Bestrating offerte aanvragen

U zoekt een gerenommeerde stratenmaker?
Vergelijk eenvoudig offertes bij specialisten uit de regio!

Bestrating Alkmaar

Het (laten) bestraten van uw tuin of oprit is geen alledaagse bezigheid. Bestrating Expres begrijpt dat u daarom behoefte heeft aan advies op maat en een stratenmaker of hovenier die uw sierbestrating, tuintegels of klinkers op gedegen wijze legt. Op deze manier bent u jaren verzekerd van fraaie bestrating rondom uw woning of bedrijfspand. Bestraten hoeft per definitie niet duur te zijn. Neem gerust een kijkje op de website, of vraag eens een offerte aan.

Vakkundige stratenmaker

Een van de voordelen van onze service is dat wij alleen samenwerken met ervaren en gerenommeerde bedrijven uit Alkmaar en omgeving. Alle stratenmakers en hoveniers die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn uitstekend gediplomeerd. Dit betekent dat wij garant staan voor een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hechten daarbij een groot belang aan kwaliteit en een uitstekende klantvriendelijkheid. Hebt u vragen of opmerkingen over onze service? Laat dit ons dan weten. Door uw bestrating te laten leggen door een stratenmaker bent u verzekerd van een strak gelegde oprit of sierbestrating die jaren meegaat!

Sierbestrating en meer

Ieder bestratingsbedrijf dat is aangesloten heeft ruime ervaring in het vak. Omdat wij samenwerken met zowel stratenmakers als hoveniers uit Alkmaar kunt u bij ons voor nagenoeg alle werkzaamheden terecht. Alle werkzaamheden onder een hoedje en dat is wel zo prettig voor een goede afstemming.

  • Bestraten van uw tuin en oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Alle stratenmaker- en hovenierswerkzaamheden

Tevreden klanten

Mevr. Stoelwinder – Alkmaar
We zijn bezig met het opnieuw inrichten van de tuin. Via Bestrating Expres hebben we hiervoor een offerte aangevraagd. We hebben snel een keuze gemaakt voor een stratenmaker die uiteindelijk de sierbestrating heeft gelegd. We zijn content over de prijs en het eindresultaat!

Contact met ons team in Alkmaar

Een offerte aanvragen bij Bestrating Expres is zeer eenvoudig. Door het formulier op deze pagina in te vullen vraagt u snel en makkelijk meerdere offertes aan bij gerenommeerde vakbedrijven uit Alkmaar. U ontvangt enkel volledig vrijblijvende offertes. Aan u de taak om ze te vergelijken en te kiezen voor de specialist die het beste bij u past. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst mogen zijn!

Offerte aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

vrijblijvende contact
Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Alkmaar. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating.
Bestrating oprit Alkmaar

Oprit bestraten

Het bestraten van een oprit is één van die taken die u met enige handigheid en genoeg tijd zelf zou kunnen uitvoeren. Het is dan wel van belang dat u zorgt voor een goede voorbereiding. Zo is het bij de bestrating van een oprit zeer belangrijk dat er een goede fundering onder de straatstenen ligt. Dit voorkomt verzakking. Hebt u geen tijd of behoefte om zelf de oprit te bestraten? Vraag dan een stratenmaker uit Alkmaar om hulp of een prijsindicatie via het contactformulier.

Tuin bestraten Alkmaar

Tuinbestrating

Veel van onze klanten uit Alkmaar denken dat bij een tuinbestrating de volledige tuin verdwijnt. Het bestraten van de tuin hoeft echter geen vervanging van het groen te zijn, maar een verrijking van het aanzicht. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van paadjes met sierbestrating. Bij de bestrating van de tuin kunt u er wel voor kiezen om een deel te vervangen door een terras. Wij plaatsen dan geen tuintegels maar terrastegels die de sfeer van uw tuin reflecteert of juist contrasteert.

Bestrating verwijderen Alkmaar

Bestrating verwijderen

Wilt u graag het aanzicht van uw terras verbeteren door hier nieuwe terrastegels of sierbestrating te plaatsen? Dan is het aan te raden om eerst de oude bestrating te verwijderen. Door de oude bestrating weg te halen zorgt u ervoor dat ook de ondergrond weer geëgaliseerd kan worden, en de afwatering van het hele oppervlak geoptimaliseerd. In een aantal gevallen is het voor een straat of oprit niet noodzakelijk om de al bestaande klinkers te verwijderen voordat u opnieuw gaat bestraten.

Levering van stenen

Levering van stenen

Wanneer u een grote partij stenen of tegels bestelt is het aan te raden om deze in één keer te laten leveren door een specialist uit Alkmaar. Wanneer u kiest voor een enkele leveringsdatum dan bent u verzekerd van een gelijke kleur en dichtheid van de stenen. Hebt u te weinig ruimte voor de opslag van alle straatstenen? Houdt dan steeds een gedeelte van de oude levering over om te vermengen met de nieuwe. Zo vallen de verschillen minder op en bespaart u ruimte.

Levering zand bestraten

Leveren van zand

Naast de levering van klinkers of tuintegels zult u ook rekening moeten houden met het aanleveren van grote hoeveelheden zand. Zand is bij vrijwel elke aanbieder uit Alkmaar verkrijgbaar in zakken van één of vijf kubieke meter, of in hele grote hoeveelheden als 20 kubieke meter. U moet daarbij een keuze maken uit de diverse zandsoorten zoals drainzand, betonzand en metselzand. Hebt u geen idee wat er nodig is? Laat een stratenmaker u dan van advies dienen, wij helpen u graag.

Tuin ontwerpen Alkmaar

Ontwerp

Voor het plaatsen van straatstenen, terrastegels en tuintegels maken wij gebruik van diverse legpatronen zoals het blokverband en wildverband. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor legpatronen, de afwisseling tussen tuin en sierbestrating, of het gebruik van diverse steensoorten? Wij maken graag samen met u een ontwerp voor het gehele oppervlak. Het ontwerp kan altijd worden aangepast, maar biedt een duidelijk inzicht in de opties voor de ruimte.

Blokverband bestrating

Legpatronen bestrating

Het wildverband is één van de patronen waarin stenen kunnen worden gelegd. Bij het wildverband maken wij gebruik van één steensoort met verschillende afmetingen en eventueel variërende kleuren. Het leuke aan het wildverband is dat u profiteert van een speels resultaat terwijl er voldoende eenheid is om een stijlvol geheel te creëren. Andere patronen waarin wij de tegels of klinkers kunnen leggen zijn onder andere het blokverband, het halfsteensverband, of het vissegraatverband. Wij zijn u met alle plezier van dienst in Alkmaar.

terrastegels bestraten

Terras bestraten

Voor het bestraten van terrassen heeft menig aanbieder uit Alkmaar vele terrastegels in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grote betontegels die een industriële en moderne look geven aan uw terras, of voor natuurstenen terrastegels die een meer natuurlijk element bieden. Hebt u behoefte aan een authentieke sfeer achterhuis? Overweeg dan de mogelijkheid van het kopen van kasseien of kinderkopjes. Het plaatsen van de terrastegels kunt u het beste overlaten aan een erkend stratenmaker voor een optimaal resultaat.

tegels Alkmaar

Tegels of stenen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het exacte verschil is tussen tegels en stenen. Hoewel de definities hiervoor kunnen verschillen, gaan wij uit van een verschil in term op basis van de dikte en lengte van het product. Is de lengte van de steen langer dan de dikte? Dan spreken we van een tegel. Tegels zijn vaak plat en lang, stenen compacter. Vraag een stratenmaker naar meer informatie over de mogelijkheden.

betonklinkers

Klinkers

Klinkers zijn traditioneel de meest toegepaste stenen voor het bedekken van wegen in Nederland. Klinkers hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te produceren zijn, en een relatief lange levensduur hebben. Wilt u klinkers plaatsen op uw oprijlaan? Dan moet u kiezen uit betonklinkers en kleiklinkers. Het verschil tussen deze twee soorten klinkers is minimaal. Laat u informeren door een stratenmaker uit Alkmaar.

kinderkopjes Alkmaar

Straatstenen

Hoewel klinkers het meest worden gebruikt als straatbedekking, zijn er ook vele andere varianten straatstenen mogelijk. In België maakt men bijvoorbeeld nog op veel plaatsen gebruik van kasseien. Een steensoort die wij kennen als kinderkopjes. Wilt u uw oprit bestraten en tegelijk een decoratieve functie meegeven? Dan zijn straatstenen als kasseien zeker een aanrader, zeker ook door de aantrekkelijke kosten.

bestrating Alkmaar

Tegels

Moet u kiezen uit tegels of stenen? Dan kiest u feitelijk tussen decoratie en functionaliteit. Klinkers zijn bijvoorbeeld zeer functioneel, maar bieden weinig uitstraling. Tegels hebben een prima functie, maar worden meestal ingezet met een decoratief of esthetisch resultaat als hoofddoel. Tegels zullen dan ook eerder beschadigen dan stenen, maar bieden wel meer uitstraling voor uw tuin of terras.

tegels voor het terras

Terrastegels

Terrastegels zijn bij menig specialist uit Alkmaar tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Voordat u terrastegels kunt laten aanleggen, raden wij aan om eerst een ontwerp te maken van het terras, eventueel in combinatie met de tuin. Een stratenmaker uit ons netwerk helpt u desgewenst graag bij het maken van dit ontwerp, of kijkt voor de klus of al uw wensen uitvoerbaar zijn.

tegels voor in de tuin

Tuintegels

Veel van onze klanten uit Alkmaar vragen zich af waar het verschil tussen terrastegels en tuintegels naar voren komt. Wij kunnen hierop echter geen duidelijk antwoord geven. Vaak komen beide tegelsoorten redelijk met elkaar overeen. Wel is het zo dat onder de categorie tuintegels ook andere soorten sierbestrating vallen. Hierbij moet u denken aan onder andere siergrind en kiezels.

Wilt u uw tuin omtoveren tot een terras waar u heerlijk kunt vertoeven deze zomer? Neem dan contact op met de vakmannen van Bestrating Expres Alkmaar. Zij helpen u snel en vakkundig met het aanleggen van sierbestrating, terrastegels of tuintegels naar uw wensen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor bestrating bij uw huis in Alkmaar? Wilt u weten wat de kosten worden voor de diensten van een erkend stratenmaker uit de regio? Of hebt u een vraag over de voorbereiding voor het leggen van straatstenen op een oprijlaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag snel en sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wij helpen u met alle plezier.

Stratenmaker uit Alkmaar

Comments are closed.