U zoekt een stratenmaker in Boxmeer? Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vergelijk snel en eenvoudig meerdere verschillende offertes voor het bestraten van uw tuin of oprit!Bestrating Boxmeer
Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in bestraten dan is de kans groot dat uw zoektocht stopt bij Bestrating Expres. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat wij de kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten stratenmakers en hoveniers controleren. Wij garanderen dat al onze specialisten uit Boxmeer uitstekend zijn gediplomeerd en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten bestrating, denk aan het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes of stoeptegels.

Stratenmakers vergelijken

Het bestraten van uw oprit of volledige tuin is een relatief grote uitgave. Logischerwijs wilt u verschillende professionele bedrijven uit regio Boxmeer met elkaar vergelijken op prijs en expertise. Het is daarnaast ook prettig dat u deskundig advies krijgt. Wij hebben daarom afspraken gemaakt met gerenommeerde specialisten in bestrating bij u in de regio. Wij bewijzen dat een mooie sierbestrating niet per definitie duur hoeft te zijn!

Hovenier en sierbestrating Boxmeer

Ieder gelieerd bestratingsbedrijf is zeer allround, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Wij werken namelijk samen met zowel stratenmakers als hoveniers uit Boxmeer. Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Bestraten van uw tuin
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Hovenierswerkzaamheden

Direct offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het bestraten van uw oprit of tuin? Of wilt u weten welk soort straatstenen het meest geschikt zijn voor aanleggen van een oprijlaan? Vul dan ons offerteformulier op deze pagina in. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk uw wensen of vragen aan, en wij sturen u spoedig een antwoord op uw vragen. Desgewenst zorgen onze stratenmakers en hoveniers uit Boxmeer tevens voor geheel vrijblijvende offertes op maat. U hoort spoedig van ons!
Bestrating Expres is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker of hovenier uit Boxmeer. Onze experts bestraten tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes, stoeptegels en sierbestrating. Vraag vrijblijvend offertes aan!

legpatronen bestrating

Legpatronen bestrating

Zoals aangegeven zijn er meedere legpatronen mogelijjk zoals een blokverband, vissegraatverband en halfsteensverband. Eén legverband willen wij graag speciaal voor u uitlichten, dat is het wildverband. Bij het wildverband maakt een stratenmaker uit Boxmeer gebruik van een enkele of twee steensoorten in diverse afmetingen. Deze worden in een afwisselend patroon gelegd, waardoor het geheel speels maar toch stijlvol aandoet.


terras bestraten Boxmeer

Terras bestraten

Het werk van een erkend stratenmaker bestaat niet alleen uit het bestraten van wegen en oprijlanen. Een specialist uit ons netwerk helpt u tevens graag bij het bestraten van tuinen en terrassen. Bij het aanleggen van een terrasbestrating zullen wij eerst met u overleggen over uw wensen en voorwaarden. Een hovenier uit Boxmeer kan op basis daarvan een offerte op maat maken, of bij u langs komen om een ontwerp te maken voor het terras. Wij helpen u met alle plezier.

sierbestrating Boxmeer

Sierbestrating

Overweegt u de aanleg van sierbestrating? Dan zult u ongetwijfeld weten dat er keuze is uit talloze soorten. Welke vorm van sierbestrating de beste keuze is, is grotendeels afhankelijk van uw smaak en het beschikbare budget. U heeft onder meer de keuze uit natuurstenen, waaltjes, koppelstones, halfverharde bestrating zoals grind, en gebakken of betonnen sierbestrating. Een stratenmaker kan u persoonlijk informeren over de voor- en nadelen van deze soorten sierbestrating.


grondwerker Boxmeer

Grondwerken

Wist u dat u een stratenmaker uit ons netwerk in Boxmeer tevens kan inschakelen voor uw grondwerken? Dit scheelt u een hoop tijd en energie. De stratenmaker beschikt over de juiste hulpmiddelen. Met behulp van een graafmachine is het uitgraven van uw oprit geen enkel probleem en met een wals zal de stratenmaker het oppervlak in korte tijd egaliseren. Bent u benieuwd welke andere werkzaamheden een stratenmaker voor u kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

bestraten van de voortuin

Voortuin bestraten

De voortuin is het visitekaartje voor uw woning. Heeft u geen groene vingers maar staat er wel een hoop beplanting in de voortuin? Dan is de kans groot dat de voortuin er slecht onderhouden bij ligt. Zonde, want dit geeft wel een signaal af naar uw buren. Laat uw voortuin daarom bestraten door een stratenmaker uit Boxmeer! U hoeft geen onderhoud meer uit te voeren en de voortuin ligt er het hele jaar door strak en netjes bij.


grindpad laten leggen

Grindpad aanleggen

Een grindpad is een voordelige soort sierbestrating. Hoewel het niet het meest geschikte materiaal is voor een terras, is een grindpad wel een mogelijkheid. Grind is verkrijgbaar in vele kleuren, soorten, maten en vormen. Op dit moment is basalt split in Boxmeer erg populair. Dit is een donkergrijze split die erg hard is. Wilt u liever een klassieke uitstraling? Ga dan voor carrara grind. Carrara grind is heel bekend wit siergrind.


Bent u op zoek naar een erkend stratenmaker uit Boxmeer die u kan helpen bij de bestrating van uw tuin, terras of oprit? Vraag vandaag nog meerdere offertes aan. De specialisten van Bestrating Expres helpen u gegarandeerd snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen!Kosten bestrating

De kosten voor de aanleg van uw nieuwe bestrating is in twee categorieën te verdelen: de arbeidskosten en de materiaal kosten. Op de arbeidskosten bespaart u eenvoudig door simpelweg meerdere offertes te vergelijken. Het uurtarief van een stratenmaker ligt gemiddeld tussen de €35,- en €65,-. Het verschilt per specialist dus enorm! Door via ons contactformulier meerdere offertes aan te vragen bespaart u tot wel 30% op de totale kosten. Ook de keuze voor het materiaal is van invloed op de totaalprijs. Natuursteen heeft een erg mooie uitstraling, maar de aanschafprijs ligt hoger dan andere steensoorten: gemiddeld rond de €30,- tot €70,- per vierkante meter. Heeft u een beperkt budget? Kies dan voor betonbestrating, dit kost ongeveer €10,- tot €30,- per vierkante meter.


Stratenmaker prijzen Richtprijzen
Per m2 €15,- tot €25,-
Per uur €35,- tot €65,-

Soort tegel of steen per m2 Gemiddelde prijzen
Betonbestrating €10,- tot €30,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-
Grind Vanaf €7,5 per m2
Opsluitbanden Gemiddeld €4,- per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- per m2
Sierkeien Tussen de €10,- en €40,- per m2
Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag weten wat een stratenmaker uit ons netwerk voor u kan betekenen op het gebied van het bestraten van uw tuin, oprit of uw terrasruimte? Hebt u een vraag over het soort terrastegels of tuintegels die u het beste voor de bestrating kunt gebruiken? Aarzel dan niet om op ons contactformulier uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven. Wij sturen u spoedig enkele offertes op maat toe van specialisten uit de regio Boxmeer.


Stratenmaker Boxmeer
Bestrating offertes aanvragen