stratenmaker offerte aanvragen

Allround specialist in bestraten en tuinieren
Vergelijk eenvoudig offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!

Bestrating Boxmeer

Rondom de meeste woningen en bedrijfspanden zijn er verschillende mogelijkheden voor bestrating. Onder de term bestrating valt dan ook niet alleen het bestraten van wegen, maar ook het leggen van tuinpaden, het aanleggen van een terras of het vervangen van de klinkers op uw oprit. Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker die u bij één van de bovenstaande klussen kan ondersteunen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bestrating experts uit Boxmeer helpen u met plezier bij het bestraten van tuin, terras of oprit, of zorgen voor een prachtige sierbestrating. Vraag via het contactformulier vrijblijvend enkele offertes aan.

Vakkundig stratenmaker

Wij werken samen met verschillende bestrating experts, verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat er bij een spoedklus altijd iemand in de buurt van Boxmeer actief is. Maar ook dat het bij ons mogelijk is om de aanbiedingen van verschillende professionals met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor de stratenmaker die het beste bij u past. Wij garanderen dat elke stratenmaker een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied, en u vakkundig van dienst zal zijn.

Expert in sierbestrating

Sierbestrating is een term die wordt gebruikt voor verschillende soorten bestrating die niet alleen functioneel maar ook een decoratief doel hebben. Het begrip kan worden toegepast op het bestraten van het terras met speciale terrastegels, maar ook op het leggen van tuinpaadjes van grind, kiezels of houtsnippers. Voor sierbestrating geldt dat de uitstraling van tuinen en terrassen sterk verbeterd wordt. De kosten voor sierbestrating zijn meestal iets hoger dan voor standaard betegeling.

Waarom Bestrating-expert?

Er zijn in Nederland en dus ook in Boxmeer heel wat specialisten op het gebied van bestraten actief. Waarom is Bestrating Expres een goede keuze? Wij staan ten eerste voor een hoogwaardige kwaliteit werk, waarbij onze specialisten enkel gebruik maken van de nieuwste technieken. Ten tweede staan wij voor zeer aantrekkelijke prijzen. Doordat u de offertes van verscheidene specialisten met elkaar kunt vergelijken zult u altijd profiteren van een zo laag mogelijke prijs.

Direct contact

Wilt u graag direct in contact komen met een erkend stratenmaker uit Boxmeer? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Geef hierop aan wat uw wensen zijn voor de bestrating van uw terras, tuin of oprit, en geef ook aan of u liever klinkers, terrastegels of een ander soort stenen heeft. Wij zullen u op basis van uw wensen enkele vrijblijvende offertes toesturen. Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor sierbestrating? Stel deze dan ook via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

Offerte aanvragen
Tegels aanwezig?


Zand aanwezig?

kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.nl.

Hulp nodig bij het bestraten van uw terras? Een stratenmaker uit ons netwerk in Boxmeer helpt u met plezier.
Bestrating Boxmeer

Oprit bestraten

Het bestraten van de oprit is een klus waarvoor u de hulp van een stratenmaker uit Boxmeer kunt inroepen, maar welke u ook eigenhandig zou kunnen uitvoeren. Het bestraten van een oprit bestaat met name uit een goede voorbereiding. Zo moet de grond worden gedrild om de draagkracht te verbeteren en is ook een juiste afwatering van belang. Door klinkers of andere straatstenen te gebruiken in plaats van tegels, loopt u het laagste risico op verzakking van de oprit na verloop van tijd.

Tuin bestraten Boxmeer

Tuinbestrating

Veel van onze klanten uit Boxmeer weten niet dat het ook mogelijk is om de tuin van een sierbestrating te voorzien. De bestrating van de tuin hoeft daarbij niet te betekenen dat u helemaal geen groen over houdt. Het kan bij een sierbestrating ook gaan om het creëren van een elegant tuinpad, of het plaatsen van een bankje met wat houtsnippers er om heen. Juist door deze kleine stukjes bestrating kan de uitstraling van uw tuin aanzienlijk verbeteren, zelfs tegen zeer lage prijzen.

Bestratingsbedrijf Boxmeer

Bestrating verwijderen

Voordat terrassen of oprijlanen opnieuw bestraat kunnen worden, dient u eerst de oude terrastegels of klinkers te verwijderen. Dit hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Vraag bijvoorbeeld in uw vriendenkring wie er nog stenen gebruiken kan. Is er niemand die de terras- of tuintegels gebruiken kan? Het is bij menig bouwmarkt ook mogelijk om uw gebruikte producten in te leveren, mits ze nog in goede staat zijn. Een laatste optie is om een stratenmaker de straatstenen te laten verwijderen.

oprit bestraten Boxmeer

Levering van stenen

Wie klinkers, sierbestrating of terrastegels bestelt heeft hierbij de keuze uit verscheidene vormen van levering. De meest gebruikelijke leverwijze is op pallets. Dit betekent wel dat u een bepaalde vastgestelde hoeveelheid (in meervoud) kunt bestellen. Het voordeel van pallets is dat deze weinig ruimte innemen. Een alternatief is een levering van losgestorte klinkers. Dit zijn zogeheten tweedehands stenen omdat ze van een ander project komen. Dit is goedkoper, maar u dient meer stenen te bestellen omdat een klein gedeelte wellicht beschadigd is.

Leveren zand voor bestraten tuin

Leveren van zand

Bij het bestraten van oprijlanen en terrassen hebt u verschillende soorten zand nodig. Zo dient u wellicht gebruik te maken van ophoogzand, maar moeten ook de straatstenen na het leggen gevoegd worden. Wij adviseren om minimaal een week voor de eigenlijke bestrating het zand te bestellen. Zo weet u zeker dat u over voldoende materiaal beschikt op het juiste moment. Bij de meeste leveranciers uit Boxmeer wordt het zand in pakketten van vierkante meters geleverd. Dit is zo’n 1500kg aan zand. U kunt een stratenmaker uit Boxmeer vragen naar de prijzen van wit zand.

ontwerp voor bestraten Boxmeer

Ontwerp

Wilt u graag dat uw tuin een prettigere aanblik krijgt door het toepassen van sierbestrating? Dan is het verstandig om eerst een ontwerp te (laten) maken. Kijk daarbij niet alleen naar de uitstraling, maar ook naar het gebruiksgemak van de tuin. Een stratenmaker kan u desgewenst informeren over de verschillende legverbanden voor de bestrating of over alternatieve vormen van sierbestrating. Vervolgens kan de stratenmaker natuurlijk ook zorgen voor de praktische uitvoering van het ontwerp. Vul het contactformulier in om in contact te komen met meerdere stratenmakers uit uw regio.

wildverband bestrating

Legpatronen bestrating

Zoals al aangegeven kunnen terras- en tuintegels in verschillende legverbanden worden geplaatst. Het gaat dan eigenlijk om patronen in kleur en vorm waarmee uw zitplek een geheel eigen sfeer krijgt. Veel gebruikte verbanden zijn het wildverband, het elleboogverband en het blokverband. Het is afhankelijk van uw wensen op het gebied van prijs en uitstraling voor welk verband u het beste kunt kiezen. Vanwege de warme en kleurrijke sfeer die het oplevert wordt door onze klanten tegenwoordig vaak gekozen voor het wildverband.

terras achtertuin bestraten Boxmeer

Terras bestraten

De bestrating van terrassen is iets gemakkelijker dan het bestraten van een oprit. Dit komt doordat terrassen vaak minder draagkracht nodig hebben, en daarmee een minder lange voorbereiding. Wel moet u er bij de bestrating van het terras rekening mee houden dat de afwatering goed is geregeld. Een oplossing is de plaatsing van een putje. Voor het bestraten van terrassen kan gebruik worden gemaakt van klinkers, maar ook van speciale terrastegels. Deze zijn platter en kunnen in meerdere kleuren en designs worden geleverd.

bestrating Boxmeer

Tegels of stenen?

Een stratenmaker uit ons netwerk krijgt regelmatig de vraag of zijn klanten het beste kunnen kiezen voor stenen of tegels. Het antwoord hierop is afhankelijk van de wensen van de klant. Wie kiest voor stevigheid en duurzaamheid doet er goed aan klinkers of andere straatstenen te gebruiken. Wie zich liever richt op design en ontwerp heeft waarschijnlijk meer aan terras- of tuintegels.

betonklinkers

Klinkers

Klinkers zijn van oudsher de meest gebruikte stenen voor het bestraten van wegen en oprijlanen. Klinkers worden tegenwoordig zowel van klei als van beton gemaakt. Het voordeel van klinkers is dat deze zeer voordelig zijn, en een hoge duurzaamheid hebben. Dit betekent dat klinkers (zeker de gebakken variant) lange tijd mee zullen gaan, zonder dat de bovenkant van de stee beschadigt raakt.

kinderkopjes Boxmeer

Straatstenen

Naast de standaard klinkers zijn er nog vele andere soorten straatstenen. Denk bijvoorbeeld aan waaltjes, een speciale klinkersoort die ook wel bekend staat als vijfduimer. Waaltjes worden altijd in precies dezelfde afmeting geleverd, wat het bestellen van de straatstenen vergemakkelijkt. Andere straatstenen zijn bijvoorbeeld kasseien. Kasseien worden ook wel kinderkopjes genoemd.

waaltjes Boxmeer

Tegels

Tegenover straatstenen staan tegels. Tegels hebben een platte vorm en zijn vaak langer en breder dan de klinker. Het voordeel van tuintegels en terrastegels is dat deze minder draagkracht nodig hebben, en daarom sneller te leggen zijn. Tegels zijn bovendien eenvoudig van een speciale toplaag te voorzien, waardoor zij steeds beter bestand zijn tegen de invloeden van weer en wind.

grote terrastegels Boxmeer

Terrastegels

Terrastegels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar bij menig stratenmaker en bouwmarkt. Wilt u graag nieuwe terrastegels bestellen, maar wilt u voorkomen dat u teveel moet betalen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van tweedehands tegels. Deze zijn als het goed is nog in prima staat, en kunnen direct bij u thuis in Boxmeer geplaatst worden.

sierbestrating Boxmeer

Tuintegels

Naast het bestraten van terrassen kunnen ook tuinen van (sier)bestrating worden voorzien. De tuintegels die hiervoor worden gebruikt zijn zeer gevarieerd. Zo bestaat er natuurlijk de standaard grindtegel voor tuinpaden, maar ook tuintegels met meer design zijn zeer gewild bij onze klanten. Vraag desgewenst een stratenmaker naar de mogelijkheden voor de bestrating.

Op zoek naar nieuwe bestrating voor de oprit? Bij ons hebt u een ruime keuze uit diverse straatstenen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Boxmeer die u kan helpen bij het bestraten van de oprit of het leggen van sierbestrating in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze stratenmakers hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpen u graag bij één van de vele bestratingklussen. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en snel een aantal vrijblijvende offertes aan van specialisten bij u uit de regio.

Stratenmaker Boxmeer

Comments are closed.