U zoekt een stratenmaker in Rotterdam? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Rotterdam

Bestrating Rotterdam

Op zoek naar een stratenmaker in Rotterdam voor het laten bestraten van een oprit, het ontwerpen en maken van uw terras of aanleg van een tuinpad? Zoek niet verder! Op deze website zult u alles vinden wat u zoekt. Maak hier kennis met onze unieke werkwijze. Op deze website kunt u direct in contact komen met de bij ons aangesloten bedrijven in Rotterdam die uw bestratingsklus tegen aantrekkelijke prijzen zullen klaren. Elke stratenmaker heeft een ruime ervaring en werkt snel en vakkundig.

Bestraten van uw oprit

Heeft u een grote tuin maar weet u niet precies hoe en welk gedeelte u wilt laten bestraten? Denk dan eens aan een bestrating in de vorm van grindpaden of splitpaden of andere sierbestrating. Een bestrating met split is hoekiger, waardoor er makkelijker een harder pad gevormd wordt. Grind daarentegen is ronder van vorm en blijft meer in beweging. Beide oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en de materialen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw stratenmaker kan u hierover alles vertellen en zal met u de klus in detail bespreken alvorens aan de slag te gaan.

Persoonlijke service

Door bij ons uw opdracht voor bestraten neer te leggen bent u niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening door een specialist, maar steunt u ook nog eens de lokale economie. Helaas is het namelijk zo dat de grotere ketens het voorbestaan van de kleinere bedrijven met vakmensen uit Rotterdam bedreigen. Onze vakmannen zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd en conform de vooraf besproken plannen.

Waarom Bestrating Expres?

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige bedrijven en controle op kwaliteit
  • Snelheid, u ontvangt de offertes op korte termijn

Kosteloos offertes aanvragen

Heeft u een klus op het gebied van bestrating op de planning staan? Aarzel dan niet langer en neem nu online contact met ons op. Wij vinden voor uw situatie de meeste geschikte stratenmakers in Rotterdam die u zo snel mogelijk vrijblijvend en kosteloze offertes zullen toesturen.

Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Rotterdam. De experts uit ons netwerk bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Kom vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven.legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Voor het bestraten van opritten, terrassen en tuinen zijn diverse legpatronen beschikbaar. Met legpatronen bedoelen we het patroon waarin wij de stenen neerleggen. Het gekozen legpatroon is van invloed op de uitstraling van het oppervlak. Zo worden bij een wildverband de stenen in een uniek patroon gelegd, waarmee u een speelse sfeer creëert. Bij een blokverband liggen de straatstenen of klinkers daarentegen netjes naast elkaar in blokjes van twee of vier. Dit geeft een meer professionele look aan uw oprijlaan. Behoefte aan advies? Wij helpen u graag!


terras bestraten Rotterdam

Terras bestraten

Wilt u een mooi terras laten aanleggen? Dan is alleen de beste stratenmaker in Rotterdam goed genoeg. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De bij ons aangesloten specialisten op het gebied van bestrating zijn gekwalificeerd, hebben lange ervaring en kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw droomterras. De vakmannen gebruiken voor het bestraten de beste materialen waaronder keramische tegels, betontegels, diverse soorten mozaïektegels, natuursteen tegels en gereconstrueerde natuursteen. De sierbestrating is bovendien binnen korte tijd gelegd.

sierbestrating plaatsen Rotterdam

Sierbestrating

Sierbestrating wordt eigenlijk gebruikt voor het versieren van tuinen in Rotterdam. Er is een grote verscheidenheid aan sierbestrating beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om de bestrating aan te laten sluiten op de stijl van uw tuin. Zo staat natuursteen erg goed in de moderne tuin terwijl waaltjes het juist beter doen in de klassieke tuinen. Een stratenmaker uit Rotterdam kan de sierbestrating in verschillende verbanden leggen. Een groot voorbeeld van sierbestrating is dat uw tuin goed toegankelijk is en dat deze weinig onderhoud nodig heeft.


grondwerker Rotterdam

Grondwerken

U wilt natuurlijk dat uw tuin, terras en oprit vele jaren meegaan. Om ervoor te zorgen dat dit lukt is het belangrijk om grondwerken uit te voeren. Er moet namelijk eerst een deel worden afgegraven. Dit wordt vervolgens opgehoogd met zand zodat u hierop bestrating kunt laten leggen. Het afgraven en ophopen is noodzakelijk om verzakkingen te voorkomen. Het aanleggen van drainage en het vlakmaken van de grond behoren onder andere ook tot de grondwerken voor een tuin.

voortuin bestraten met tegels Rotterdam

Voortuin bestraten

Denkt u erover na om de voortuin van uw woning in Rotterdam te bestraten? Een goed idee. Een voortuin met bestrating is namelijk vrijwel onderhoudsvrij en u zet er eenvoudig een aantal stoelen op als de zon schijnt. Mist u na verloop van tijd toch wat groen? Dit lost u eenvoudig op door plantenbakken toe te voegen aan de bestrating. Het is bovendien mogelijk om de bestrating aan te passen aan de stijl van uw woning waardoor alles één mooi geheel wordt.


siergrindpad aanleggen

Grindpad aanleggen

Zoekt u een voordelig alternatief voor het bestraten van een pad van de oprit naar het terras? Wellicht is grind iets voor u. Grind ziet er mooi uit en heeft, mits u er een worteldoek onder aanbrengt, vrijwel geen onderhoud nodig. Grind is niet erg stabiel en daarom minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u grind maar ook een stabiele ondergrond? Wellicht is siersplit iets voor u. Dit materiaal heeft een hoekige vorm en beweegt daarom minder dan grond wat zorgt voor een stabiele laag.Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, of het bestraten van uw oprit? Bij het netwerk van Bestrating Expres Rotterdam vindt u altijd de juiste vakman tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u graag enkele vrijblijvende offertes aan.
Kosten bestrating

Wilt u het terras of de oprit van uw woning in Rotterdam bestraten? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Deze hangen af van verschillende factoren waaronder de stratenmaker, de tegelsoort en de afmetingen van het terras of de oprit. Een stratenmaker uit Rotterdam rekent een uurtarief of een tarief per m². Wilt u een simpel legverband op het terras? Dan rekent hij een prijs per m². Met een lastig legverband is hij langer bezig waardoor de vakman een uurtarief rekent. In onderstaande tabel ziet u de gemiddelde kosten per tegelsoort. Betonbestrating is het meest voordelig terwijl u voor natuursteen rekening moet houden met de hoogste kosten.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Voor de bestrating van uw oprit en tuin kiest u het best voor een stratenmaker uit ons netwerk. Wij garanderen dat elke stratenmaker ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en de klus binnen korte tijd vakkundig voor u uit zal voeren. Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij zenden u diverse offertes toe van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies voor de stratenmaker die bij u past!


Stratenmaker Rotterdam
Bestrating offertes aanvragen