Vind een stratenmaker in IJmuiden!

Gratis – Vrijblijvend


Bestrating IJmuiden

Met bestrating in IJmuiden ziet uw tuin er het hele jaar door verzorgd en netjes uit! Schakel een bestratingsbedrijf in voor het mooiste resultaat en zodat u het zware werk niet zelf hoeft uit te voeren. Wilt u ook uw tuin laten bestraten?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt de offertes na de aanvraag zo snel mogelijk in uw mailbox. Op deze pagina leest u wat een bestratingsbedrijf voor u kan betekenen. U krijgt informatie over de kosten van straatwerk en u leest meer over de verschillende klinkers en tegels.

Voordelen van onze gratis service

Met uw offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes van bestratingsbedrijven in uw regio. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten en weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Kies de stratenmaker met het beste aanbod en bespaar bovendien tot wel 40% op de kosten!

Uw voordeel op een rij:

 • U krijgt inzicht in de prijzen van meerdere stratenmakers in IJmuiden.
 • Daarna kiest u zelf het bestratingsbedrijf met het beste aanbod.
 • De besparing loopt op tot wel 40% op de totale kosten!
 • Uw offerteaanvraag is gratis én zonder verdere verplichtingen.
stratenmakers

Werkzaamheden stratenmaker IJmuiden

Een stratenmaker uit IJmuiden houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden. Zo starten ze vaak met de grondwerken. Dat houdt in dat ze de grond voorbereiden op uw bestrating. Andere werkzaamheden zijn informeren over de materialen en legverbanden, het leveren en afvoeren van klinkers en tegels en natuurlijk het plaatsen van de bestrating in IJmuiden.

Dit zijn een paar van de meest voorkomende werkzaamheden van een stratenmaker:

 • Grondwerken
 • Bestrating leggen
 • Informeren over verschillende klinkers, tegels en legverbanden
 • Puin afvoeren
 • Stenen of tegels leveren

bestrating IJmuiden

Kosten bestrating

Met de keuze voor het materiaal hebt u een grote invloed op de totaalprijs van de bestrating in IJmuiden. Wat kost bestrating? De bestrating kosten liggen tussen de €15,- tot €65,- per m², afhankelijk van de klinkers die u kiest. Maar met de tegels alleen bent u er nog niet.

De kosten voor een stratenmaker liggen ongeveer tussen de €30,- tot €40,- per uur, of €10,- tot €20,- per vierkante meter. Daarnaast betaalt u ook voor ophoogzand en afscheidingsbanden. Voor de afscheidingsbanden betaalt u gemiddeld tussen de €7,50 en €30,- per m². Ophoogzand of voegzand kost ongeveer €50,- tot €70,- per m³. Hoeveel zand u precies nodig heeft, is volledig afhankelijk van het formaat van de tuin.

Wat kost bestrating per m²?

Onderdeel Gemiddelde prijs* Omschrijving
Tarieven stratenmaker €30,- tot €40,- Per uur
€10,- tot €20,- Per m²
Stenen €15,- tot €65,- Per m²
Opsluitbanden €2,- tot €5,- Per meter
Afscheidingsbanden Tussen de €7,50 en €30,- Per m²
Ophoog- en voegzand €50,- tot €70 Per m³

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag altijd gratis offertes aan om te vergelijken.


Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Wat kost bestrating per m²? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het tarief van het bestratingsbedrijf een grote rol, net zoals de keuze voor de soort bestrating. Met goedkope bestrating en een kleine tuin, zijn de kosten veel lager dan met dure bestrating in een grote tuin. Bovendien brengen veel stratenmakers ook voorrij- of afvoerkosten in rekening.

De prijs wordt beïnvloed door:

 • Het uurtarief van de stratenmaker in IJmuiden.
 • De keuze voor de klinkers of terrastegels.
 • Het oppervlak van de bestrating.
 • De legverbanden die u kiest.
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten.


Wat kost bestrating van een oprit?

Van €150,- tot €1.000,-

Gebaseerd op gemiddelde prijzen voor een oprit van 20 m².

Budget optie: grind
Vanaf €150,-

Goedkope bestrating
Binnen een dag gelegd
Lage arbeidskosten

Populaire optie: waaltjes
tot €1.000,-

Lange levensduur
Luxe uitstraling
Hogere materiaal- en arbeidskostenStart uw gratis offerteaanvraag ▸Bestrating in IJmuiden leggen? Laat uw tuin bestraten door een stratenmaker en profiteer van het mooiste resultaat. Bovendien weet u zeker dat de klinkers niet gaan verzakken!

Wilt u besparen op de kosten van bestraters? Vul dan nu het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bestratingsbedrijven uit uw eigen regio. Vergelijk de offertes en kies de vakman met de laagste prijs!

Prijs per uur of prijs per m²?

In de prijstabel ziet u dat de stratenmaker een tarief per uur of een prijs per vierkante meter in rekening brengt.

Waarom dit verschil?

Bestraten van grote terrastegels in een eenvoudig legverband gaat vaak snel en efficiënt. In dat geval brengt de vakman een prijs per m² in rekening, zodat u vooraf precies weet wat het gaat kosten. Laat u uw tuin bestraten met kleine klinkers in een ingewikkeld legverband, dan is de vakman hier langer mee bezig. Ook als het om een kleiner oppervlak gaat. Daarom betaalt u in dat geval vaak een prijs per uur.

Tuin bestraten en besparen op de kosten?

Vergelijk stratenmakers en kies het bestratingsbedrijf met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken ▸

Hoe bestrating aanleggen?

Het aanleggen van bestrating in IJmuiden besteedt u het beste uit aan ervaren stratenmakers. Dit scheelt u héél veel zwaar werk en u bent ook nog verzekerd van het mooiste resultaat. Hoe bestrating wordt aangelegd, is onder meer afhankelijk van de soort straatstenen of terrastegels die u kiest. Ook het legverband heeft hier invloed op.

In grote lijnen gaat het bestrijden volgens vier belangrijke stappen: de voorbereiding, het grondwerk, bestraten en de afwerking. Hieronder leest u wat de vakman in elke stap precies doet.

Wilt u ook bestrating laten leggen? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!

betrating aanleggen IJmuiden

Stap 1: voorbereiding

Voor het bestraten, bereid de vakman zich eerst voor. Tijdens deze stap kiest u de tuintegels die u wilt plaatsen en het legverband. De vakman brengt ook in kaart welke werkzaamheden hij moet uitvoeren. Met piketpaaltjes zet hij de contouren van uw bestrating af, zodat u direct een beeld krijgt van het formaat van de bestrating. Daarna verwijdert hij oude bestrating en beplanting als dit er is en neemt hij de juiste afmetingen op.

Stap 2: grond afgraven en ophogen met zand

De tweede stap is het leggen van de fundering. Tuinbestrating kan niet direct op de grond gelegd worden, omdat het straatwerk dan in de winter kapot kan vriezen. Om dit op te lossen graaft de vakman het oppervlak ongeveer 15 centimeter hoog uit, en hoogt dit op met zacht zand special voor bestaten.

Gaat het om een oprit?

In dat geval is de fundering extra belangrijk. De vakman houdt dan een hoogte van ongeveer 35 centimeter zand aan.

Stap 3: bestraten

Daarna begint het bestraten. De vakman plaatst de opsluitbanden als eerste, zodat hij weet waar hij naartoe werkt. Dan plaatst hij de klinkers één voor één in het zand, en slaat deze met een rubberhamer goed vast. Onder elke steen haalt hij in het midden één handje zand weg om te voorkomen dat de terrastegels gaan wiebelen.

Zo werkt hij het terras of het tuinpad verder af totdat alle bestrating geplaatst is.

Stap 4: intrillen en invegen

Om ervoor te zorgen dat het straatwerk ook lang recht blijft liggen, gaat de stratenmaker de bestrating trillen. Dit drukt de klinkers extra stevig in het zandbed. Als dit gedaan is, strooit de expert voegzand over de bestrating. Met een bezem veegt hij het zand in de kieren tussen de terrastegels. Dit zorgt ervoor dat het stevig tegen elkaar blijft liggen. Laat na het invegen ook wat zand op de bestrating liggen. Door regen en wind waait dit de dagen erna voor een groot deel zelf in de voegen.

soorten bestrating

Soorten bestrating

Er zijn verschillende soorten bestrating in IJmuiden waar u uit kunt kiezen. Sierbestrating en tuinbestrating zijn de meest gekozen soorten bestrating. Dit is heel erg geschikt voor zowel voor- als achtertuinen.

U heeft onder andere de keuze uit:

 • Sierbestrating: alle soorten bestrating die gelegd worden omdat ze er mooi uitzien.
 • Tuinbestrating: onder tuinbestrating vallen veel verschillende terrastegels en klinkers die veel gebruikt worden bij het bestraten van tuinen.
 • Bestrating oprit: een oprit bestraten vereist een goede voorbereiding, omdat de oprit grote gewichten moet dragen.
 • Goedkope bestrating: met een klein budget is bestraten nog steeds mogelijk, dankzij goedkope bestrating zoals grind of betontegels.

Sierbestrating IJmuiden

Sierbestrating is in IJmuiden heel populair. Het is ook een breed begrip: wat is sierbestrating eigenlijk?

Sierbestrating bestaat uit terrastegels of klinkers met een mooie kleur, vorm of legverband. Het wordt gelegd omdat het mooi is.

In de praktijk betekent dit dat sierbestrating met heel veel klinkers, straatstenen en tuintegels mogelijk is. Vooral klinkers en waaltjes zijn populair voor sierbestrating, omdat deze in heel veel sierlijke legverbanden te plaatsen zijn.

Hieronder leest u meer over goedkope sierbestrating en wat de mogelijkheden zijn.

Uw tuin bestraten met sierbestrating? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!

sierbestrating IJmuiden

Wat kost sierbestrating?

Sierbestrating is een heel breed begrip: in de praktijk kunnen vrijwel elke steen- en tegelsoort gebruikt worden voor sierbestrating: zolang u het maar plaatst vanwege de uitstraling.

Houdt u van de moderne uitstraling van betontegels? Deze laat u plaatsen vanaf ongeveer €15,- tot €35,- per m². Natuursteen is ook heel populair als sierbestrating. Zeker in combinatie met een uniek wildverband. Dit kost gemiddeld €30,- tot €65,- per m².

Let op: dit zijn alleen de materiaalkosten. U moet naast de goedkope sierbestrating, ook nog betalen voor de arbeidskosten. De tarieven van een stratenmaker uit IJmuiden liggen tussen de €30,- tot €40,- per uur of tussen de €10,- tot €20,- per m².

Kosten sierbestrating

Onderdeel Gemiddelde prijs* Omschrijving
Tarieven stratenmaker €30,- tot €40,- Per uur
€10,- tot €20,- Per m²
Betontegels €15,- tot €35,- Per m²
Gebakken tuintegels €25,- tot €45,- Per m²
Natuursteen €30,- tot €65,- Per m²
Ophoog- en voegzand €50,- tot €70 Per m³

*Dit zijn gemiddelde richtprijzen. Vraag gratis offertes aan voor exacte totaalprijzen.


Kiest u voor grote tuintegels? Doordat het plaatsen van grote tuintegels heel snel verloopt, bespaart u uiteindelijk op de arbeidskosten! Wilt u bijzonder legverbanden aanbrengen in uw bestrating, dan heeft u wel kleinere stenen nodig.

Welke tegels zijn geschikt voor sierbestrating?

U kunt praktisch elke tegel en steen gebruiken om sierbestrating in IJmuiden aan te leggen. Toch zien we dat sommige terrastegels vaker gebruikt worden dan andere. Wilt u graag sierbestrating op uw terras in sierlijke vormen? Dan is het slim om te kiezen voor kleine stenen, zoals klinkers, waaltjes of kasseien. Door het kleine formaat zijn ze geschikt voor heel veel bijzondere legverbanden.

Wilt u juist met uw sierbestrating de tuin groter laten lijken? Dan zijn grote tegels een goede keuze. Deze zorgen voor een ruimtelijk effect, waardoor de tuin groter lijkt dan dat hij is.

Geschikte tegels voor sierbestrating zijn:

 • Betontegels
 • Klinkers
 • Waaltjes
 • Natuurstenen tuintegels
 • Kasseien

Stratenmaker uit IJmuiden inschakelen? Vergelijk offertes!

Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op de kosten.

Gratis offertes vergelijken ▸

Tuinbestrating IJmuiden

We zien dat steeds meer mensen kiezen voor tuinbestrating in IJmuiden. Bestrating aanleggen heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Uw tuin heeft minder onderhoud nodig.
 • De tuin ziet er het hele jaar door strak en verzorgd uit.
 • In veel gevallen lijkt de achtertuin groter.
 • U heeft minder last van insecten in de tuin.

Wie kiest voor tuinbestrating heeft de keuze uit veel verschillende materialen. In moderne tuinen passen tuintegels heel goed: de grote vierkante vorm zorgt voor een hele moderne en strakke uitstraling. Liever een klassieke tuin realiseren? Kijk dan eens naar getrommelde stenen.

Hieronder leest u meer over de vele mogelijkheden bij tuinbestrating. Op zoek naar een stratenmaker? Vergelijk gratis offertes!

tuinbestrating IJmuiden

Tuin laten bestraten: wat doet een stratenmaker?

Laat u uw tuin betegelen? Dan is een goede fundering belangrijk. Het eerste wat de stratenmaker uit IJmuiden doet is het uitgraven en ophogen van de grond. De tegels worden op een zandbed gelegd. Dit maakt het makkelijker om de bestrating recht te leggen én voorkomt dat de tegels ‘s winters kapotvriezen. Het zandbed is ongeveer 15 centimeter hoog.

Als de fundering klaar is, zal de vakman bestrating leggen. Hij begint in een hoek en werkt de tuin zo helemaal af. Daarbij zorgt hij dat de tuinbestrating in IJmuiden ligt op een afschot van 1-2 centimeter per meter. Hierdoor loopt regenwater de tuin uit en blijft het niet op de tuintegels liggen.

Tuin betegelen: tips!

Hieronder hebben we een paar handige tips voor u opgesteld, zodat u weet waar u aan moet denken als u de tuin laat betegelen.

 • Tip 1: kies voor grote tegels voor een ruimtelijk effect.
 • Tip 2: kleine tegels zorgen juist voor een knusse en landelijke sfeer.
 • Tip 3: om de lengte van de tuin te accentueren neemt plaatst u rechthoekige straatstenen in de lengte. De breedte accentueert u juist door de stenen in de breedte te leggen.
 • Tip 4: combineer verschillende materialen voor een speels en ruimtelijk effect. Bijvoorbeeld grind en betontegels.
 • Tip 5: met verschillende kleuren in de bestrating oogt uw tuin heel natuurlijk.

Terras bestrating: welke tegels?

Wilt u een plek in uw tuin waar u ‘s zomers lekker kunt barbecueën of loungen? Laat dan een terras bestraten! Terras bestrating heeft als voordeel dat het na een regenbui snel droog is: u hoeft dus niet in het natte gras te gaan zitten, maar zit met droge voeten op uw terras.

In theorie kunt u elk type tegel gebruiken voor bestraten van uw terras. Klinkers en kasseien zijn onder andere heel geschikt om mooie ronde legverbanden mee aan te leggen. Hiermee creëert u gemakkelijk één groot terras met toch verschillende zithoekjes.

Terrastegels zijn vooral populair voor het bestraten van het terras. Dat komt omdat meubels, zoals een loungebank of een eettafel, minder wiebelen op grote terrastegels.

Met tuinbestrating heeft uw tuin véél minder onderhoud nodig!

Ook uw tuin laten bestraten? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes ontvangen ▸

Oprit bestraten

eenmaal dagelijks wordt blootgesteld aan het zware gewicht van één of zelfs meerdere auto’s. Het is belangrijk dat de bestrating van de oprit hiertegen bestand is en dus niet gaat verzakken.

Bij het bestraten van een oprit is er daarom beperkte keuze uit geschikte stenen. Kies in ieder geval geen tegels, omdat deze knappen onder dit grote gewicht. Stenen met een afmeting van maximaal 20 bij 30 centimeter. Hieronder leest u meer over de bestrating van een oprit en waar u aan moet denken.

oprit bestraten

Bestrating oprit: belangrijke aandachtspunten

De bestrating van een oprit kunt u niet zomaar zelf aanleggen. Dit vereist een goede voorbereiding. Een stratenmaker vertelt u waar u rekening mee moet houden. Hieronder hebben we een paar belangrijke aandachtspunten voor u opgesomd.

 • Voldoende ruimte: zorg ervoor dat de oprit breed genoeg is zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen.
 • Goede fundering: het zandbed waar de oprit bestrating op geplaatst wordt moet minimaal 35 centimeter hoog zijn.
 • Kleine stenen: kies voor straatstenen met een maximale grootte van 20 bij 30 centimeter op te voorkomen dat de klinkers barsten.
 • Legverband: kies voor een sterk legverband, zoals het elleboog- of keperverband.

Let op: voorkom verzakking bij uw oprit! Kies voor sterke, kleine stenen in plaats van grote tegels. Zorg voor een diep zandbed van minimaal 35 centimeter hoog en kies een sterk legverband!

Wat is geschikte opritbestrating?

Hoewel tuintegels niet geschikt zijn als opritbestrating, is er alsnog de keuze uit veel verschillende materialen. Klinkers zijn al jarenlang populair als opritbestrating. Klinkers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Vergelijkbaar met klinkers zijn waaltjes, al zijn deze vaak iets smaller. Ook kasseien zijn erg geschikt als opritbestrating. Kasseien zijn zowel getrommeld als ongetrommeld verkrijgbaar, zodat u zelf bepaalt welke uitstraling de oprit krijgt.

Geschikte opritbestrating is:

 • Klinkers
 • Waaltjes
 • Kasseien
 • Grind

Welk bestratingsverband?

Niet elk bestratingsverband is geschikt voor de oprit: het is belangrijk om te kiezen voor een verband die de straatstenen netjes op z’n plek houdt. Geschikte verbanden zijn het keper- en elleboogverband. Hierbij zitten de straatstenen bijna in elkaar gevlochten. Hierdoor gaan ze ook onder hoge druk niet uit elkaar, en ontstaat er dus geen verzakking!

Welke bestratingsverbanden zijn niet geschikt?

Gebruik in ieder geval geen blokverband, halfsteensverband of banenverband. Deze patronen zijn niet sterk genoeg, waardoor de oprit al snel zal verzakken.

Bekijk hoe stratenmakers een oprit aanleggen

In deze timelapse-video ziet u hoe een nieuwe oprit wordt aangelegd.

Goedkope bestrating

Met een klein budget terrastegels leggen? Of wilt u graag zo goedkoop mogelijk tuintegels leggen? Natuurlijk is dit mogelijk. Er zijn namelijk verschillende soorten goedkope bestrating verkrijgbaar. En met de keuze voor goedkope bestrating, hebt u een grote invloed op de totaalprijs!

Welke bestrating is goedkoop?

Grind is de meest goedkope optie. Dit is eenvoudig in aanschaf en gemakkelijk te plaatsen, waardoor ook de arbeidskosten zo laag mogelijk blijven. Wel is grind minder comfortabel om over te lopen, en is het niet heel geschikt om meubels op te plaatsen. Andere goedkope soorten bestrating zijn betonbestrating. Betontegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, waardoor u heel veel keuze hebt.

Besparen op de kosten van bestrating?

Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes ontvangen ▸

Bestraten leggen: welke tegels en stenen?

Kiest u voor tuinbestrating? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een natuurlijke uitstraling met natuurstenen tegels of ga juist voor modern straatwerk met strakke betontegels. Kies getrommelde stenen voor een authentieke sfeer in de achtertuin of ga juist voor ongetrommelde straatstenen om de moderne look vast te houden.

Hieronder leest u welke soorten tegels en stenen allemaal mogelijk zijn:

 • Grind: er is heel veel keuze uit verschillende kleuren, groottes en vormen. Populaire soorten grind zijn basalt en split.
 • Sierkeien: sierkeien zijn vergelijkbaar met grind, maar ze zijn een stuk groter. Dit is iets minder comfortabel om overheen te lopen.
 • Koppelstones: kleine vierkante stenen die zowel getrommeld als ongetrommeld verkrijgbaar zijn. Koppelstones herkent u vooral uit oude stadscentra.
 • Betonbestrating: goedkope bestrating verkrijgbaar in heel veel kleuren en formaten.
 • Tegels: tegels zijn heel populair voor tuinbestrating. De grote vierkante vorm heeft een ruimtelijk effect, waardoor uw straatwerk groter lijkt.
 • Waaltjes: vergelijkbaar met klinkers. Lange, smalle rechthoekige stenen verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Natuurstenen tegels: worden uit de natuur gehaald en hebben daardoor subtiele verschillen in elke steen.

Bestrating kosten per type tegel of steen

De keuze voor de stenen of tegels in IJmuiden heeft een hele grote invloed op de totale kosten van de bestrating. Wilt u goedkoop terrastegels leggen? Kijk dan naar betontegels: deze kosten ongeveer €15,- tot €35,- per m². Wilt u liever andere tuintegels leggen? Houd dan rekening met gemiddelde prijzen van €20,- tot €45,- per m².

Voor waaltjes liggen de prijzen tussen de €30,- tot €45,- per m² en natuursteen kost ongeveer €30,- tot €70,- per m², afhankelijk van de gekozen steensoort. Heeft u een klein budget? Dan is het ook een optie om bestrating met grind te leggen.

Prijzen bestrating per m²

Soort tegel of steen Gemiddelde prijzen per m²*
Grind Vanaf €7,50
Sierkeien €10,- tot €40,-
Koppelstones €15,- tot €30,-
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Tegels €20,- tot €45,-
Waaltjes €30,- tot €50,-
Natuursteen €30,- tot €70,-

* Dit zijn richtprijzen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis offertes aan.


Legverbanden voor een unieke uitstraling

Het bestratingspatroon dat u kiest heeft ook een grote invloed op de uitstraling van uw straatwerk. Bovendien is het slim om te kiezen voor een patroon dat past bij het soort bestrating, een oprit vraagt dus om een compleet ander patroon dan een terras of looppad.

Dit zijn veel gebruikte bestratingsverbanden:

 • Blokverband: met behulp van twee of meer tegels worden vierkanten gemaakt. Deze vierkanten worden horizontaal en verticaal met elkaar afgewisseld.
 • Elleboogverband: rechthoekige straatstenen, zoals klinkers of waaltjes, worden met de kopse kant tegen de lengte van een andere steen geplaatst. De stenen staan hierbij recht op de opsluitrand.
 • Halfsteensverband: hierbij worden de stenen elke rij een halve steen opgeschoven, waardoor een speels effect ontstaat. Dit verband is geschikt voor terras bestrating, maar niet voor een oprit.
 • Visgraatverband: vergelijkbaar met het elleboogverband, alleen staan de stenen hier in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar.
 • Keperverband: dit is hetzelfde bestratingspatroon als het visgraatverband, alleen ligt het keperverband horizontaal en het visgraatverband verticaal.
 • Molenwiekverband: met één kleine vierkante steen en 4 grotere rechthoekige stenen wordt een vierkant gevormd. De stenen lijken hierdoor op de wieken van een molen.
 • Wildverband bestrating: hierbij lijkt het alsof stenen in een willekeurig patroon zijn aangebracht. Dit zorgt voor een heel natuurlijk uiterlijk.

Gratis bestrating offertes vergelijken?

Gratis – Vrijblijvend

Zelf bestrating aanleggen: verstandig of niet?

We raden u altijd aan om de bestrating te laten leggen door een vakman. Alleen dan bent u verzekerd van het allerbeste resultaat. En vergis u niet: bestrating leggen is een hele zware klus, die enkele dagen of zelfs weken in beslag neemt. Zeker zonder het juiste materiaal en gereedschappen. Een stratenmaker beschikt over alle materialen, zodat u zelf niets aan hoeft te schaffen. U bespaart uzelf heel veel tijd, extra geld, energie en waarschijnlijk ook spierpijn.

De grootste voordelen van een stratenmaker uit IJmuiden op een rij:

 • U bent verzekerd van het beste resultaat.
 • U weet zeker dat het straatwerk niet gaat verzakken.
 • U hoeft zelf geen materialen of gereedschappen aan te schaffen.
 • Het straatwerk is veel sneller geplaatst door een vakman.

Waarop letten bij inschakelen stratenmaker uit IJmuiden?

Stratenmaker gezocht in IJmuiden? Er zijn heel veel stratenmakers actief. Hoe vindt u een betrouwbaar én betaalbaar bestratingsbedrijf zonder in te leveren op de kwaliteit?

Wij raden u aan om te kijken naar keurmerken of brancheverenigingen. Als een bestratingsbedrijf is aangesloten bij een vereniging of beschikt over één of meerdere keurmerken, dan betekent dit dat de vakmannen voldoen aan kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u profiteert van de hoogste kwaliteit. Een belangrijk keurmerk is het modern straatwerk keurmerk. Daarnaast is de Ondernemersvereniging Bestratingen Nederland (OBN) een belangrijke branchevereniging.

Meer informatie over:

 • Meer informatie over het keurmerk Modern straatwerk vindt u op: modernstraatwerk.nl.
 • Meer informatie over de Branchevereniging SEB leest u op seb.nl.
 • Meer weten over de Vereniging OBN? Ga dan naar obn.nl.

Recente opdrachten in de provincie Noord-Holland
Sierbestrating leggen in Amsterdam
Tuinbestrating aanbrengen in Haarlem
Oprit bestraten in Alkmaar
Terrastegels vervangen in Amstelveen
Tuin opnieuw bestraten in Hilversum
Bestrating bij nieuwbouwwoning in Purmerend
Bestraten van oprit in Zaandam
Straatstenen vervangen in Hoofddorp
Waaltjes leggen in Hoorn
Tuin gedeeltelijk bestraten in Den Helder

Goedkope bestrating? Zo bespaart u op de kosten!

Ook tegen lage kosten kunt u bestrating aanleggen. Er zijn namelijk meerdere manieren om op de kosten te besparen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope materialen en vraag uw buren of zij ook een bestratingsbedrijf willen inschakelen. Vaak valt er dan een mooie kwantumkorting te regelen!

Zo bespaart u op de kosten van uw bestrating:

 • Kies een vakman in IJmuiden en bespaar op voorrijkosten.
 • Schakel samen met uw buren één bestratingsbedrijf in en regel een kwantumkorting.
 • Kies goedkope materialen zoals betonbestrating of grind.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en bespaar tot 40%!

stratenmaker IJmuiden

Stratenmaker gezocht voor bestrating? Gratis offertes vergelijken!

Tuin bestraten? Schakel een vakman in! Dat kost u het minste moeite en levert het mooiste resultaat op. Of u nu kiest voor modern straatwerk of liever klassieke bestrating wilt leggen: er is altijd een geschikte stratenmaker bij u in de buurt te vinden. Op zoek naar een vakman?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere bestratingsbedrijven in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies zelf de vakman met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op de totale kosten! Dat wilt u toch ook?


Gratis offertes vergelijken ▸

Gratis offertes