Wij hanteren een no-lead, no pay werkwijze. Dus u betaalt alleen als er daadwerkelijk leads zijn ontvangen. Geen maandelijkse abonnementskosten! Heeft u interesse? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u ook aangeven wat uw werkgebied is? Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Team Bestrating Expres
Steeds meer consumenten maken gebruik van Bestrating Expres. Niet zo verwonderlijk omdat het internet tegenwoordig niet alleen vanaf de pc, maar ook de laptop of mobiel bereikbaar is. Sluit uw bedrijf bij ons aan en krijg extra opdrachten!

Gratis offertes