U zoekt een stratenmaker in Drenthe? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Drenthe

Bestrating Drenthe

Heeft u binnenkort iets te laten bestraten? Denk dan eens aan ons! Wij kunnen u namelijk snel in contact brengen met de voor uw situatie meest geschikte stratenmaker in Drenthe.

Diverse bestratingsklussen

De bestrating specialist in Drenthe kan u bij meerdere klussen van dienst zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van oude bestrating en ook het wegbrengen van het oude materiaal, het leveren van puin, zand en grond, het uitwerken van een terrasontwerp conform uw wensen, het betegelen van uw tuin (zowel voor- als achtertuin) of het bestraten van uw oprit met tegels of klinkers. U kan het zo gek niet bedenken en het bestratingsbedrijf in Drenthe regelt het voor u! Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op, wij zoeken zo snel mogelijk de meest geschikte vakman voor uw opdracht.

Een advies op maat

Het beste advies wat u kunt krijgen is vanzelfsprekend een advies van een expert. De bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten hebben gekwalificeerde experts op het gebied van bestrating in dienst die beschikken over jarenlange ervaring. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij de deelnemende bedrijven bovenaan! En ook niet onbelangrijk, als u uw klus uitbesteed aan een stratenmaker in Drenthe steunt u de regionale economie.

Waarom Bestrating Expres Drenthe?

Wij zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven in de wereld van bestraten en tuinieren, ook niet in Drenthe. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze expertise op gebied van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes en stoeptegels. Enkele peilers die hieraan hebben bijgedragen en de kernwaarden vormen van onze dienstverlening zijn:

  • Scherpe prijzen en heldere communicatie
  • Vakkundige bedrijven en controle op kwaliteit
  • Snelheid, u ontvangt de offertes op korte termijn

Bestrating offertes aanvragen

Vind u het moeilijk in te schatten wat het bestraten u precies gaat kosten? Vul dan op onze website het contactformulier in en kom zo snel in contact met bestratingsbedrijven in Drenthe. Zij kunnen u snel een goed beeld geven van de totale kosten. En dit geheel kosteloos en vrijblijvend, wat wilt u nog meer?Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Drenthe. De experts uit ons netwerk bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Kom vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven.
legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Bij de bestrating van opritten en terrassen komt vaak meer kijken dan u denkt. Zo moet u niet alleen de ondergrond voorbereiden en kiezen uit de verschillende steen- en tegelsoorten, het is ook belangrijk om na te denken over het legpatroon van de stenen. Het gekozen legpatroon is van invloed op de hoeveelheid en soort straatstenen of terrastegels die u nodig hebt. Voorbeelden van legpatronen zijn het blokpatroon, het halfsteensverband, het wildverband en het vissegraatverband. Wij bieden u graag meer informatie.


terras bestraten Drenthe

Terras bestraten

In Drenthe is momenteel het bestraten van een terras met natuursteen erg in trek. Voorbeelden van natuursteen zijn marmer, basalt en graniet. De natuursteen is een steen die door zijn natuurlijke, unieke en exclusieve uitstraling het bijna in elke type tuin goed doet. Natuursteen terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, denk hierbij aan bijvoorbeeld wit, zandkleuren, grijs en zwart. Welke steensoort u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Eén van onze professionals helpt u graag bij het maken van een ontwerp.

sierbestrating in achtertuin Drenthe

Sierbestrating

Sierbestrating is, zoals de naam al zegt, bestemd voor het versieren van uw tuin in Drenthe. U kunt sierbestrating gebruiken voor uw oprit, terras of voor een pad in de tuin. U hebt de keuze uit vele soorten sierbestrating. Zo zijn er bijvoorbeeld koppelstones, waaltjes, flagstones en betonbestrating. Het voordeel van een tuin met veel sierbestrating is dat deze een mooie uitstraling heeft, maar weinig onderhoud nodig heeft. Het is mogelijk om sierbestrating te combineren met andere materialen, zoals hout, voor een mooi effect.


afvoeren van stenen Drenthe

Grondwerken

Grondwerken zijn onmisbaar als u een tuin in Drenthe wilt aanleggen. Is de bodem in uw tuin bijvoorbeeld erg nat? Laat dan drainage aanleggen om van dit probleem af te komen. Het is daarnaast belangrijk dat er een stevige ondergrond is als u een terras laat leggen. Bij de grondwerken hoort dan ook het aanbrengen van puin om doorzakking te voorkomen. Het plaatsen van zand en het vlak maken van de bodem zijn de laatste grondwerken voordat een stratenmaker uit Drenthe aan de slag kan gaan.

achtertuin bestraten Drenthe

Voortuin bestraten

Het is mogelijk om ook de voortuin te bestraten. Als u dit in de zelfde stijl als de oprit doet dan zorgt dit voor een ruimtelijk effect. Het bestraten van een voortuin heeft vele voordelen. U kunt er een aantal stoelen neerzetten voor als de zon aan de voorkant van uw huis schijnt. Daarnaast plaatst u eenvoudig een trap zodat u de ramen aan de voorkant van uw huis kunt schoonmaken. Wilt u toch iets groens? Een betegelde voortuin is erg mooi in combinatie met plantenbakken.


kiezelpad aanleggen

Grindpad aanleggen

Een grindpad in een tuin richting het terras of de voortuin staat erg mooi. U hebt de keuze uit vele verschillende soorten, kleuren en formaten grind. Allereerst hebt u de keuze uit siergrind wat uit rivieren wordt gewonnen. Siergrind heeft een ronde vorm. Siersplit komt uit groeves en heeft juist een hoekige vorm. Een nadeel van grind is dat katten hier graag hun behoefte in doen. Het is verstandig om hier rekening mee te houden als u in een buurt met veel katten woont.


Op zoek naar een stratenmaker in Drenthe? Bij Bestrating Expres bent u aan het juiste adres. Al onze vakmannen zijn uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Vraag gratis offertes aan!
Kosten bestrating

De kosten van bestraten worden beïnvloed door de grootte van de tuin of het terras, de gekozen tegelsoort en het tarief van de stratenmaker uit Drenthe. Het is het meest voordelig om uw tuin te voorzien van grind. De kosten hiervan beginnen bij €7,50,- per m². Als uw voorkeur uitgaat naar bestrating dan moet u rekening houden met vanafprijzen van €10,- tot €30,- per m². Wat de kosten van de stratenmaker uit Drenthe zijn hangen af van de klus. Een ingewikkeld legverband wordt veelal per uur berekend omdat dit hem meer tijd dan een standaard patroon kost. In onderstaande prijstabel vindt u een aantal gemiddelde kosten per tegelsoort.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag weten wat een erkend stratenmaker voor u kan betekenen op het gebied van de bestrating van uw tuin, of een sierbestrating van uw oprijlaan? Via Bestrating Expres komt u snel in contact met een ervaren stratenmaker uit uw regio. Vul het contactformulier in en wij bieden u geheel gratis en vrijblijvend enkele offertes aan van vakmannen, waarop u op basis van prijzen en aanbiedingen zelf kiest voor de stratenmaker die het best aan uw wensen voldoet.


Stratenmaker Drenthe
Bestrating offertes aanvragen