U zoekt een stratenmaker in Valkenswaard? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

 

bestrating Valkenswaard

Bestrating Valkenswaard

Op zoek naar een stratenmaker in Valkenswaard voor het aanleggen van de bestrating van uw oprit, het ontwerpen van uw tuin of het realiseren van een terras of tuinpad? Lees dan snel verder, want op deze pagina leest u meer over de verschillen tussen terras- en tuintegels. Daarnaast leest u meer over de mogelijkheden van sierbestrating en maakt u kennis met onze unieke werkwijze.

Bestrating Expres Valkenswaard bestaat uit een netwerk van stratenmakers uit Valkenswaard en omgeving, welke uw bestratingsklus graag vakkundig voor u uitvoeren. Door het invullen van het contactformulier komt u in contact met de bij ons aangesloten stratemaker bedrijven. U ontvangt gratis en vrijblijvend meerderde offertes, vergelijkt deze op aanbod en prijs en kiest zelf eenvoudig het bedrijf aan wie u de klus wilt uitbesteden. De stratenmakers in ons netwerk hebben ruime ervaring en voorzien u graag van advies om de perfecte tuin voor u te realiseren.

Waarom Bestrating Expres Valkenswaard?

Bestrating Expres Valkenswaard bestaat uit een netwerk van stratenmakers in en rondom de omgeving van Valkenswaard. De bedrijven in ons netwerk staan voor hoge kwaliteit, welke we borgen door regelmatige controles op kwaliteit van het werk. Door jarenlange ervaring en kennis kunnen onze vakspecialisten uw bestratingsklus snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen aanbieden. Zij zorgen altijd voor heldere communicatie en duidelijke afspraken, zodat u zowel voor, tijdens als ná de uitvoer van klus weet waar u aan toe bent. Voordeel van het invullen van het contactformulier is dat u op korte termijn gratis en geheel vrijblijvend een aantal offertes van stratenmakers in Valkenswaard ontvangt die u eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

 

Vrijblijvend offertes aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

Afgelopen jaar hebben wij onze tuin eindelijk onder handen laten nemen. Ik had een offerte aangevraagd bij Bestrating Expres Valkenswaard voor het leggen van tuintegels en de aanleg van verschillende perken in de tuin. We hebben goed advies ontvangen en een goede prijs kunnen bedingen.

Dhr. C. de Gier - Valkenswaard

Navigeer op deze pagina naar:

Tuin bestraten | Oprit bestraten | Terras bestraten | Soorten bestrating | Aanleg van bestrating | Kosten bestrating

Wat kan een stratenmaker voor u doen?

Een stratenmaker kan uw bestratingsklus van A tot Z uit handen nemen. Van het geven van advies, het voorbereiden van de werkzaamheden, het aanleggen van de bestrating tot aan de afwerking en het afvoeren van ongebruikt materiaal. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en een uitstekende dienstverlening als u uw bestratingsklus uitbesteedt aan een specialist uit ons netwerk.

 • Het ontwerpen en leggen van sierbestrating.
 • Het verwijderen en afvoeren van uw oude bestrating.
 • Het bestraten van uw oprit of terras.
 • Het leveren van waaltjes, sierbestrating, terrastegels, tuintegels en stoeptegels.
 • Graafwerkzaamheden en het leveren van grond en zand.

Soorten bestrating voor uw tuin, oprit en terras

Heeft u een grote tuin maar weet u niet precies hoe en welk gedeelte u wilt laten bestraten? Er zijn vele opties mogelijk om met bestrating de gewenste uitstraling van uw tuin, oprit of terras te creëren. We kennen de volgende soorten bestrating:

 • Sierbestrating
 • Tuinbestrating
 • Goedkope bestrating

Alle oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en de materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw stratenmaker kan u hierover alles vertellen en zal met u de klus in detail bespreken alvorens aan de slag te gaan.

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Heeft u een klus op het gebied van bestrating op de planning staan? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe sierbestrating laten aanleggen, uw terras- of tuintegels laten vervangen of straatstenen van uw oprit vervangen door betontegels? Aarzel dan niet langer en neem nu online contact met ons op. Wij vinden voor uw situatie de meeste geschikte stratenmakers in Valkenswaard die u zo snel mogelijk vrijblijvend en kosteloos offertes zullen toesturen. U vergelijkt vervolgens eenvoudig de offertes en kunt daarna zelf een weloverwogen keuze uit het aanbod maken en profiteren van de vakkennis en -kunde van de specialisten uit ons netwerk.tuinbestrating Valkenswaard

Tuin bestraten

Wilt u een terras in uw voortuin of achtertuin creëren zodat u lekker van de zon kunt genieten? Of wilt u meer ruimte om met familie, kinderen en vrienden gezellig in uw tuin te kunnen zitten? Bij de stratenmakers uit ons netwerk bent u aan het juiste adres. Zij kunnen u adviseren en uw wensen vertalen naar een tuin of terras waarvan u altijd al van droomde. Ook voor het creëren van een oprit door uw voortuin geheel of gedeeltelijke te bestraten, kunnen onze vakmannen u met hun kennis van de verschillende soort stenen en tuintegels van nuttig advies voorzien.


bestraten van uw voortuin

Voortuin bestraten

Denkt u erover na om de voortuin van uw woning in Valkenswaard te bestraten of van nieuwe of andere straatstenen te voorzien? Een goed idee. Een voortuin met bestrating is namelijk vrijwel onderhoudsvrij en u zet er eenvoudig een aantal stoelen op als de zon schijnt. Mist u na verloop van tijd toch wat groen en wilt u meer beplanting? Dan kunt u dit eenvoudig oplossen door plantenbakken toe te voegen aan de bestrating. Het is bovendien mogelijk om de bestrating aan te passen aan de stijl van uw woning waardoor alles één mooi geheel wordt.

Oprit bestraten

De bestrating van uw oprit kunt u het beste overlaten aan één van de ervaren stratenmakers waar wij mee samenwerken. Wilt u kosten besparen en de klus daadwerkelijk zelf uitvoeren? Zorg er dan ten eerste voor dat u rekening houdt met uw eigen veiligheid; gebruik een stofbril en knielappen tijdens het hele proces, en kies voor het juiste gereedschap.

Voor het huren van gereedschap en apparatuur kunt u bij uw bouwmarkt informeren naar de prijzen. Daarnaast dient u bij het bestraten van de oprit te zorgen voor een goede afgetrilde onderlaag en een juist afschot. Wij geven u desgewenst graag meer tips.bestraten terras Valkenswaard

Terras bestraten

Wilt u een mooi terras laten aanleggen en daarmee uw tuin van een nieuwe frisse uitstraling voorzien? In dat geval is alleen de beste stratenmaker in Valkenswaard goed genoeg. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De bij ons aangesloten specialisten op het gebied van tuin- en sierbestrating zijn gekwalificeerd, hebben lange ervaring en kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw droomterras. De vakmannen gebruiken voor het bestraten professionele apparatuur en de beste materialen waaronder keramische tegels, betontegels, diverse soorten mozaïektegels, natuursteen tegels en gereconstrueerde natuursteen. De sierbestrating is bovendien binnen korte tijd gelegd.


kosten bestrating Valkenswaard

Kosten bestrating

Wilt u het terras of de oprit van uw woning in Valkenswaard bestraten? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Deze hangen af van verschillende factoren waaronder de stratenmaker, de tegelsoort en de afmetingen van het terras of de oprit. Een stratenmaker uit Valkenswaard rekent een uurtarief of een tarief per m². Wilt u een simpel legverband op het terras? Dan rekent hij een prijs per m². Met een lastig legverband is hij langer bezig waardoor de vakman een uurtarief rekent. In onderstaande tabel ziet u de gemiddelde kosten per tegelsoort. Betonbestrating is het meest voordelig terwijl u voor natuursteen rekening moet houden met de hoogste kosten.

Soort tegel of steen Gemiddelde prijzen per m²*
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,50,- per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
Tegels of stenen?

Wilt u weten of u beter tegels of stenen kunt laten leggen? Vraag dan een stratenmaker uit Valkenswaard om advies. Het antwoord op deze vraag is namelijk afhankelijk van uw exacte wensen voor stijl en functionaliteit. Stenen kunnen namelijk meer gewicht dragen dan tegels. Speciale terrastegels zijn daarentegen wel geschikt voor het aanleggen van een terras, maar bijvoorbeeld minder geschikt voor het realiseren van een oprit, waarop u uw auto wilt parkeren. Over het algemeen adviseren wij wel om stenen te plaatsen bij het bestraten van de oprit en tegels voor het terras of de tuin.


stenen of tegels

Tegels

Heeft u maar een beperkt budget, maar wilt u wel heel graag tuin- of siertegels kopen voor de aanleg van een terras in uw voor- of achtertuin? Overweeg dan om tweedehands terras- of tuintegels aan te schaffen. Hiervoor kunt u uitstekend op websites kijken die tweedehands spullen aanbieden. Als u geluk hebt, kunt u een restpartij soms zelfs gratis ophalen. Terrastegels zijn vaak verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen en afmetingen en worden vaak ook op te grote schaal ingekocht. Door op een creatieve manier restpartijen met elkaar te combineren en in een wildverband te leggen, creëert u een unieke eigen stijl.


betontegels Valkenswaard

Betontegels

Bent u op zoek naar een goedkope tegel om uw terras of oprit te bestraten en wilt u een strakke uitstraling? Dan zijn betontegels een goede keus. Betontegels zijn vaak voldoende op voorraad en goedkoop in aanschaf. Daarnaast gaan ze lang mee omdat het een heel hard materiaal is. Nadeel van betontegels is dat deze naar verloop van tijd kunnen gaan verkleuren. Deze verkleuring kunt u tegengaan door de tegels te behandelen met azijn of zand. Dit zorgt voor een schurend effect waardoor de originele kleur weer terugkomt.

terrastegels

Terrastegels

Bij het aanschaffen van terrastegels voor het betegelen van tuinen en terrassen is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van het product. Sommige terrastegels zijn voorzien van een speciale beschermlaag die het materiaal beschermt tegen invloeden van weer en wind. Deze variant is vaak net iets duurder, maar gaat wel vele jaren langer mee. Zijn ze niet voorzien van een speciale coating, of is de coating op een gegeven moment afgesleten? Dan zal de levensduur en kwaliteit van de terrastegels langzaam verminderen.


tuintegels

Tuintegels

Heeft u de hulp van één van de stratenmakers of hoveniers uit ons netwerk ingeroepen voor het aanleggen van nieuwe betegeling in uw tuin of het aanpakken van de bestaande bestrating? Overweeg dan ook eens de mogelijkheden van tuintegels of sierbestrating. Met behulp van sierbestrating zoals grind, kiezels of houtsnippers wordt het mogelijk om paadjes aan te leggen in uw tuin of borders af te schermen. Een stratenmaker maakt graag een vrijblijvend ontwerp voor u en adviseert u graag over de mogelijkheden.Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Valkenswaard. De experts uit ons netwerk bestraten tuintegels, klinkers, terrastegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Kom vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven.
straatstenen in Valkenswaard

Straatstenen

Via onze leveranciers uit Valkenswaard is het mogelijk om verschillende soorten straatstenen aan te schaffen. Natuurlijk zijn de standaard gebakken klinkers voor u beschikbaar, maar ook kasseien en waaltjes zijn bij menig specialist verkrijgbaar.

Bent u benieuwd naar het assortiment aan straatstenen dat door de leveranciers bij u in de buurt wordt aangeboden? Aarzel dan niet om uw vragen door te geven via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen spoedig en helpen u met alle plezier om uw droomtuin verder te realiseren.


klinkers

Klinkers

Op de Nederlandse straten liggen voornamelijk klinkers. Klinkers zijn door fabrikanten namelijk gemakkelijk in grote aantallen te produceren en daarom meestal aantrekkelijk geprijsd. Wilt u graag klinkers gebruiken voor de bestrating van uw oprijlaan of parkeerplaats? Dan hebt u de keuze uit gebakken betonklinkers of gebakken kleiklinkers. Omdat er maar weinig verschil zit tussen deze twee soorten, kunt u op basis van uw eigen smaak en voorkeur de klinker kiezen die het best bij uw tuin of woning aansluit. Wilt u weten in welke kleuren klinkers verkrijgbaar zijn? Vul dan het contactformulier in. De specialisten waarmee wij samenwerken nemen dan spoedig contact met u op.


gebakken klinkers

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers worden op een temperatuur van 1200 °C gemaakt. Door de hoge baktemperatuur zijn ze bestand tegen extreme vorst en andere weersinvloeden en uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Gebakken klinkers worden mooier naarmate ze ouder worden. Daarom kiezen veel mensen voor oude en reeds gebruikte klinkers. Ondanks de verstreken jaren behouden deze hun kleur en krijgen een karakteristiekere uitstraling. Investeren in oude gebakken klinkers is dus een investering voor de lange termijn met een blijvend mooi resultaat.
Nieuwe klinkers zorgen daar en tegen voor een veel strakkere aanblik van uw oprit of terras. Nadeel van nieuwe gebakken klinkers is dat ze minder ‘geschuurd’ zijn als oude klinkers en daarom gevoeliger zijn voor vuil.


siergrind Valkenswaard

Siergrind

Zoekt u een voordelig alternatief voor het bestraten van een pad van de oprit naar het terras? Wellicht is siergrind iets voor u. Siergrind ziet er mooi uit en heeft, mits u er een worteldoek onder aanbrengt, vrijwel geen onderhoud nodig.

Nadeel van siergrind is dat het niet erg stabiel is en daarom minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u grind maar ook een stabiele ondergrond? Dan is wellicht siersplit iets voor u. Siersplit heeft een hoekige vorm en beweegt daarom minder dan grond wat zorgt voor een stabiele laag.Ervaren stratenmakers, deskundig advies en jarenlang plezier.

Vraag vrijblijvend offertes aan voor nieuwe bestrating en profiteer van onze scherpe prijzen.

Gratis offertes aanvragen
bestrating laten aanleggen

Bestrating aanleggen

Omdat voor het aanleggen van bestrating vakkennis vereist is, raden we aan een bestratingsklus altijd uit te besteden aan een specialist. Vooral het egaliseren en aftrillen van de grond waarop de bestrating gelegd wordt, dient correct te gebeuren. Een juist aangelegd terras of oprit dient daarnaast licht af te lopen, om te voorkomen dat regenwater richting uw woning stroomt. De stratenmakers uit ons netwerk hebben jarenlange ervaring en weten aan welke stelregels het egaliseren van de grond dient te voldoen. Daarnaast beschikken zij over professionele apparatuur om de grond af te trillen en na het leggen van de bestrating met de juiste zandsoort in te vegen.


ontwerp bestrating

Ontwerp

Het ontwerp van de sierbestrating voor uw tuin of oprit kan heel simpel zijn, of zeer uitgebreid. Bent u zelf aan een ontwerp begonnen, maar wilt u weten of deze vorm van bestrating technisch mogelijk is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een stratenmaker uit ons netwerk. Deze helpt u met alle plezier verder. Ook voor het maken van een volledig nieuw ontwerp van uw tuin, terras of oprit bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Deze kunnen u eveneens vele voorbeelden laten zien, zodat u van tevoren een goede indruk krijgt van de mogelijkheden om vervolgens een weloverwogen keuze te kunnen maken.legverbanden in Valkenswaard

Legverbanden

Voor het bestraten van opritten, terrassen en tuinen zijn diverse legpatronen beschikbaar. Met legpatronen of -verbanden bedoelen we het patroon waarin de stenen worden neergelegd. Het gekozen legpatroon is van invloed op de uitstraling van het oppervlak. Zo worden bij een wildverband de stenen in een uniek patroon gelegd, waarmee u een speelse sfeer creëert. Bij een blokverband liggen de straatstenen of klinkers daarentegen netjes naast elkaar in blokjes van twee of vier. Dit geeft een meer professionele look aan uw oprijlaan. Naast blokverband of wildverband bestaan er nog diagonale verbanden, elleboogverbanden en visgraatverbanden. Behoefte aan advies? Wij helpen u graag!


stenen levering

Levering van stenen

Het leveren van sierbestrating, terrastegels, tuintegels of andere stenen voor bestrating brengt extra kosten met zich mee. Daarom is het aan te raden om zoveel mogelijk materiaal in één keer door uw leverancier te laten leveren. Dit heeft tevens als voordeel dat u zo voorkomt dat de stenen uit verschillende productieseries komen. De maat tussen deze productieseries kan namelijk enigszins verschillen. Heeft u niet genoeg ruimte om alle stenen in één keer te laten brengen, spreek dan met het leverbedrijf af dat u al het materiaal uit één productserie ontvangt, om kleur- en afmetingsverschillen te voorkomen.Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, of het bestraten van uw oprit? Bij het netwerk van Bestrating Expres Valkenswaard vindt u altijd de juiste vakman tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u graag enkele vrijblijvende offertes aan
grondwerken Valkenswaard

Grondwerken

U wilt natuurlijk dat uw tuin, terras en oprit vele jaren meegaat. Om ervoor te zorgen dat dit lukt is het belangrijk om correct grondwerken uit te voeren. Er moet namelijk eerst een deel van de grond worden afgegraven. Dit wordt vervolgens opgehoogd met zand zodat u hierop bestrating kunt laten leggen. Het afgraven en ophopen is erg belangrijk omdat u daarmee in voorkomt dat in een later stadium verzakkingen in uw terras of oprit ontstaan. Het aanleggen van drainage en het vlakmaken van de grond behoren onder andere ook tot de grondwerken voor een tuin.


leveren zand Valkenswaard

Leveren van zand

Zand kan zowel in big bags worden aangeleverd als los bij u worden gestort. Aan de levering in big bags zitten verschillende voordelen verbonden. Het grootste voordeel is dat al het zand keurig opgeborgen blijft, totdat u hier gebruik van maakt. Daarnaast is het bij diverse leveranciers mogelijk om een ongebruikte big bag weer terug te sturen. Het aankoopbedrag krijgt u dan weer terug. Omdat zand altijd een beetje inklinkt, wordt voor het berekenen van de juiste hoeveelheid zand door leveranciers de volgende formule aangehouden: lengte x breedte x hoogte x 1.2 (=inklinkingsfactor).
bestrating verwijderen

Bestrating verwijderen

Een erkend stratenmaker uit Valkenswaard of omgeving, kan voor u de oude bestrating verwijderen voordat u begint aan het opnieuw bestraten van uw terras of oprit. Wanneer u de oude bestrating laat verwijderen door een stratenmaker, dan heeft u als voordeel dat deze het materiaal eveneens door de stratenmaker wordt afgevoerd of gerecycled. U draagt op een simpele manier bij aan een beter milieu en u voorkomt rommel op uw eigen terrein. De extra kosten voor deze dienst zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. U kunt hiervoor via het contactformulier offertes opvragen.


bestrating uitbesteden

Zelf bestrating leggen of uitbesteden?

Zoals we eerder al hebben benoemd, raden wij altijd aan om een bestratingsklus aan een professioneel stratenmakersbedrijf uit te besteden. Het egaliseren en aftrillen van de grond dient namelijk correct te gebeuren. Gebeurt dat niet, dan kunnen plassen regenwater op uw terrastegels of oprit blijven liggen. In het ergste geval kan zelfs regenwater richting uw woning terugstromen met vervelende wateroverlast in uw woning als gevolg.


Voordelen inschakelen stratenmaker

 • Geeft u advies over het gebruik van de juiste tegels of stenen.
 • Denkt met u mee over een praktische aanleg van terras of tuin.
 • Heeft jarenlange ervaring met het egaliseren van de grond.
 • Beschikt over professionele apparatuur voor het aftrillen van terras of oprit.
 • Zorgt voor een juiste afwatering.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Voor de bestrating van uw oprit en tuin kunt u het beste kiezen voor een stratenmaker uit het netwerk van Bestrating Expres. Wij garanderen dat elke stratenmaker ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en de klus binnen korte tijd vakkundig voor u uit zal voeren.

Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij zenden u vervolgens diverse offertes toe van vakspecialisten uit uw regio. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies voor de stratenmaker die bij u past!Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 122 beoordelingen


 • Kwaliteit van de offertes82%

 • Prijzen92%

 • Snelheid70%

 • Algemene beoordeling81%

Klantervaringen

klantervaring van van Keulen“Ons terras was na een aantal jaar gaan verzakken, dus we wilden het graag professioneel laten vernieuwen. De stratenmaker kwam uit Valkenswaard en heeft alle oude bestrating verwijderd en afgevoerd. Het nieuwe terras ligt er strak in!”
A. van Keulen

klantervaring van De Wit“Onkruid op ons terras verwijderen was elk jaar weer een enorm karwei. Bestrating Expres Valkenswaard heeft ons geadviseerd bij de keuze van de juiste steensoort en een nieuw terras voor ons aangelegd. Onkruid tussen de stenen verwijderen behoort bij ons nu tot het verleden.”
J. de Wit

klantervaring van Oudshoorn“Afgelopen winter hebben we een huis gekocht. Fantastische woning, maar het terras zag er echt niet uit. De stratenmakers van Bestrating Expres Valkenswaard kwamen met een goed idee. De prijs viel ons enorm mee en na 3 weken konden we al van ons nieuwe terras genieten.”
B. Oudshoorn

Gratis offertes