Bestrating Expres lanceert nieuwe website

Bestrating Expres heeft op vrijdag 20 april haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe site heeft als doel om consumenten die op zoek zijn naar een stratenmaker in contact te brengen met een gerenommeerde stratenmaker uit de buurt. Op de website kan op eenvoudige wijze meerdere vrijblijvende bestrating offertes worden aangevraagd.

Bestrating Expres springt in op wensen MKB’ers

De meeste midden en kleinbedrijven hebben niet voldoende kennis om hun website goed te positioneren in de zoekmachines. Doordat de meeste online marketingbureaus te kostbaar zijn ziet het MKB vaak af van zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor mist het MKB echter nieuwe klanten. Bouwbedrijf Expres is er voor deze bedrijven. Voor een vast bedrag per aanvraag komt een stratenmaker in contact met consumenten uit de regio.

Controle op kwaliteit

Bestrating Expres onderscheidt zich onder andere door kwaliteit. Stratenmakers die willen deelnemen worden gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering gecontroleerd en is er een onafhankelijke geschillencommissie in het leven geroepen mocht dit onverhoopt nodig zijn.

Interesse in deelname?

Indien u naar aanleiding van dit persbericht graag meer wilt weten over het ontvangen van leads voor uw bedrijf volgt u dan deze link.

Vriendelijke groet,
Team Bestrating Expres

Gratis offertes