U zoekt een stratenmaker in Bergen op Zoom? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Bergen op Zoom

Bestrating Bergen op Zoom

Wie veelvuldig gebruik maakt van de oprit zal deze periodiek opnieuw moeten bestraten. Ook voor een hoog comfort op het terras is het belangrijk dat deze van de juiste bestrating is voorzien. Een stratenmaker uit Bergen op Zoom kan ervoor zorgen dat de bestrating vakkundig bij uw woning wordt uitgevoerd. Naast het bestraten van oprijlanen, terrassen en tuinen zijn de stratenmakers uit ons netwerk tevens ervaren in het verwijderen van oude straatstenen of het herstellen van de afwatering bij uw bestrating. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend enkele offertes bij ons aan, en kies zelf voor de stratenmaker die bij u past.

Vakkundig stratenmaker

Wanneer u een stratenmaker inschakelt via ons netwerk, dan profiteert u gegarandeerd van een vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Elke stratenmaker die zich bij ons heeft aangesloten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en is uitstekend gediplomeerd. Dankzij de brede spreiding van onze bestrating experts kunnen wij u garanderen dat er altijd een specialist bij u in de regio actief is, die u snel kan helpen. Door de prijzen voor het bestraten met elkaar te vergelijken profiteert u bovendien van aantrekkelijke prijzen.

Zorg dat uw tuin er mooi uitziet!

Naast het bestraten van de oprit kan menig stratenmaker uit Bergen op Zoom u ook van dienst zijn bij het plaatsen van een sierbestrating. De term sierbestrating staat voor alle vormen van bestrating waarbij het hoofddoel decoratief is in plaats van functioneel. Denk hierbij aan het leggen van tuinpaadjes van grind of kiezels, of het plaatsen van terrastegels in een wildverband of ander legverband. Een sierbestrating verbetert de uitstraling van uw tuin of terras gegarandeerd.

Waarom Bestrating Expres?

Waarom moet u nu kiezen voor het inschakelen van een stratenmaker via Bestrating Expres? Het antwoord hierop is simpel: wij staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast verzekeren wij u van een snelle hulp en streven wij naar een 100 procent klanttevredenheid. Dit bereiken wij onder andere door regelmatige evaluaties onder onze klanten voor tips ter verbetering van onze service. Uw bestrating is bij ons in goede handen!

Direct contact

Bent u op zoek naar een stratenmaker die u kan ondersteunen bij het bestraten van uw oprit of terras? Hebt u een vraag over het verschil tussen sierbestrating en een standaard terrasbestrating? Of wilt u weten wat de prijs wordt voor een bepaalde klus? Vul dan vandaag nog uw wensen in op ons contactformulier. Wij zullen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toesturen. Kijk zelf naar de prijzen en voorwaarden, en kies zo voor de stratenmaker uit Bergen op Zoom die het beste bij u past.

Hebt u hulp nodig bij de bestrating van uw oprit? Of zoekt een specialist voor grondwerken in uw tuin? Wij zijn een landelijk netwerk van stratenmakers. Vergelijk prijzen en vind een bedrijf voor uw klus! .

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Om meer variatie en sfeer te creëren op terrassen is het een optie om de terrastegels in een speciaal patroon te leggen. Dit wordt binnen de bestrating branche ook wel aangeduid met de term legverband. Veel voorkomende legverbanden zijn het wildverband, het blokverband en het elleboogverband. Het wildverband is hierbij de meest populaire variant in Bergen op Zoom. In dit legverband wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren, en één steensoort in wellicht verschillende afmetingen om zo een warme sfeer te creëren.


terras bestraten Bergen op Zoom

Terras bestraten

Wij gaven hierboven al informatie over het bestraten van een oprit. Evenals oprijlanen kunnen ook terrassen door u zelf bestraat worden. Het voordeel van terrassen is dat deze minder voorbereiding vragen. Zo is het voldoende om enkel aandacht te besteden aan de afwatering, en eventueel aan het plaatsen van opsluitbanden te voorkomen. De grootste keuze waar u voor staat is het uitzoeken van de terrastegels die het beste aansluiten bij uw wensen. Kies voor mediterraanse kleuren voor een warme sfeer.

sierbestrating Bergen op Zoom

Sierbestrating

Het bestraten van de tuin is iets wat al jaren gedaan wordt, maar tegenwoordig is het voor klanten steeds belangrijker dat de tuinbestrating er mooi uit ziet. Sierbestrating is alle bestrating die u laat leggen omdat u het mooi vindt. Het kan dus gaan om een terras dat is aangelegd in wildverband, het aanleggen van een oprit met gekleurde klinkers of een pad van natuurstenen in uw tuin. Normale bestrating, zoals asfalt of straatstenen, dienen enkel voor de functionaliteit en wordt niet zozeer gelegd omdat het er mooi uitziet.


grondwerken Bergen op Zoom

Grondwerken

Voordat de vakman uit Bergen op Zoom aan de slag kan met het bestraten van uw tuin, zullen er eerst voorbereidende grondwerken plaats moeten vinden. Onder deze grondwerken verstaan we alle werkzaamheden die voorafgaan aan het leggen van uw terras. Zo kunt u de tuintegels niet rechtstreeks op de grond plaatsen maar moet u het complete oppervlak ongeveer 10 tot 20 centimeter uitgraven en ophogen met zand. Bovendien zult u oude bestrating of beplanting moeten laten verwijderen. Een vakman uit Bergen op Zoom zorgt ervoor dat de grondwerken in korte tijd worden afgerond.

voortuin bestraten Bergen op Zoom

Voortuin bestraten

Heeft u genoeg van al het onkruid in uw tuin voor huis? Of wilt u voorkomen dat de katten uit de straat hun behoefte in uw voortuin doen? Laat de voortuin dan bestraten! Dit zorgt er bovendien voor dat de voortuin er het hele jaar door strak en verzorgd uit ziet, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het onderhoud. Door de beplanting in de tuin in te ruilen voor bestrating krijgt u bovendien veel meer lichtinval in huis.


grindpad aanleggen Bergen op Zoom

Grindpad aanleggen

Het combineren van verschillende soorten tuintegels zorgt voor een speels effect, dat uw tuin uiteindelijk ruimer doet lijken. Zo is een grindpad bijvoorbeeld erg goed te combineren met strakke tuintegels. Bovendien is het aanleggen van een grindpad erg voordelig. De kosten voor het materiaal liggen relatief laag, maar doordat grind eenvoudig te leggen is bespaart u tevens op de arbeidskosten. Grind is verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en formaten. Een wit grind geeft een luxueuze uitstraling, terwijl grijs split moderner en strakker oogt.
Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker in Bergen op Zoom die u kan helpen bij het aanleggen van terras, tuin of oprit? Dan bent u bij Bestrating Expres aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en onze specialisten helpen u snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen.
Kosten bestrating

Er bestaan twee grote factoren die de kosten van het leggen van bestrating beïnvloeden. Allereerst uiteraard de materiaalkosten. Hierop heeft u zelf enorm veel invloed. Laat u een terras van 20 vierkante meter bestraten? Met natuurstenen tuintegels kost dit ongeveer €600,- tot €1.400 aan materiaal. U bespaart hier eenvoudig op door te kiezen voor betonbestrating met het uiterlijk van natuurstenen. Hetzelfde terras van 20 vierkante meter kost in dat geval ongeveer €200,- tot €600,-. Een tweede belangrijke factor is het uurloon van het bestrating bedrijf uit Bergen op Zoom. De prijzen kunnen per bedrijf tot wel tientallen euro’s per uur verschillen. Als u er zeker van wilt zijn dat u niets teveel betaalt, raden wij u aan om de kosten van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Gemiddeld liggen de kosten van een stratenmaker ongeveer tussen de €15,- tot €25,- per vierkante meter. Hierbij gaat het om sier- of standaard bestrating dat eenvoudig aangelegd kan worden. In sommige gevallen vraagt de klus iets meer precisie: wanneer u de tuintegels in een wildverband wilt laten leggen, bijvoorbeeld. Als dit het geval is dan kiezen stratenmakers veelal voor een uurtarief. Deze ligt in Bergen op Zoom gemiddeld tussen de €35,- tot €65,-.

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

De bestrating van oprijlanen en terrassen vraagt enige handigheid en kan daarom het beste door een ervaren bestrating expert worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Bergen op Zoom die u kan ondersteunen bij het leggen van een nieuw terras of de sierbestrating van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende stratenmakers in de regio. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en snel een aantal vrijblijvende offertes aan. Vergelijk deze op prijs en aanbod.


Stratenmaker Bergen op Zoom

Bestrating offertes aanvragen